Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

O as siandien vienas sauskelnes patiuningavau - is totsbots bamboozle gavos itti boo bigsmile.gif
Tik tiek, kad dabar ten kiek spaudziu prisaudyta be proto.. ir turbut nepatiks man jos ir reiks kazkaip kitaip mastyt. Laukiu nesulaukiu rytojaus, kada galesiu pamatuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2011 02 08, 21:51)
as tada beveik galvoju atsisakyti varianto su spaudem, desiu lipuskes, nors kaip suprantu jos susiplauna g.gif bet siaip del keliu spaudziu nesinori man to aparato pirkti...zodziu pamastysiu dar

Man reikia naujos iskarpos sauskelniu,nes tos man kazkaip nepatinka

na man su lipukais puikiai tarnauja sauskelnes jau pusmeti. tiesiog as pries plaunant jas uzsegu ir isverciu - nesiuvau jokiu papildomu kiseneliu nei to antro uzsegimo apsaugoti skalbimo metu, ar kazko tiems kibukams. o ju privalumas yra tas, kad daug tiksliau galima reguliuoti uzsegima. svarbiausia ant sauskelniu tu "ausu" uzsegimo neuzsiuti per ilgu lipucku, kad netrintu paskui vaikeliui, geriau labiau i ausu galus patraukti.
siaip man labiausiai sita iskarpa patinka, ji maniskei vis dar gera, nors sveria jau 8 kg. siuvau iskarto su isiutais viduje stacionariais froto iklotais. is trikotazo sita iskarpa isvis liuks, dar ilgiau jos neisaugs:
http://www.thenappyn.....SM Pocket.pdf
o daugiau ju iskarpu yra cia: http://www.thenappyn....org.nz/diy.php
didesnes dar tik bandysiu, bet man kazkaip jos patinka. ottobres tai nezinau nezinau, toks ispudis, kad neturejo vaikiuko tas lekalo darytojas...nors gal cia tik man taip su jom nepavyko.

isigijau kantavimo pedele, ir ka as zinau...kankinuosi dabar su ja lotuliukas.gif ...lengviau gaunasi nei su paprasta apsiuti, bet vis vien nezinau....tik kad graziau su ta guma kantavimo, o vat kankynes tai man bent jau daugoka...
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2011 02 09, 10:45)
na man su lipukais puikiai tarnauja sauskelnes jau pusmeti. tiesiog as pries plaunant jas uzsegu ir isverciu - nesiuvau jokiu papildomu kiseneliu nei to antro uzsegimo apsaugoti skalbimo metu,  ar kazko tiems kibukams. o ju privalumas yra tas, kad daug tiksliau galima reguliuoti uzsegima. svarbiausia ant sauskelniu tu "ausu" uzsegimo neuzsiuti per ilgu lipucku, kad netrintu paskui vaikeliui, geriau labiau i ausu galus patraukti.
siaip man labiausiai sita iskarpa patinka, ji maniskei vis dar gera, nors sveria jau 8 kg. siuvau iskarto su isiutais viduje stacionariais froto iklotais. is trikotazo sita iskarpa isvis liuks, dar ilgiau jos neisaugs:
http://www.thenappyn.....SM Pocket.pdf
o daugiau ju iskarpu yra cia: http://www.thenappyn....org.nz/diy.php
didesnes dar tik bandysiu, bet man kazkaip jos patinka. ottobres tai nezinau nezinau, toks ispudis, kad neturejo vaikiuko tas lekalo darytojas...nors gal cia tik man taip su jom nepavyko.

isigijau kantavimo pedele, ir ka as zinau...kankinuosi dabar su ja lotuliukas.gif ...lengviau gaunasi nei su paprasta apsiuti, bet vis vien nezinau....tik kad graziau su ta guma kantavimo, o vat kankynes tai man bent jau daugoka...

kelis froto sluoksnius įsiuvot? aš vis dar neapsisprendžiu blush2.gif Galėčiau prisiūti tiesiai į sauskelnes, nes jos dar siuvimo stadijoj, tik kažin ar išdžiūtų džiovyklėj g.gif
Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti patirtim 4u.gif

Aš vis bandau kanapines sauskelnes. Nežinau, ką darau ne taip, bet man vis dar prabėga po pusės valandos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 11:53)
kelis froto sluoksnius įsiuvot? aš vis dar neapsisprendžiu blush2.gif Galėčiau prisiūti tiesiai į sauskelnes, nes jos dar siuvimo stadijoj, tik kažin ar išdžiūtų džiovyklėj g.gif
Gal kuri mamytė galėtų pasidalinti patirtim 4u.gif

Aš vis bandau kanapines sauskelnes. Nežinau, ką darau ne taip, bet man vis dar prabėga po pusės valandos unsure.gif

dejau 4 sluoksnius gan storo ranksluoscio frotinio ir po viena vidini ir isorini flaneles. taip pat labai man geras derinukas gavosi, gal netgi pats labiausiai patikes:
du vidiniai ir vienas isorinis sluoksniai labai plono froto tampraus (sukarpiau paklode) o viduje isiutas plonesnio ranksluoscio frotinio 4 sl iklotas.
kas del dziuvimo tai nezinau - isdziuna per nakti dazniausiai. jei i lauka isnesu, tai tada inesus vidun dar ant karsto padziaunu - arba ant radiatoriaus, nors jie drungni pas mus buna, arba prie peciaus - tai tada per kelias valandas jau sausa smile.gif

dabar tai turbut daryciau po viena isorini vidini trikotazini sluoksni, tada dar sutvirtinimui viena platu to pat audinio sluoksni per visa ploti sauskelnes (na staciakampi, ausu nestorinant), kad geriau sugertu ties klyniuku, ir viduj 4 sl frotinio ranksluoscio.
siaip siuvant ta stacionaru iklota svarbu sukabinti visus sluoksnius taip, kad jie nesusiveltu viduj. sumustinis gaunasi storas, tai galima ir rankom keturis kampus sutvirtinti per visus sluoksnius, o jau prie sauskelnes siuti kaip nors palei pat krasta, kad uzkabintu pvz viena virsutini sl. nezinau ar aiskiai cia surasiau... ax.gif

o koks pasluoksniavimas jusu kanapiniu sauskelniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etan: 09 vasario 2011 - 11:20
QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 11:53)

aha ir man idomu cia pirktos ar pacios siutos? kiek sluoksniu audinio? o vidun iklotas koks idetas?

Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 09, 11:26)
aha ir man idomu cia pirktos ar pacios siutos? kiek sluoksniu audinio? o vidun iklotas koks idetas?

Baby BeeHinds. Nusipirkau specialiai pabandymui, ar labai skiriasi kanapės ir medvilnės sugeriamumas. Aišku, medvilninių dar nebandžiau, nes jas suviu, bet kanapinės kol kas manęs nežavi. Sauskelnė iš 2 sluoksnių kanapės, yra mažas dvigubas įklotas ir didelis dvigubas, kuris susilenkia pusiau. Tai gaunasi įklotų 6 sluoksniai plius du sauskelnės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 11:45)
Baby BeeHinds.  Nusipirkau specialiai pabandymui, ar labai skiriasi kanapės ir medvilnės sugeriamumas. Aišku, medvilninių dar nebandžiau, nes jas suviu, bet kanapinės kol kas manęs nežavi. Sauskelnė iš 2 sluoksnių kanapės, yra mažas dvigubas įklotas ir didelis dvigubas, kuris susilenkia pusiau. Tai gaunasi įklotų 6 sluoksniai plius du sauskelnės g.gif

paziurekit atidziau. baby behhinds kanapine sauskelne tikrai is triju sluoksniu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 10:45)
Baby BeeHinds.  Nusipirkau specialiai pabandymui, ar labai skiriasi kanapės ir medvilnės sugeriamumas. Aišku, medvilninių dar nebandžiau, nes jas suviu, bet kanapinės kol kas manęs nežavi. Sauskelnė iš 2 sluoksnių kanapės, yra mažas dvigubas įklotas ir didelis dvigubas, kuris susilenkia pusiau. Tai gaunasi įklotų 6 sluoksniai plius du sauskelnės g.gif

na, o man jos net po 3 val neperslampa blink.gif nebent krasciukuose, kur ikloto ner, dregme jaucias.
Bet baby beehinds yra dvejos kanapines, manosios kur didesnio sugeriamumo..
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 02 09, 11:49)
paziurekit atidziau. baby behhinds kanapine sauskelne tikrai is triju sluoksniu.  ax.gif

aha, teisingai iš trijų. ir įklotai iš trijų smile.gif na tai tų sluoksnių dar daugiau gaunasi, tai kamine reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 08, )
del siuvimo rankomis tada patarciau nusipirkti maximoje parduodamas po 30 lituku siuvimo masinytes, tikrai su ja imanoma pasiuti mano visos pirmosios su tokia ir siutos. tiesiog pasirinktum ta varianta, kai sauskelne susiuvama is blogos puses per visa perimetra, o gumute viduje tik pritvirtinama o isvertus sauskelne palei gumyte nusiuvama dar viena siule (cia keli lapai atgal kalbejom kai tai padaryti), ir matysi bus super.
tiek.
seip faina cia kompanija siote temeleje

Neteko matyt tokiu, kaip jos atrodo? Reiks paieskot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 13:02)
aha, teisingai iš trijų. ir įklotai iš trijų smile.gif na tai tų sluoksnių dar daugiau gaunasi, tai kamine reikalas g.gif

as esu kanapes nusipirkus, bet kazko vis delsiu, dabar va naujas siusiu didesnes sauskelnes, naujo modelio taip sakant, tai galvoju jose deti kanapinius iklotus.
bet tiesa sakant nezinau, nepastebejau kazko stebuklingo...esu is kanapes 2 sluoksniu pasisiuvusi iklotuku i liemenele...nezinau, anksciau tai jei pienas begdavo tai tiesiaja, visai neapsaugojo drabuziu man ji, dabar kai jau tik keli lasiukai buna, tai visai nieko, sugeria kazkiek, dregmes nesijaucia visai - tas tikrai.turbut cia jos pagrindinis privalumas ...
pasidalinkit mamos patirtimi apie situos brangiuosius audinius sauskelnems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2011 02 09, 12:20)
as esu kanapes nusipirkus, bet kazko vis delsiu, dabar va naujas siusiu didesnes sauskelnes, naujo modelio taip sakant, tai galvoju jose deti kanapinius iklotus.
bet tiesa sakant nezinau, nepastebejau kazko stebuklingo...esu is kanapes 2 sluoksniu pasisiuvusi iklotuku i liemenele...nezinau, anksciau tai jei pienas begdavo tai tiesiaja, visai neapsaugojo drabuziu man ji, dabar kai jau tik keli lasiukai buna, tai visai nieko, sugeria kazkiek, dregmes nesijaucia visai - tas tikrai.turbut cia jos pagrindinis privalumas ...
pasidalinkit mamos patirtimi apie situos brangiuosius audinius sauskelnems  4u.gif

kanapes ir bambuko multino (angl. fleece) sugeriamumas labai didelis ir kazkaip prie kuno nera slapumo jausmo. Tik aisku sie audiniai tikrai nera neperslampantys. Jei norite apsaugoti virsutinius drabuzius reiketu deti pul arba vilnos sluoksni. tiek i sauskelnes, tiek i iklotus i liemenele.
Atsakyti