Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

O mums gydytoja leido tik po 5 mėnesių po gimdymo doh.gif
Vargšas vyras, ilgai laukė. O pirmas kartas baisiau nei baisus buvo. Labai skaudėjo, mat blogai susiūta buvau, kraujavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cinikė: 11 spalio 2008 - 16:42
Man dare cezario pjuvi ir iskarto daktaras pasake, kad jokio mylejimosi du men. Mano vyras supratingas ir kantriai laukia blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo pralaukem 2 menesius o po antro gimdymo 3 savaites wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mes po 10 savaiciu po gimdymo pasimylejom blush2.gif bet buvo tai kaip pirmas kartas, oj kaip baisu blink.gif o pries gimdyma irgi pora menesiu celibatas buvo ax.gif o gal ir daugiau, sunku prisimint jau rolleyes.gif
Atsakyti
o mes po 4 savaiciu.... mastau.gif po cezario ax.gif ir nieko-viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
po gimdymo 4sav kraujavau,tepliojau...o ka tik nustojau-tai ir smileysex.gif na po 4sav cool.gif
Atsakyti
Kada galima myletis manau priklauso nuo to kaip moteris gimde. As gimdZiau labai lengvai ir greitai, betr visgi turejau keleta siuleliu verysad.gif Taio del ju ir teko palaukti,nors pasimylejus buciau nors ir po keliu dienu. Siaip ne taip iskentem 3 savaites, buvo baisoka bet dar geriau nei pries nestuma lotuliukas.gif
Atsakyti
Po 4 savaiciu mes...nors gydytoja sake kazkur po 6 savaiteliu, bet neistverem blush2.gif Poto juokemes kad jausmas lyg prarasciau antra nekaltybe biggrin.gif
Atsakyti
jau 6 sav po gimdymo ir mylu mylu vel noras yra... siules sugijo, nebejauciu, bet kazkaip bijau unsure.gif pas gydytoja patikrinimas tik uz dvieju sav tai nezinau ka ir daryti...vyras vis dazniau pareiskia nora, bet kantriai laukia...turbut reikes susigundyti wub.gif
Atsakyti
o man tai labai sunkus gimdymas buvo, sukarpe iki sub.. kraujavau neilgai apie 2.5 sav. tik siule ilgai gijo, kazkur 6sav. tai po 7 sav jau galvojom "pavarysim.." bigsmile.gif biggrin.gif kur tau.. uzsiuta kaip pas mergaite. birka nelenda.. doh.gif o suplysti bijau, skauda. ir ta siule kazkokia kieta.. nervas ima. o taip norisi.. gerai kad dar pas vyra kantrybes yra laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolantyte @ 2008 10 28, 20:05)
o man tai labai sunkus gimdymas buvo, sukarpe iki sub.. kraujavau neilgai apie 2.5 sav. tik siule ilgai gijo, kazkur 6sav. tai po 7 sav jau galvojom "pavarysim.."  bigsmile.gif  biggrin.gif kur tau.. uzsiuta kaip pas mergaite. birka nelenda..  doh.gif o suplysti bijau, skauda. ir ta siule kazkokia kieta.. nervas ima. o taip norisi.. gerai kad dar pas vyra kantrybes yra laukti  4u.gif

super čia pavarei lotuliukas.gif reiks pasakyt daktarams, kad turėtų omeny, kad po gimdymo lytinis gyvenimas tęsiasi blink.gif vo dar užsiųs visiškai blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jjolantyte @ 2008 10 28, 20:05)
o man tai labai sunkus gimdymas buvo, sukarpe iki sub.. kraujavau neilgai apie 2.5 sav. tik siule ilgai gijo, kazkur 6sav. tai po 7 sav jau galvojom "pavarysim.."  bigsmile.gif  biggrin.gif kur tau.. uzsiuta kaip pas mergaite. birka nelenda..  doh.gif o suplysti bijau, skauda. ir ta siule kazkokia kieta.. nervas ima. o taip norisi.. gerai kad dar pas vyra kantrybes yra laukti  4u.gif

siaip vyras turetu buti patenkintas,nes vel patapai mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti