Mes po gimdymo pasimylėjome praėjus 7savaitėm ir prisiminimai likę ne kokie
Labai skaudėjo. . .
(turbūt todėl, kad buvo siūta). Oi kaip mane ilgai tie skausmai kamavo
Mums gydytojas - ginekologas rekomendavo po menesio
Manau, kai pati jauti, kad nori myltis ir gali tai tik pirmyn
. O jei dar bijosi, galima ir palaukt.
na po pirmojo gimdymo, tai po 6 savaiciu paabaadnem (buvau labai daug plysusi ir siuta), beet oj kaip maan skaudejo, kaaip kazkuri jau raset, kad skaudziau negu pirma karta mylintis
bet po biski po biski, aisku nebe vyro pagalbos viskas normalizavos
po antrojo vaikino tai neiskentem ir po 5 savaiciu nepilnu pabandem........ bijojau, kad bus kaip ir po pirmojo vaiko, nees irgi buvau labai daug plysusi, beet mano didziai nuostabai viskas buvo puiku
po antrojo vaikino tai neiskentem ir po 5 savaiciu nepilnu pabandem........ bijojau, kad bus kaip ir po pirmojo vaiko, nees irgi buvau labai daug plysusi, beet mano didziai nuostabai viskas buvo puiku
na o man vis dar nesinori
nors ir daktarė sakė, kad viskas tvarkoj
Mane kirpo ir siuvo ir kai iseidinejau is ligonines gydytoja prigrasino 8 savites JOKIU SANTYKIU!
Kadangi nezinia ,kaip mes visa vasara issilaikysim be.. sito reikalo. tai ir domiuosi kaip kitoms buvo.Labai gerai ,kad sia tema radau.Jei kai kuriuos sake bande jau po menesio tai ir mes bandysim
Kadangi nezinia ,kaip mes visa vasara issilaikysim be.. sito reikalo. tai ir domiuosi kaip kitoms buvo.Labai gerai ,kad sia tema radau.Jei kai kuriuos sake bande jau po menesio tai ir mes bandysim
na mum jau tuoj menuo bus praejes po gimdymo, as tai noriu ir bijau
nors sake, kad siules jau uzgijusios
O as neplysau, nekirpo, tad islaukem menesiuko kaip priklauso ir viskas buvo kaip sviestu patepta
Buvau nusipirkusi ir lubrikanta, nes daktare perspejo, kad gali buti issausejusi makstis, bet neprireike
Mes pasimylejome po kokiu 6 savaiciu po gimdymo. Is pradziu bijojau, taciau viskas gerai gavosi. Vyras labai stengesi buti atsargus.