Ligoninėje perspėjo ne anksčiau kaip po 6 sav. po gimdymo, bet kadangi kraujavau ilgiau tai laukėm

mes po 3savaiciu...na man tai skaudejo
o idomu pas ginekologe butinai lygiai po 6 savaiciu eiti, man penkktadieni kita bus 6 savaites o gine dirba tik antrad ir ketvirtadieni tai gal galeciau dienuke anksciau apsilankyti, kaip manot???

QUOTE(Ringiene @ 2008 12 04, 02:00)
o pvz ar jums neskaudejo kaip cia graziau pasakius...na klitoriuko....nes manasis mane norejo pradziuginti ir dare kunilinga ir man skaudejo klitori...ir nezinau ar taip turi buti gal veliau viskas susitvarkys??

manau dar jums lb mazai laiko parejo po gimdymo tai nieko nuostabaus kad skaudejo...man aplamai dar visai neseniai praejo skausmas, seniau net kelnaites besiliesdamos aterodo toki skausma kartais sukeldavo kad ojojoj

QUOTE(mama ciole @ 2008 12 04, 14:37)
manau dar jums lb mazai laiko parejo po gimdymo tai nieko nuostabaus kad skaudejo...man aplamai dar visai neseniai praejo skausmas, seniau net kelnaites besiliesdamos aterodo toki skausma kartais sukeldavo kad ojojoj 

man tai toks nera baisus skausmas tik kai pati kartais netycia prisilieciu arba kai vyras

mes tik po 5 sav pradejom
pirmi kartai tai man ziauriai skaudus buvo
o kazkur po men jau viskas buvo

kraujavau po gimdymo 4 savaites, tik nustojus antra diena jau zaidem su vyru
laba buvom pasiilge, net pas gine nespejau nulekti pasiklausti ar jau galima
bet viskas ok, neskaudejo ir buvo
tik patarimas - pirmam kartui naudokit lubrikanta, man taip buvo gydytoja minejusi, kad neskaudetu
beje buvau ir plysusi ir kirpta, bet viskas gijo ir uzgijo

laba buvom pasiilge, net pas gine nespejau nulekti pasiklausti ar jau galima

bet viskas ok, neskaudejo ir buvo

beje buvau ir plysusi ir kirpta, bet viskas gijo ir uzgijo

o mes tik vakar
tai yra lygiai po dvieju menesiu
butu mano valia buciau dar koki menesi nedavus, nes labai bijojau, kadangi buvau siuta ir t.t., bet kas idomiausia tai visai neskaudejo, ir net patiko
o sutikau tik todel kad vyrui jau stogas vaziavo, pagailo, bet pries sutikdama issiderejau, kad kiekviena diena masaza padarytu uz tai

butu mano valia buciau dar koki menesi nedavus, nes labai bijojau, kadangi buvau siuta ir t.t., bet kas idomiausia tai visai neskaudejo, ir net patiko

o sutikau tik todel kad vyrui jau stogas vaziavo, pagailo, bet pries sutikdama issiderejau, kad kiekviena diena masaza padarytu uz tai

mes tai pabandem po dveju menesiu, bet as stabdziau, nes lb skaudejo, o dar lb bijojau, tai taip bandem tris kartus, kol galiausiai susikaupiau ir ketvirtas kartas buvo laimingas
skaudejo tai normaliai, ir paskui kitus kartus skaudejo,na nuo gimdymo praejo dar tik trecias menuo, tai gak dar susistos viskas kaip turi buti.