Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(Tomy @ 2011 01 24, 15:04)
Aga Xena, Tu mano mintis skaitai apie tą tvarką toj komodėlėj  ax.gif

Man šiandien niežtėjo nagai  ax.gif

user posted image

P.S. bišk mobeleko fotkė, nu bet matos. Man reik naujagimiui pasiūt, nu kaip nenutaikau dydžio, jos tookios mažutės  doh.gif gerai kad ant išaugimo bus, ale nu vistiek reikia gi ir tų mažų  doh.gif

Kaip fainiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 02 09, 12:50)
kanapes ir bambuko multino (angl. fleece) sugeriamumas labai didelis ir kazkaip prie kuno nera slapumo jausmo. Tik aisku sie audiniai tikrai nera neperslampantys. Jei norite apsaugoti virsutinius drabuzius reiketu deti pul arba vilnos sluoksni. tiek i sauskelnes, tiek i iklotus i liemenele.

aš apmaunu vilnones pėdkelnes. Gal jos praleidžia, nes išskalbtos tik su muilu, turinčiu lanolino, o ne išmirkytos lanoline g.gif
bus gaila darbo, jei ir mano pasiūtos taip greit praleis šlapimą. Vis dar tikiuosi, kad kanapinės po daugiau skalbimų irgi geriau sugers unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, siuvėjos 4u.gif Gal kaunietės galėtų painformuoti, kur Kaune galima pigiai (arba nebrangiai ax.gif ) įsigyti flanelės vystyklams? Žinojau porą parduotuvių prie Zanavykų turgaus, bet viena jų kažkodėl nebeveikia, o kitoje flanelės baisiai negražios.. blush2.gif Ačiukas...
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 13:02)
aš apmaunu vilnones pėdkelnes. Gal jos praleidžia, nes išskalbtos tik su muilu, turinčiu lanolino, o ne išmirkytos lanoline g.gif

As i pedkelnes daug vilciu nedeciau. Jos gi plonytes, o ir ko gero ne visu 100 proc vilna.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 09, 14:29)
As i pedkelnes daug vilciu nedeciau. Jos gi plonytes, o ir ko gero ne visu 100 proc vilna.

100 proc. vilna. Korlėjos berods gamybos. Kai pamačiau, kad 100 proc. vilna nupirkau specialiai ant sauskelnių. Šiaip jos retokos, gal todėl ir praleidžia. Na reikia dar palaukti, kol močiutė kelnytes numegs, tai gal ir pasitaisys reikalai
Atsakyti
Su megztom tikrai reikalai turetu pasitaisyti, o giedrytes man atrodo per plonos tokiam reikalui.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 08, 17:13)
Man kisenines del dziuvimo greicio patinka, plius kad jas universalias galima pagal kai kurias iskarpas siutis, maziukui tik atlenkiamas krastelis ir mazesni iklotai vidun dedami, ji labiau prisitaikys,

Pagal kuria iskarpa universalios gaunasi? Thenappynetwork puslapy?
Atsakyti
sveikutes,

aciu uz nuorodas ir patarimus, bandysiu ziureti ir kazkokias kitokias siuti...kelnytes jau trejas numezgiau reikia tik dar turbut apdoroti jas su lanolinais g.gif
Atsakyti
as kelnytes kur maunu, tai nei lanolizavau nei dar ka dariau. Tiesa sakant, ten buvo megztukas is pradziu, dar nezinojau, kad negalima ir tuo met buvo ukisku muilu plautas. 70 vilna-30silkas, megzta ripsu, jokiu skundu neturiu unsure.gif na, kai ant pilvuko guli ilgiau, tai ant dekucio matos plemas suslapimo, bet man pacios kelnytes sausos palietus ir nesigilinu daugiau..

O kad pedkelnes atlaikytu tai visiskai naivu.. juk tos vilnos turi but storokas sluoksnis, kad jis dregme galetu sugert, kiek gi ten pedkelnytese yr.. o ir vilna ten gerokai apdirbta, gal net silikonais, kad skalbimo masinoj plaut galima butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 09 vasario 2011 - 17:36
QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 15:11)
100 proc. vilna. Korlėjos berods gamybos. Kai pamačiau, kad 100 proc. vilna nupirkau specialiai ant sauskelnių. Šiaip jos retokos, gal todėl ir praleidžia. Na reikia dar palaukti, kol močiutė kelnytes numegs, tai gal ir pasitaisys reikalai

vien to kad yra 100 proc. vilna neuztenka, kad tarnautu, kaip dregme sulaikancios kelnytes. manau, kad pedkelnes per plonos ax.gif
lanolino muilas cia niekuo detas smile.gif mes naudojame lanolino muila, ir puikiai laiko visos vilnos kelnytes.
sonnet lanoline 15-30 proc lanolino.
lanacare lanolino muile 20 proc lanolino.

Atsakyti
na as parsisiunciau lanacare, tik dar nebandziau...ech kazkaip neprisedu vis prie tu siuvamu, o mezgamos man greitai eina, nes mazutes labai mezgu, bet gi neprisimegsi pilna spinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2011 02 09, 13:11)
Neteko matyt tokiu, kaip jos atrodo? Reiks paieskot  g.gif

Labai mazos, kaip zaislines
va labai panasi i sia user posted image

QUOTE(pincius @ 2011 02 09, 21:45)
na as parsisiunciau lanacare, tik dar nebandziau...ech kazkaip neprisedu vis prie tu siuvamu, o mezgamos man greitai eina, nes mazutes labai mezgu, bet gi neprisimegsi pilna spinta biggrin.gif

hm...lanacare, nebandzius as, visada perku gryna lanolina sonnet arba Urlich
Papildyta:
O del tos ottobre iskarpos gal ji merginos pritaikyta blogoje puseje siuti per visa perimetra, a?...tada juk dar labiau pasimazins, na ir nelygu kiek gumutes sutraukia, nes tik nuo to priklausys ar tiks mazesniam leliui ar ne, net del idomumo viena gal pabandysiu, bet tiesa sakant jau ir taip per daug turiu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 09 vasario 2011 - 23:24