Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 10, 00:24)
O del tos ottobre iskarpos gal ji merginos pritaikyta blogoje puseje siuti per visa perimetra, a?...tada juk dar labiau pasimazins, na ir nelygu kiek gumutes sutraukia, nes tik nuo to priklausys ar tiks mazesniam leliui ar ne, net del idomumo viena gal pabandysiu, bet tiesa sakant jau ir taip per daug turiu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai as taip ir siuvau, bet maniau man gal negerai, nes reik su overloku apsiuti viska, gal dar gumytes per arti krasto siuvau...bet net ne tas dydis jos nepatogus - man labiausiai netinka pati konstrukcija. per trumpos tos ausys, per plati nugara, kazkaip net verzia siek tiek manajai per kojytes is virsaus, nors siaip sauskelne didele. o vat ta kita iskarpa, nors bendrai paemus mazesne, priglunda daug geriau. nors cia gal jau priekabiavimas gaunasi blush2.gif

dar norejau paklausti - kaip jus siuvat ta apkantavimo guma? gal galit nupasakoti? as nusipirkau pedele va tokia http://www.siuvimost...t...id=27&id=63
ir kazkaip nezinau - man isslysta pastoviai pagrindinis audinys, nors jau truputi igudai bet vis vien nezinau nezinau...ir beje siuvat zigzaginiu dygsniu guma ar tiesia siule?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etan: 10 vasario 2011 - 08:27
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 09, 23:24)
hm...lanacare, nebandzius as, visada perku gryna lanolina sonnet arba Urlich

as ir noriu pasakyti, kad skaitykime etiketes. tai kas atrodo grynas ne visada yra grynas. ax.gif

LanaCare lanolino muilas 20 proc lanolino.
sonet lanoline yra nuo 15 iki 30 proc lanolino
ulrich lanolino sudetis: nejoniniai tenzidai >5%, augalinis muilas >30%, lanolinas, vanduo. kaip ir is visko neaisku kiek ten to lanolino. gal ant pakuotes parsayta aiskiau. paziurekit, kas turit. g.gif g.gif ar turetume suprasti, kad ten apie 65 proc lanolino?

kas zino, kur lietuvoje nusipirkti gryno lanolino, pasidalinkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 10 vasario 2011 - 09:25
O kam jums gryno lanolino? jis juk riebalas, tai kaip jus isivaizduojat, su ranka itrinti, ir dar kad ne per riebu butu? g.gif

Ulrich turi impregnata (lanolino kiekis nenurodytas, bet pagal mane 20-30%) ir skalavimo priemone vilnai (lanolino 5-15% raso).
Atsakyti
Sveikos mamos, turiu viena klausimeli, kuo butent skiriasi atprastukes nuo kitu medziaginiu sauskelniu? jei sonuose susegamos, tai jau skaitosi atprastukes? ar tik tos, kad uzmaunamos? Vis galvoju ir nesuprantu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesa stanele: 10 vasario 2011 - 16:06
QUOTE(etan @ 2011 02 10, 09:21)
dar norejau paklausti - kaip jus siuvat ta apkantavimo guma? gal galit nupasakoti? as nusipirkau pedele va tokia http://www.siuvimost...t...id=27&id=63
ir kazkaip nezinau - man isslysta pastoviai pagrindinis audinys, nors jau truputi igudai bet vis vien nezinau nezinau...ir beje siuvat zigzaginiu dygsniu guma ar tiesia siule?

as visada zigzagu, man zymiai lengviau net ir labai siaura guma puikiai prisiusiuva, kaip jau kazkada rasiau reikia zigzago dygsni taip taikyti siuti, kad truputi kabintu medziaga , o ne visas butu ant gumos, t.y. iseitu zidzago dygsnis uz gumos ribu. Bent man tam kantavimo pedele nereikalinga. Turiu ir as tokia, neprisiruosiu isbandyti, ji labiau reikalinga kada reikia tiesia siule pvz juostele kantavimo apsiuti mano nuomone.

