lygiai po men...baisu buvo..bet-va...fainei...juk pasiilge vienas kito

šiaip tai rekomenduojama praėjus 6 mėnesiams, išskyros tikrai nemaišo, jei nejausi dėlto diskomforto

po menesio, baime lyg buvo
bet pasiilgimas nugalejo

rekomenduojama po 6 savaiciu ir neanksciau bet jei yra dar isskyru ar kraujuojama dar, tada reiktu dar pakenteti o jei viskas gerai tada galima myletis tik vat kaip daugelis kad raset yra baime bet kai ja nugalime tai malonumas issiilgimas mylimo vyro nugali viska

Nu nezinau, as tai paisiau visu rekomendaciju - laukiau 6 ar 8 savaites ir tik po apziuros po daktare, kai ji patvirtino, kad viskas gerai
Visai kazkaip nesinorejo, kad koks uzdegimas ivyktu

QUOTE(Ingrida75 @ 2009 01 23, 21:57)
šiaip tai rekomenduojama praėjus 6 mėnesiams, išskyros tikrai nemaišo, jei nejausi dėlto diskomforto 

nuo 6-8 savaiciu

Na bet jus ir kantrios....
Nors ziurint kaip ir kas.....as pavyzdziui per gimdyma nei plysau ,nei kirpo tai po 3 sav.ir pabandem....
Vyras labai svelnus buvo ir man labai patiko....
ir viskas gerai.....

Nors ziurint kaip ir kas.....as pavyzdziui per gimdyma nei plysau ,nei kirpo tai po 3 sav.ir pabandem....

nors pas mane vaikas gime 4500g ir buvau kirpta,bet neistverem ir po 4sav pasimyllejom.ir viskas gerai

Mane susiuvo,labai nenorejau greitai,nes jauciau tempima,po menesio pabandem,biskutuka tempe pirmus kartus

QUOTE(vaivora @ 2006 02 14, 16:03)
Zinai as tau pasakysiu, kad visas sitas dalykas priklauso nuo jusu abieju. Zinoma jei labai nenori, tai... gali patemti laika dar
Man tai buvo daryta operacija. Tai is ligonines paleido po 5 dienu, tai kazkur dar po savaites ir mes su vyru po biskuti pradejom isdykauti
Kazkaip ir paciai jau norejosi, o vyras labai supratingas buvo ir viskas vyko, taip, kaip as norejau
ir viskas buvo ciki 
Taip, kad cia labai priklauso nuo jusu paciu

Man tai buvo daryta operacija. Tai is ligonines paleido po 5 dienu, tai kazkur dar po savaites ir mes su vyru po biskuti pradejom isdykauti

Kazkaip ir paciai jau norejosi, o vyras labai supratingas buvo ir viskas vyko, taip, kaip as norejau

Taip, kad cia labai priklauso nuo jusu paciu