Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(Coccinela @ 2011 02 11, 13:58)
Pasirodysiu savo pirmas sauskelnes, čia kur rašiau, kad iš totsbots itti boo padariau  blush2.gif
user posted image
tik kažkaip daugiau nuotraukų nepadariau, o šitoj gal nelabai ir matos  g.gif

atrodo prigludusios kaip pirštinytė thumbup.gif kitą kartą ir iš priekio parodyk wink.gif
Atsakyti
Coccinela gerai atrodo thumbup.gif Tokios minkštutės, švelnutės atrodo wub.gif

Pagaliau pakilo rankos monstriuko kelnytes numegzt. Tai tik pabaigus pamačiau, kad klaida dideliausią įvėliau. Nebekils rankos ardyt, sutrinsim po namus ir brokuotas. O iš klaidų pasimokysim ir naujas su sijonėliu megzim rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Va dar pasirodau kas išėjo iš neperšlampamos paklodės...
Paveiksliukai ant viršaus dėl grožio, ta paklodė kaip vidinis sluoksnis gavos...

Tik man rods reiks tą iškarpą (kur šonuose susisega) dar kažkaip pakeist, labai daug vietos priekyje lieka... Tik sunkiai galva galvoja kaip pakeist blush2.gif
user posted image
user posted image

Iš vienos paklodės gavos 5 sauskelnės. 3 mažajai ir dvi didžiajai... Neblogai sakyčiau...
dar liko gabaliukai, tai seilinukui sueis hihihi.gif
Atsakyti
kvaki, superine pakode smile.gif is kur tokia istraukei? ohmy.gif
Atsakyti
Julieta, ne paklodė čia tokia safarinė smile.gif Čia kita medžiaga tokia, paprasta, net ne flanelė. Viduj tas paklodės vaikiškos neperšlampamos sluoksnis.

Anksčiau čia kalbėjom, ar apsimoka vietoj PUL naudot tas paklodes. Tai turėjau vieną tokią neperšlampamą frotinę ir sukarpiau...
Atsakyti
na man kol kas geriau mezgasi nei siuvasi,nes numegztos trys, o pasiutos nei vienos ligi galo blush2.gif mezgu ketvirtas...turiu pora tokiu kaip trusikeliu numezgus mazam dar,zadu i vidu deti iklotus, bijau, kai parodysiu sukritikuosit del nefunkcionalumo blush2.gif ax.gif

O kur ten klaida ant tu mezgtu kelnyciu as nematau mirksiukas.gif super jusu darbeliai
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2011 02 11, 16:58)
Pagaliau pakilo rankos monstriuko kelnytes numegzt.

Pralinksmino thumbup.gif
Broko nematau, tai vadinas nebrokuotos irnesakyk.gif

O kur jūs tokių linksmų modeliukų prisižiūrit, nesakykit, kad pačios su gitulia prigalvojat? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 11 vasario 2011 - 22:25
Kvaki, saunuole, kad pabaigei, o ir brokus matyt tik pati matai thumbup.gif
Coccinela, yra toks rusiskas auksarankiu forumas osinka, tai ten visko gali prisiziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2011 02 11, 22:23)
na man kol kas geriau mezgasi nei siuvasi,nes numegztos trys, o pasiutos nei vienos ligi galo blush2.gif mezgu ketvirtas...turiu pora tokiu kaip trusikeliu numezgus mazam dar,zadu i vidu deti iklotus, bijau, kai parodysiu sukritikuosit del nefunkcionalumo blush2.gif  ax.gif

O aš tai labai norėčiau pamatyti, nes pati labiau vertinu megztas kelnytes. Medžiaginių kiekį sumažinsiu iki minimumo, pasiliksiu tik vasarai.
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 02 12, 00:51)
O aš tai labai norėčiau pamatyti, nes pati labiau vertinu megztas kelnytes. Medžiaginių kiekį sumažinsiu iki minimumo, pasiliksiu tik vasarai.

na vat o man atvirksciai smile.gif
bet naujagimiui sauskelniu daugiau ir reikia, visa kruva prisiuvau, bus apie 40...gal ir per daug, bet kaip sustoti smile.gifsmile.gifsmile.gif bent skalbsim ekonomiskai kas 3 diena ir nebijosim kad pasibaigs ar neiskalbta kad pritruksim jokiu pagundu tureti atsargini vienkartiniu paka, be to newborn dydi 10vnt manau per 1,5 men isaugsim. taigi liks tik 30...

pagalvojau, Pinciau, tu prisimegzk atsegamu kelnyciu, cia buvo viena mamyte paskui kita imetus ir vidun dek tik pasiuta vadinama perfold vystykla arba seip sulankstyta palute, jeigu tau geriau mezgasi nei siuvasi. Tai ir uzdeti bus lengva bei patogu ir darbo zymiai maziau, na del akiu galima tiems perfoldams gumytes isiuti palei kojytes kad taip kelnytes nesiteptu, praktiskai gausis viskas viename va panasiai taip gamintojai siuva:

user posted image

arba dar tokius esu macius

Dvigubi iklotai su gumute
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2011 02 11, 22:36)
Coccinela, yra  toks rusiskas auksarankiu forumas osinka, tai ten visko gali prisiziuret  mirksiukas.gif

Aš rusiškai nemoku, tai man visos osinkos ir devyčnikai kaip iš kosmoso, net prisiregistruot kažkada nesugebėjau verysad.gif

QUOTE(NAJA @ 2011 02 11, 22:51)

thumbup.gif aš irgi vasarai galvoju pamegzt ar triusikėlius, ar trumpaklešnytes ir į vidų dėt tik įklotukus, prisegamus su spaudėm.
Atsakyti
sveikos mamaites, graziu daikteliu prisiuvot primezget, ir jokiu broku nesimato smile.gif ! balionas jums 4u.gif

rodausi ir as - nemoku tik kitaip nuorodu sudeti, kad iskarto foto matytusi, kaip kad jus dedat sad.gif

http://www.flickr.co...N06/5438477144/
http://www.flickr.co...in/photostream/
cia tokia viskas viename turbut nakciai gavosi, nes didoka ir storoka...dar nematavau, bet tikiuosi vieno ikloto nereiks issimti... isoreje impregnuota medvilne (tikiuosi kvepuos ji...), viduje trikotazas, o iklotukai is storo frotinio ranksluoscio - vienas su flisu, kitas trikotazu apsiutas, kad odeles neerzintu frotas.
Ir dekui Juraciukui, kad operatyviai atsake, jog guma kantavimui reikia zigzagu siuti - sauskelne apsiuvau be vargo ir be pedeles smile.gif

ir dar vienas darbelis ne i tema, bet kad paciai patinka pasmalsauti tai irgi pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etan: 12 vasario 2011 - 13:57