na ka, reikia bandyti dar palaukti

QUOTE(atide1985 @ 2009 05 28, 09:12)
Nieko nesigavo? skaudejo?

greit mano atveju,kai tik jauciausi geraj

QUOTE(lencia @ 2009 05 29, 16:38)
na nenugaliu baimes, gal dar tikrai per anksti.. Bet manau noras greit nugales ta baime

As irgi greitai. Kai tik sugijo susiuvimas. Atsargiai labai pirmakart, pavyko viskas ok, taciau itampa dave savo, atsipalaiduot negalejau, tai biski to malonumo nepajutau. Bet antra kart buvo nepakartojama. Nezinau, ar del to, kad issiilgus buvau, ar del kazkokiu fiziologiniu pokyciu. Bet po gimdymo sekso kokybe pagerejo neatpazistamai.
QUOTE(Meškašunis @ 2009 05 31, 08:01)
As irgi greitai. Kai tik sugijo susiuvimas. Atsargiai labai pirmakart, pavyko viskas ok, taciau itampa dave savo, atsipalaiduot negalejau, tai biski to malonumo nepajutau. Bet antra kart buvo nepakartojama. Nezinau, ar del to, kad issiilgus buvau, ar del kazkokiu fiziologiniu pokyciu. Bet po gimdymo sekso kokybe pagerejo neatpazistamai.
kiek tas greitai, po menesio?

Gal, kazkur. Po 3 savaiciu mazdaug.
Mes lygiai po 5 sav. Mano iniciatyva
ir siules sugijosios ir nekraujuoji, tai ko bijot. Viskas buvo super, nei skaudejo nei ka. Kaip kazkas minejo tikrai seksas geresnis po gimdymo

aš po dvieu mėnesiu,nes tiek sirgau menesinėmir buvo skausminga

mes tai kazkaip irgi po kokiu 5 - 6 savaiciu, o jeigu yra plysimai tai gal ir dar veliau, nes su pirmaja buvo plysimu tai po kokiu 2.5 menesiu, bijojau infekcija pasigauti ir siaip buvo nemalonu
Mums tai liepe 8 savaites laukt. Nugi nesamone
Mes tris kokias vos islaukem, nes nepatikesit, jau pirmom naktim po grizimo is klinikos namo, sapnavosi visi sitie reikalai
Gal ir nelabai gerai, gal ir geriau palaukt, bet tai kad ne visada protas nugali