QUOTE(Felisė @ 2011 02 10, 10:24)
as ir noriu pasakyti, kad skaitykime etiketes. tai kas atrodo grynas ne visada yra grynas.  ax.gif

LanaCare lanolino muilas 20 proc lanolino.
sonet lanoline yra nuo 15 iki 30 proc lanolino
ulrich lanolino sudetis: nejoniniai tenzidai >5%, augalinis muilas >30%, lanolinas, vanduo. kaip ir is visko neaisku kiek ten to lanolino. gal ant pakuotes parsayta aiskiau. paziurekit, kas turit.  g.gif  g.gif ar turetume suprasti, kad ten apie 65 proc lanolino?

kas zino, kur lietuvoje nusipirkti gryno lanolino, pasidalinkit  mirksiukas.gif

geras, net nepagalvojau, na ten pakankamai tirstas ir tas Sonnet ir Urlich, jis tik verdanciu vandeniu man issitirpina, paskui saltu skiedziu iki reikiamo kiekio ir temperaturos...atkreipsiu dabar demesi. Pagalavojau kad lanacare kazkoks skalbiklis su lanolinu, o ne mirkymui skirtas tirstas skystis...o pasirodo ir cia dar ne grynas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 10 vasario 2011 - 16:30
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 10, 16:27)
geras, net nepagalvojau, na ten pakankamai tirstas ir tas Sonnet ir Urlich, jis tik verdanciu vandeniu man issitirpina, paskui saltu skiedziu iki reikiamo kiekio ir temperaturos...atkreipsiu dabar demesi. Pagalavojau kad lanacare kazkoks skalbiklis su lanolinu, o ne mirkymui skirtas tirstas skystis...o pasirodo ir cia dar ne grynas...

panasu, kad gryno ir nereikia mirksiukas.gif
visuose lanolino yra +/- panasiai smile.gif
as anksciau naudojau sonnet. dabar lanacare. sio naudojimas man atrodo paprastesnis. siaip jeigu reikia daugiau lanolizuoti galima ir pamirkyti jame. skirtumo nepastebejau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Felisė: 10 vasario 2011 - 16:38
ech nezinau kad prisiruosiu as sauskelniu pasisiuti doh.gif kad tik vaikas pirmiau negimtu...susikirpau sandien kelias pagal savo iskarpas, bet kaip ir bumos kantavimo noreciau, tik kad kol kas pardaveja tyli...nezinau kas man ten gausisi be patirties as tokiu sauskelniu naudojime, ar nebus man taip, kad prisisiusiu ir netiks g.gif zodziu stresuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 10, 17:27)
as visada zigzagu, man zymiai lengviau net ir labai siaura guma puikiai prisiusiuva, kaip jau kazkada rasiau reikia zigzago dygsni taip taikyti siuti, kad truputi kabintu medziaga , o ne visas butu ant gumos, t.y. iseitu zidzago dygsnis uz gumos ribu. Bent man tam kantavimo pedele nereikalinga. Turiu ir as tokia, neprisiruosiu isbandyti, ji labiau reikalinga kada reikia tiesia siule pvz juostele kantavimo apsiuti mano nuomone.

aciu uz patarimus, skaiciau ir isidemejau juos seniau, bet kazkaip buvo uzsifiksave, kad toj vietoj kur guma itempta reikia zigzago, kur tieisiai tik del apkantavimo, tai tiesi siule. tai vat pastaroji man doh.gif o jei be pedeles tai nezinau net tada - nebent daigstyt gal reik..na zodziu kazkaip labai norejau tos gumos ir apkantavimo, tik neinau ar kantrybes uzteks, ir ar nepadarysiu tuo paprastuoju budu kur siules viduje,,,
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2011 02 11, 10:19)
aciu uz patarimus, skaiciau ir isidemejau juos seniau, bet kazkaip buvo uzsifiksave, kad toj vietoj kur guma itempta reikia zigzago, kur tieisiai tik del apkantavimo, tai tiesi siule. tai vat pastaroji man  doh.gif o jei be pedeles tai nezinau net tada - nebent daigstyt gal reik..na zodziu kazkaip labai norejau tos gumos ir apkantavimo, tik neinau ar kantrybes uzteks, ir ar nepadarysiu tuo paprastuoju budu kur siules viduje,,,

as siuvu viska zigzagu visa siulie, ji tada vienoda ir nereikia gygsnio kaitalioti, taip net aprisamus trikotazinius vystyklus pasisiuvau, kur trikotazas tempiasi itempiu kiek gumyte ir puikiai iseina tiesi siule, kur reikia labiau itempiu guma tada jau patraukia gumyte audini.
As net paprasta kantavimo medvilnine juostele siuvu zigzagu taip daug lengviau gana graziai atrodo, o labai paprasta, gal jau igudau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 11 vasario 2011 - 10:01
labas visoms darbštuolėms 4u.gif

