Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

QUOTE(Pjaf @ 2008 12 13, 11:25)
sakykit, jei vis dar isskyru yra
tai negalima myletis?

Priklauso nuo to kokios tos išskyros ir nuo išskyrų kiekio smile.gif
jei tik patepliojimai, manau, kad galima smileysex.gif
Atsakyti
Sweikos,nezinau ar cia uztaikiau,bet norejau paklausti,o ar galima iki gimdymo likus keliom sawaitem myletis? mes jau beweik menesi nesimylejom,ir jau kazkaip kreiwai wienas i kita ziureti pradejom lotuliukas.gif blush2.gif o del sio klausymo tai neuzpykit,gal kas kokiu pora pozu patarti galetu(kaip patogiausia butu pasimyleti ir leliukui nepaknkti)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 02, 16:10)
Sweikos,nezinau ar cia uztaikiau,bet norejau paklausti,o ar galima iki gimdymo likus keliom sawaitem myletis? mes jau beweik menesi nesimylejom,ir jau kazkaip kreiwai wienas i kita ziureti pradejom  lotuliukas.gif  blush2.gif  o del sio klausymo tai neuzpykit,gal kas kokiu pora pozu patarti galetu(kaip patogiausia butu pasimyleti ir leliukui nepaknkti)?  blush2.gif

Aisku, kad galima, jei patys to norite ir gerai jauciates ax.gif Tokiam stovy patogiausia butu sonu svelniai smileysex.gif , o leliukui tai tikrai nepakenksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murzilka23 @ 2009 02 02, 17:10)
Sweikos,nezinau ar cia uztaikiau,bet norejau paklausti,o ar galima iki gimdymo likus keliom sawaitem myletis? mes jau beweik menesi nesimylejom,ir jau kazkaip kreiwai wienas i kita ziureti pradejom  lotuliukas.gif  blush2.gif  o del sio klausymo tai neuzpykit,gal kas kokiu pora pozu patarti galetu(kaip patogiausia butu pasimyleti ir leliukui nepaknkti)?  blush2.gif

mes irgi mylejomes iki nestumo pabaigos ir dazniausiai sonu nes taip mum buvo patogiausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida75 @ 2009 01 23, 21:57)
šiaip tai rekomenduojama praėjus 6 mėnesiams, išskyros tikrai nemaišo, jei nejausi dėlto diskomforto biggrin.gif

?!!! lotuliukas.gif mano vyras nupustu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gimdziau nesunkiai, bet plyso kaklelis ir tarpviete kirpo. Blogiausia buvo su smileysex.gif po gimdymo. Net praejus butiniems 2 men buvo doh.gif Tikrai galvojau, kad man ten viska uzsiuvo ir jau NIEKADA smileysex.gif nebus... Lyg kas peiliu pjautu. Va tada ir tarpvietes masazo alieju prisiminiau. Vyras nespaude, bet paciai norejosi vel normalia moterimi pasijusti. Tas WELEDOS aliejus stebukla padare.
Atsakyti
O mes palaukem, kol baige issivalyti, ir pabandem tongue.gif Mazdaug po 6 savaiciu wink.gif Visai gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Mes pabandeme po menesio, bet man labai skaudejo, buvo toks jausmas kad toj vyskas plys cry.gif , po to pabandeme dar po menesio, aisku skaudejo, bet as istveriau, nes vyras labai jau norejo ir mums pavyko! Tai va po 2 menesiu! Dar pries tai nuejau pas ginekologe, kad jinai patiktintu kaip viskas sugyjo ir pasakytu ar galima jau pradeti lytinius santykius.
Atsakyti
QUOTE(estetė @ 2009 01 28, 13:49)
Mane susiuvo,labai nenorejau greitai,nes jauciau tempima,po menesio pabandem,biskutuka tempe pirmus kartus  ax.gif

drinks_cheers.gif ir man taip pat buvo
Atsakyti
labuka as norejau paklaust ar buvo kuriai kad po smileysex.gif butu kraujo?mes pirma kart pasimylejom daugiau nei po menesio kai ejau apsipraust tai buvo kraujo isidejau paketa bet nieko daugiau ir nebego o kai buvau pas gine sake jog viskas graziai uzgije ir dave leidima smileysex.gif padarem tai ir ka vel prezervatyvas kruvinas.. blush-anim-cl.gif2:tai dabar kad tas kraujas vis rodos tai as bijau ir beuzsiiminet tuom... blush2.gif
Atsakyti
mes pasimylejom lygiai po menesio smile.gif
Atsakyti
kadangi paskutinius nestumo menesius vyras man "nebedave", tai net sapnuodavau visokius ryskius sapnus 4u.gif po gimdymo (operacija) tai koki 1.5men palaukem. ten buvo labai sausa nors ir vyras ziauriai stengesi, dar dabar virpuliukus prisimenu blush2.gif
Atsakyti