Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(etan @ 2011 02 12, 14:51)

http://www.flickr.co...N06/5438477144/
http://www.flickr.co...in/photostream/
cia tokia viskas viename turbut nakciai gavosi, nes didoka ir storoka...dar nematavau, bet tikiuosi vieno ikloto nereiks issimti... isoreje impregnuota medvilne (tikiuosi kvepuos ji...), viduje trikotazas, o iklotukai is storo frotinio ranksluoscio - vienas su flisu, kitas trikotazu apsiutas, kad odeles neerzintu frotas.
Ir dekui Juraciukui, kad operatyviai atsake, jog guma kantavimui reikia zigzagu siuti - sauskelne apsiuvau be vargo ir be pedeles smile.gif

Etan, labai faina si sauskelnyte, noreciau ir as tokia pabandyti pasiuti, is kur iskarpa emei? Tikrai labai grazu, noriu tureti kelias 3 viename smile.gif

QUOTE(gitulia @ 2011 02 12, 23:50)
juraciuxzx, nu super tavo darbeliai ir fotoreportazas  thumbup.gif
Labiausiai patiko sauskelniu maiselis ir "motherace" sauskelnes. Motherace is viso grazuoles  thumbup.gif

Oi atrodo paskubejau su savo komentarais, nesulaukiau fotoreportazo pabaigos  biggrin.gif

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif

QUOTE(NAJA @ 2011 02 13, 00:01)

Juraciuxz.. nu tave kuo daugiau giri tuo gražesnių dalyku prisiuvi - afigiennnnnnai gražios sauskelnės špyga taukuota  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O iškarpos, kažin tokios nėra kur nors nete ?

blush2.gif blush2.gif blush2.gif , ka jau cia...graziausios liko pabaigai, dvi kazkada jau rodziau, siuo metu jau yra pasiutos keturios, dar keturios sukirptos na ir ryt poryt bus pabaigtos.

QUOTE(NAJA @ 2011 02 13, 00:03)
O jeckau , kol parašiau tai ta dar fotkių primėtė biggrin.gif tai iškarpa mane domina tų ala mother - ease.

na del iskarpos tai as ja pati dariausi...tiesiog popolini, one life arba mother ease (nezinau kodel skiriasi pavadinimai, cia turbut kaip Peg-perego ir Mamas & Papas, produkcija ta pati, bet pavadinimai skirtingi...arba opelis irgi UK kitoki zenkla turi doh.gif )

tai vat...nezinau kaip pagelbeti, apsibreziau turima sauskelne ir taip pasidariau iskarpa...kazkur maciau nete "sukurkite savo iskarpa"...anglu kalba...na jeigu kuri pamokysite laisvai pasidalinsiu, nes tikrai nezinau kaip i pdf ideti, kad mastelis atitiktu, o man apibrezti is naujo sauskelne visai nesunku smile.gif nes tas kurias siuvau - tiesiog isardyta sluoksni dejau ant medziagos ir apsibrezus kirpau, paskui dar suvienodinau jas kartu sudejus apkarpydama issikisusius krastelius, o ant popieriaus perbraizyta tai kazkiek ilgesne dali tarp kojyciu dariau, nes seniau siudavau labiau sutraukiancias gumytes, taip sunui buvau susiuvus gal 5 tokias...
o dabar pamaciau kad zigzau puikiai kantuojasi man ta juostele trikotazine tai ir padariau visiska kopija

Papildyta:
Šiandienai tiek, labanaktis, bet aš dar tikrai turesiu ka parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
pamirsau kad dar viena foto turiu doh.gif doh.gif doh.gif
ikloteliai vilnoniai smile.gif

user posted image

nemegzti is labai super audinuko, viena mama sm is jo pledukus daro, manau ir kelnytes prilaikancias pasiuti butu liuks, tiek kad as iklota lovelei sauganti nuo dregmes pasidariau...nedaug kas iklotams liko, bet viena deveta pleduka dar sutarus pirkti papigiai, tai sumeistrausiu ka nors panasaus i firmines imse vimse ar kitas kokias nors panasias smile.gif

o megzti is 88 proc vilnos siulu...bet gal gerai dregme gers g.gif
is vieno kamuoliuko tik 2 isejo, siulai kainavo 4 litukus, mezgiau viena iklota 20 min, kadangi siulas storas labai greitai mezgasi, nors gal igudusi mezgeja dar greiciau numegztu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciuxzx: 12 vasario 2011 - 23:50
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 12, 22:07)
user posted image

Visos sauskelnytės fantastiškos thumbup.gif o šitos tai tokios ir spalvotos wub.gif
Norėjau paklaust, kuo geriau tokios su įsiuvu apie kojytes? Aš pati neturiu nei vienų tokių, tai negaliu palygint g.gif

QUOTE(NAJA @ 2011 02 12, 22:07)
Coccinela, o tu sakai ir vasarai kelnaičių prismegzti ketini, - kokius siūlus planuoji naudoti ir pagal kokias schemas žadi megzt? Gal kur kokių pavyzdžių esi nusižiūrėjusi ? - Pasidalink idėjomis smile.gif