vis paskaitinėju, pasigrožiu jūsų darbeliais, o atrašyt ir nebespėju... blush2.gif nu tokie grožiai, kad vos tik prisėdu ir susierzinu, kad negaliu siūt kada panorėjus biggrin.gif Ir su liūdesiu galvoju, kad vaikas per greitai auga biggrin.gif O jau tos sauskelnytės su obuoliukais, tai trūksta žodžių thumbup.gif su persiūta etikete ir mane išdūrei biggrin.gif

tiesa, sveikinu Crazy woman su džiugia naujiena!!! Svarbiausia daug daug sveikatėlės 4u.gif

QUOTE(Nuk @ 2011 02 09, 16:11)
100 proc. vilna. Korlėjos berods gamybos. Kai pamačiau, kad 100 proc. vilna nupirkau specialiai ant sauskelnių. Šiaip jos retokos, gal todėl ir praleidžia. Na reikia dar palaukti, kol močiutė kelnytes numegs, tai gal ir pasitaisys reikalai

mano pupa irgi tokias pat pėdkelnes dėvi - tikrai be šansų, kad jos ką atlaikytų, tiesiog per skystos. Aš jas dedu ant trikotažinių vilnonių kelnyčių, tai būna super, nes šiaip jos labai mielos, šiltos kojytėms smile.gif

kalbėjot apie kantavimo pėdelę. Aš irgi tokią turiu nusipirkus, bet kol kas dar neįgudau, nesigauna man su ja dirbti, todėl paprastu zigzagu prisiūnu ir tiek. Gal ji labiau tinka ne tamprioms juostelėms siūti g.gif O gal tiesiog įgūdžių trūksta smile.gif

Atsakyti

Pasirodysiu savo pirmas sauskelnes, čia kur rašiau, kad iš totsbots itti boo padariau blush2.gif
user posted image
tik kažkaip daugiau nuotraukų nepadariau, o šitoj gal nelabai ir matos g.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke @ 2011 02 11, 13:35)
labas visoms darbštuolėms  4u.gif

vis paskaitinėju, pasigrožiu jūsų darbeliais, o atrašyt ir nebespėju...  blush2.gif  nu tokie grožiai, kad vos tik prisėdu ir susierzinu, kad negaliu siūt kada panorėjus biggrin.gif Ir su liūdesiu galvoju, kad vaikas per greitai auga biggrin.gif  O jau tos sauskelnytės su obuoliukais, tai trūksta žodžių  thumbup.gif  su persiūta etikete ir mane išdūrei biggrin.gif

kalbėjot apie kantavimo pėdelę. Aš irgi tokią turiu nusipirkus, bet kol kas dar neįgudau, nesigauna man su ja dirbti, todėl paprastu zigzagu prisiūnu ir tiek. Gal ji labiau tinka ne tamprioms juostelėms siūti  g.gif  O gal tiesiog įgūdžių trūksta smile.gif

*zinok jau net vyras mane bara bet as konvejeriu siuvu nes tiek laiko nebedaug liko, pamenu kaip sunui norejau pasiuti vyresneliui ir niekaip negaledavau prisest kada noriu...tai dabar irgi vakaroju vakaroju, kad tik speciau viska susisiuti.
GREITU LAIKU DAR IDESIU FOTO AKYTEM PAGANYTI mirksiukas.gif
** uzbaigsiu siandien visa komplekta parosysiu, vienos su etiketem kitos be, nes etiketes tik 3 buvo...chi chi tik tiek senu isardziau lotuliukas.gif
*** o jums merginos negrazu zigzagu prisiuta? Man tai kantavimo guma net graziau ziurisi zigzagu apsiuta nei tiesia siule...
o kantavimo pedeles neprisiruosiu uzsideti ir pasimokyti, nes net ir su krasto apmetymo pedele teko kokius 5 metrus siules siuti kol igudau. bet man kazkaip irgi atrodo kad ta pedele labiau tinka netampriems audiniams kantuoti medvilnine ar atlasine juostele.
Atsakyti