Įkraunama...
Įkraunama...

Kada galima MYLĖTIS po gimdymo?

Mes po gimdymo pasimylėjome praėjus 7savaitėm ir prisiminimai likę ne kokie doh.gif Labai skaudėjo. . . doh.gif (turbūt todėl, kad buvo siūta). Oi kaip mane ilgai tie skausmai kamavo verysad.gif
Atsakyti
Mums gydytojas - ginekologas rekomendavo po menesio blush2.gif
Atsakyti
mes tai pabandeme 7 sav po gimdymo, po 6 sav po gimdymo buvau pas gydytoja ir jis pasake, kad viskas gerai, tai dar savaite drasinausi biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kai pati jauti, kad nori myltis ir gali tai tik pirmyn smile.gif . O jei dar bijosi, galima ir palaukt. ax.gif
Atsakyti
galima tada kai ginekologė leidžia po apžiūros
Atsakyti
na po pirmojo gimdymo, tai po 6 savaiciu paabaadnem (buvau labai daug plysusi ir siuta), beet oj kaip maan skaudejo, kaaip kazkuri jau raset, kad skaudziau negu pirma karta mylintis doh.gif bet po biski po biski, aisku nebe vyro pagalbos viskas normalizavos blush2.gif
po antrojo vaikino tai neiskentem ir po 5 savaiciu nepilnu pabandem........ bijojau, kad bus kaip ir po pirmojo vaiko, nees irgi buvau labai daug plysusi, beet mano didziai nuostabai viskas buvo puiku thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
na o man vis dar nesinori blink.gif nors ir daktarė sakė, kad viskas tvarkoj
Atsakyti
Mane kirpo ir siuvo ir kai iseidinejau is ligonines gydytoja prigrasino 8 savites JOKIU SANTYKIU!
Kadangi nezinia ,kaip mes visa vasara issilaikysim be.. sito reikalo. tai ir domiuosi kaip kitoms buvo.Labai gerai ,kad sia tema radau.Jei kai kuriuos sake bande jau po menesio tai ir mes bandysim bigsmile.gif
Atsakyti
na mum jau tuoj menuo bus praejes po gimdymo, as tai noriu ir bijau ax.gif nors sake, kad siules jau uzgijusios smile.gif
Atsakyti
kai praejo 2men ir gavau leidima is ginekologes
Atsakyti
O as neplysau, nekirpo, tad islaukem menesiuko kaip priklauso ir viskas buvo kaip sviestu patepta blush2.gif Buvau nusipirkusi ir lubrikanta, nes daktare perspejo, kad gali buti issausejusi makstis, bet neprireike ax.gif
Atsakyti
Mes pasimylejome po kokiu 6 savaiciu po gimdymo. Is pradziu bijojau, taciau viskas gerai gavosi. Vyras labai stengesi buti atsargus.
Atsakyti