QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 10, 00:24)
O del tos ottobre iskarpos gal ji merginos pritaikyta blogoje puseje siuti per visa perimetra, a?...tada juk dar labiau pasimazins, na ir nelygu kiek gumutes sutraukia, nes tik nuo to priklausys ar tiks mazesniam leliui ar ne, net del idomumo viena gal pabandysiu, bet tiesa sakant jau ir taip per daug turiu

tai as taip ir siuvau, bet maniau man gal negerai, nes reik su overloku apsiuti viska, gal dar gumytes per arti krasto siuvau...bet net ne tas dydis jos nepatogus - man labiausiai netinka pati konstrukcija. per trumpos tos ausys, per plati nugara, kazkaip net verzia siek tiek manajai per kojytes is virsaus, nors siaip sauskelne didele. o vat ta kita iskarpa, nors bendrai paemus mazesne, priglunda daug geriau. nors cia gal jau priekabiavimas gaunasi

dar norejau paklausti - kaip jus siuvat ta apkantavimo guma? gal galit nupasakoti? as nusipirkau pedele va tokia http://www.siuvimost...t...id=27&id=63
ir kazkaip nezinau - man isslysta pastoviai pagrindinis audinys, nors jau truputi igudai bet vis vien nezinau nezinau...ir beje siuvat zigzaginiu dygsniu guma ar tiesia siule?