Įkraunama...
Įkraunama...

Pavardės keitimas 2 dalis

QUOTE(Tiama @ 2007 02 21, 20:21)
As irgi noriu originalios vyro pavardes, kuri kaip tik baigasi galune -a. Ir nenoriu jos iskraipyti jokiom -e ir -iene...bet kiek skambinau, kiek visur ieskojau budu kaip nekeisti tos galunes, pasirodo lietuviu kalba tokia brangi, kad galune keisti yra tiesiog butina.... unsure.gif

Pries veja nepapusi smile.gif Gerai,kad bent rinktis galima is dvieju galuniu...Tai ir taip jau cia gerai... bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiama @ 2007 02 21, 19:21)
As irgi noriu originalios vyro pavardes, kuri kaip tik baigasi galune -a.

jo, aš irgi noriu, nes labai mažai yra vyriškų pavardžių, kurios baigias -a ir tada su vyru identiškas pavardes turėtume doh.gif
nu bet negalima, tai negalima unsure.gif
Atsakyti
Mano vyro pavarde baigiasi irgi -a, taciau man neleido pasirinkti tokia pacia pavarde, tad pakeitem tik viena raide ir tapau -e ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2006 02 20, 15:00)
Niekaip negaliu apsispresti...Kaip jums graziau: Ovčiarova, Ovčiarovė ar Ovčiarovienė?
Man tai kazkaip nei vienas varijantas nepatinka  verysad.gif

Ovčiarova thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna-Mariab @ 2007 02 25, 21:26)
Ovčiarova thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

bet ir Ovčiarovė visai nieko skamba thumbup.gif
Atsakyti
man,tai pamenu depresija buvo,kad pavarde pasikeite.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Anna-Mariab @ 2007 02 26, 22:03)
man,tai pamenu depresija buvo,kad pavarde pasikeite.... schmoll.gif

Kodel taip ziauriai?As kaip tik visai dziaugsiuosi...Kazkas naujo.Be to manoji dabartinė man labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 26 vasario 2007 - 21:15
QUOTE(aggate @ 2007 02 26, 22:04)
Kodel taip ziauriai?As kaip tik visai dziaugsiuosi...Kazkas naujo.Be to manoji dabartinė man labai nepatinka schmoll.gif

Man irgi vyro pavarde l.patinka, thumbup.gif bet ...kazkas buvo uzplauke matyt
Atsakyti
as ir pasirinkau vyro pavarde-iene, bet kai apsipykstam ji paerzinu jau geriau buciau likus -yte smile.gif
Atsakyti
mano pavardė labai reta, visad norejau ją išsaugot. Vyras sutiko pasirinkt mano pavarde. Viskas buvo nuspresta, bet po vestuvių jo tėvai iškėlė ultimatumą, arba giminė arba pavardė. Jie kategoriškai neleido jam pasikeis, nes tada pasakė, visi keliai į buvusią šeima dings... Taigi dabar mes gyvename skirtingimis pavardėmis, bet abu žinom, kad vaikai turės tik mano pavardę.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 03 03, 16:42)
mano pavardė labai reta, visad norejau ją išsaugot. Vyras sutiko pasirinkt mano pavarde. Viskas buvo nuspresta, bet po vestuvių jo tėvai iškėlė ultimatumą, arba giminė arba pavardė. Jie kategoriškai neleido jam pasikeis, nes tada pasakė, visi keliai į buvusią šeima dings... Taigi dabar mes gyvename skirtingimis pavardėmis, bet abu žinom, kad vaikai turės tik mano pavardę.

bet ir siaubas doh.gif koks skirtumas tiem tėvams g.gif
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2007 03 03, 19:28)
bet ir siaubas  doh.gif koks skirtumas tiem tėvams  g.gif

Aha, man irgi klausimas. gerai, kad maniškiams tas pats buvo, kaip su pavarde darysiu
Atsakyti