QUOTE(etan @ 2011 02 12, 14:51)
http://www.flickr.co...N06/5438477144/
http://www.flickr.co...in/photostream/
cia tokia viskas viename turbut nakciai gavosi, nes didoka ir storoka...dar nematavau, bet tikiuosi vieno ikloto nereiks issimti... isoreje impregnuota medvilne (tikiuosi kvepuos ji...), viduje trikotazas, o iklotukai is storo frotinio ranksluoscio - vienas su flisu, kitas trikotazu apsiutas, kad odeles neerzintu frotas.
Ir dekui Juraciukui, kad operatyviai atsake, jog guma kantavimui reikia zigzagu siuti - sauskelne apsiuvau be vargo ir be pedeles

Etan, labai faina si sauskelnyte, noreciau ir as tokia pabandyti pasiuti, is kur iskarpa emei? Tikrai labai grazu, noriu tureti kelias 3 viename

QUOTE(gitulia @ 2011 02 12, 23:50)
juraciuxzx, nu super tavo darbeliai ir fotoreportazas
Labiausiai patiko sauskelniu maiselis ir "motherace" sauskelnes. Motherace is viso grazuoles
Oi atrodo paskubejau su savo komentarais, nesulaukiau fotoreportazo pabaigos

Labiausiai patiko sauskelniu maiselis ir "motherace" sauskelnes. Motherace is viso grazuoles

Oi atrodo paskubejau su savo komentarais, nesulaukiau fotoreportazo pabaigos

QUOTE(NAJA @ 2011 02 13, 00:01)
Juraciuxz.. nu tave kuo daugiau giri tuo gražesnių dalyku prisiuvi - afigiennnnnnai gražios sauskelnės špyga taukuota

O iškarpos, kažin tokios nėra kur nors nete ?

QUOTE(NAJA @ 2011 02 13, 00:03)
O jeckau , kol parašiau tai ta dar fotkių primėtė
tai iškarpa mane domina tų ala mother - ease.

na del iskarpos tai as ja pati dariausi...tiesiog popolini, one life arba mother ease (nezinau kodel skiriasi pavadinimai, cia turbut kaip Peg-perego ir Mamas & Papas, produkcija ta pati, bet pavadinimai skirtingi...arba opelis irgi UK kitoki zenkla turi

tai vat...nezinau kaip pagelbeti, apsibreziau turima sauskelne ir taip pasidariau iskarpa...kazkur maciau nete "sukurkite savo iskarpa"...anglu kalba...na jeigu kuri pamokysite laisvai pasidalinsiu, nes tikrai nezinau kaip i pdf ideti, kad mastelis atitiktu, o man apibrezti is naujo sauskelne visai nesunku

o dabar pamaciau kad zigzau puikiai kantuojasi man ta juostele trikotazine tai ir padariau visiska kopija
Papildyta:
Šiandienai tiek, labanaktis, bet aš dar tikrai turesiu ka parodyti