Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Mes irgi pabandėm tik praėjus dviem mėnesiam, tik prieš tai gavau savi ginės palaiminimą... yess.gif
Atsakyti
o mes tai net nesulaukeme 6sav vis bandem kai krito siulai, o man skaudedavo, bet viena vakara pasiryzau kenteti, nes juk visa gyvenima nebegsiu nuo to smile.gif tai vyras buvo begalo svelnus ir pradzioje skaudejo, o pabaigoje jutau MALONUMA net gi dar didesni nei anksciau 4u.gif blush2.gif

user posted image

Atsakyti
lygiai po men...baisu buvo..bet-va...fainei...juk pasiilge vienas kito 4u.gif
Atsakyti
šiaip tai rekomenduojama praėjus 6 mėnesiams, išskyros tikrai nemaišo, jei nejausi dėlto diskomforto biggrin.gif
Atsakyti
po menesio, baime lyg buvo blush2.gif bet pasiilgimas nugalejo
Atsakyti
rekomenduojama po 6 savaiciu ir neanksciau bet jei yra dar isskyru ar kraujuojama dar, tada reiktu dar pakenteti o jei viskas gerai tada galima myletis tik vat kaip daugelis kad raset yra baime bet kai ja nugalime tai malonumas issiilgimas mylimo vyro nugali viska wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Nu nezinau, as tai paisiau visu rekomendaciju - laukiau 6 ar 8 savaites ir tik po apziuros po daktare, kai ji patvirtino, kad viskas gerai smileysex.gif Visai kazkaip nesinorejo, kad koks uzdegimas ivyktu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida75 @ 2009 01 23, 21:57)
šiaip tai rekomenduojama praėjus 6 mėnesiams, išskyros tikrai nemaišo, jei nejausi dėlto diskomforto biggrin.gif

blink.gif negirdejau, kad puse metu rekomenduojama g.gif

nuo 6-8 savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Na bet jus ir kantrios.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nors ziurint kaip ir kas.....as pavyzdziui per gimdyma nei plysau ,nei kirpo tai po 3 sav.ir pabandem.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Vyras labai svelnus buvo ir man labai patiko.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir viskas gerai..... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nors pas mane vaikas gime 4500g ir buvau kirpta,bet neistverem ir po 4sav pasimyllejom.ir viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Mane susiuvo,labai nenorejau greitai,nes jauciau tempima,po menesio pabandem,biskutuka tempe pirmus kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivora @ 2006 02 14, 16:03)
Zinai as tau pasakysiu, kad visas sitas dalykas priklauso nuo jusu abieju. Zinoma jei labai nenori, tai... gali patemti laika dar  ax.gif

Man tai buvo daryta operacija. Tai is ligonines paleido po 5 dienu, tai kazkur dar po savaites ir mes su vyru po biskuti pradejom isdykauti  blush2.gif
Kazkaip ir paciai jau norejosi, o vyras labai supratingas buvo ir viskas vyko, taip, kaip as norejau  blush2.gif ir viskas buvo ciki  bigsmile.gif

Taip, kad cia labai priklauso nuo jusu paciu  ax.gif

drinks_cheers.gif , pas mane irgi CZ, paleido namu po 2 sav, tai ir toks baisinis noras uzejo, kad pati isprovakava tai blush2.gif , nors maniskis truputi bijojo, nors labai norejo, buvo labai svelnus ir viskas buvo ciki blush2.gif ax.gif
Atsakyti