Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

as po cp tai lyg 3 sav. Labai skaudejo, o paskui isivaziavom
Atsakyti
mes tai praejus 6sav lygiai 4u.gif pirmas kartas tikrai nebuvo svajoniu bet antras jau geriau smile.gif ziuresim kaip bus kitus kartus blush2.gif bet ziuriu kuo toliau tuo geriau smile.gif
Atsakyti
mes irgi po 6 savaiciu, kad butu slidziau naudojom lubrikantus apie pusantro menesio, o daba viskas grizta i norma ir net geriau negu iki gimdymo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
as labai sunkiai gimdziau su saremiais28h. :blink:mane kirpo ir pati viduj plysau dar vaikuti vakumu trauke verysad.gif po gimdymo kraujavau gal menesi o su vyru santykiu neturejom gal2men.jei nedaugiau.vyras turi suprasti ir islaukti smile.gif o noras santikiauti man atsirado tik dabar.sunui jau1ir6men smile.gif skaudejo,visko buvo bet visa tai praeina.taip kad kantrybes,leisk organizmui atsigauti juk tu dideli darba atlikai tikrai reikia laiko tik kitom daugiau kitom maziau biggrin.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo viskas i vezias gryzo tik po 2men, nes susiuvimai labai ilgai gijo.Paskui skausmas nepakeliamas trukde.O po kitu dvieju-praejus 6sav po gimdymo.Kadangi nebuvo jokiu plysimu, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spicykimmy @ 2008 10 30, 14:58)
mes irgi po 6 savaiciu, kad  butu slidziau naudojom lubrikantus apie pusantro menesio, o daba viskas grizta i norma ir net geriau negu iki gimdymo  blush2.gif  ax.gif

bigsmile.gif musu situacija drinks_cheers.gif tiesa, as po cz ax.gif
Atsakyti
Po šešių savaičių, bet tas pirmas kartas nelabai, o vėliau jau viskas normalizuojasi blink.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo ir gana sunkaus neislaukem su vyru 6 sav, po 4 sav pasimylejom, nors ir susiuta buvau. O dabar nekirpo, bet dar lupytese yra siuliu, o noras begalinis spaudzia ir erotiniai sapnai neapleidzia. Nezinau kiek dar tversim ax.gif
Atsakyti
Na va pas mane tai noras yra, o dar vyras vis juokauja, kad "va snd jau tikrai pasimylesim" tai as vis supykstu...praejo 3 savaites, bet as plysau ir kirpo mane, man dar db skauda siule kur kirpo nes buvau istraukus tris siulus besesdama o susiut is naujo nebegalejo buvo per velu, dar ir kraujuoja ta zaizdele ku suplesiau siules... taigi bijau kad ir po 6 savaiciu niekas dar neleis santykiauti doh.gif o gal kaip nors sugis...lb tikiuosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama ciole: 23 lapkričio 2008 - 18:13
mes ir po sesiu savaiciu pradejome myletis,as manau,kad visom pirmas kartas po gimdymo myletis sunkiau buna,kol isivaziuoja smile.gif ax.gif
Atsakyti

Mes tik po dvieju menesiu pabandem, bet mannepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 27 lapkričio 2008 - 15:19
Mes mazdaug po dvieju menesiu pabandem, ojojoj nelabai malonu buvo, bet kuo toliau tuo geriau ax.gif
Atsakyti