Manau kad Manos del Uruaguy Silk blend, gal ryt prisiruošiu ir nufotografuosiu, kokias dabar iš šitų siūlų nešiojam. Siūlas su šilku ir mažai apdirbtos vilnos, žiauriai švelnūs, ploni ir vėdinas super smile.gif Kainuoja... unsure.gif
Pagal schemas aš megzt dar neišmokau.. turiu storchenkinder a la triusikėlius su spaudėm įklotams, tai vienas galvoju pagal jas pridėdama nusimegzt. Jei nepasiteisins bandysiu kažką kitą. Šiaip nelabai galvoju dar, kol kas labiau ilgaklešnes mintyju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 13, 03:26)
Norėjau paklaust, kuo geriau tokios su įsiuvu apie kojytes? Aš pati neturiu nei vienų tokių, tai negaliu palygint  g.gif

Manau kad Manos del Uruaguy Silk blend, gal ryt prisiruošiu ir nufotografuosiu, kokias dabar iš šitų siūlų nešiojam. Siūlas su šilku ir mažai apdirbtos vilnos, žiauriai švelnūs, ploni ir vėdinas super smile.gif Kainuoja...  unsure.gif
Pagal schemas aš megzt dar neišmokau.. turiu storchenkinder a la triusikėlius su spaudėm įklotams, tai vienas galvoju pagal jas pridėdama nusimegzt. Jei nepasiteisins bandysiu kažką kitą. Šiaip nelabai galvoju dar, kol kas labiau ilgaklešnes mintyju  smile.gif

as nusiziurejau nuo imse vimse vilnoniu prilaikanciu, taip geriau sulaikomas kakutis viduje sauskelnes, plius geriau apgula kojytes ir nereikia labai tamprios gumos. Paskui aisku emiau googlinti ir radau kaip tie isiuvai prisiuvami, daznai prilaikancios pulo kelnytes su tokiais isiuvais buna pasiutos. o ar praktikoje pasiteisins matysiu, labai faina kad iskart nuo gimimo galesime isbandyti, pasidalinsiu paskui patirtimi.

olialia negirdejus net tokio siulo ir niekada nebuciau sugalvojus, tu zinoma kazkur ne LT gyveni. O kokia kaina jei ne paslaptis? ir butinai foto lauksim labai noriu pamatyti kelnytes:)
Atsakyti
juraciuxzx - fantastiški darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ! Žiūriu, kad pačiai ne labai miegasi - ar jau visai per tuos siuvimus išsiderinai, ar jau lelius neduoda naktim ramiai miegoti? smile.gif Pagal liniuote jau jau turi ir pasirodyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 02 13, 12:38)
juraciuxzx - fantastiški darbai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ! Žiūriu, kad pačiai ne labai miegasi - ar jau visai per tuos siuvimus išsiderinai, ar jau lelius neduoda naktim ramiai miegoti?  smile.gif  Pagal liniuote jau jau turi ir pasirodyti  wub.gif

labai aciu smile.gif
ne nesimiega nes iki 2 siuvu dazniausiai, paskui kol sutvarkau visa stala doh.gif paskui sunelis vyresnis tik i lova atsigulus prasosi i WC, tada paciai prireikia doh.gif doh.gif doh.gif
tai ir varau kol reikia prie siuvamosios nes lelius tuoj gims, tai noriu suspeti viska susiuti, ir bent viena diena pries gimdyma tinginiauti (aisku as planuoju o dievas juokiasi kaip sakoma)...paskui jau cia reciau ilysiu...
Atsakyti
labu,
Juraciuxcx, as irgi prie pagyru prisidedu 4u.gif

Na mano megstos tai kelios ir yra uzsegamos, bet nufotkinti negalesiu maziausiai savaite, nes laido fotikui neturiu, o as pirkau labai gerus siulus aisku nezinau kiek nepralaidus, nes plonoki, bet siaip super 4u.gif
Atsakyti
juraciuxzx, labai grazu, nuotaikinga, spalvinga, smag smile.gif labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 13, 00:22)
Etan, labai faina si sauskelnyte, noreciau ir as tokia pabandyti pasiuti, is kur iskarpa emei? Tikrai labai grazu, noriu tureti kelias 3 viename smile.gif

siuvau pagal sita iskarpa:
http://www.chloetoes.../full_cover.pdf
bet su dydziu tai prasoviau, siaubas... lotuliukas.gif maniske sveria 8 kg, o as kazkaip pagalvojau biski didesne pasiusiu iskarto, isaugimui kad butu...large dydi padariau ir dar pridejau po cm siulei...tai gavosi ojoj...nezinau nezinau, gal dvimeciui kokiam. na aisku gerai kad pirma su pigia medziaga pasibandziau, neveltui dar pagailejau pula bandyti...
medium dydi esu siuvus be uzleidimu ir dar su siulem i vidu, tai jau mazokas jis...zodziu kazkaip keistai gavos.
O siaip ta viskas viename tai tiesiog naudokite savo megstama iskarpa, tiek kad isorinio sluoksnio reikia neperslampamo iskarto. as kazkaip viskas viename gerbeja esu - kuo maziau visokiu kaisiojimu, lankstymu, sluoksniavimu tuo man labiau patinka blush2.gif

ir dar karta aciu uz pagyras smile.gif cia jau kaip manija sita tema gaunasi - nespeju pasiuti, jau norisi pasigirti, nespeju kompo isisjungti, jau ziurineju kas ka parase ar padare doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2011 02 13, 02:43)
olialia negirdejus net tokio siulo ir niekada nebuciau sugalvojus, tu zinoma kazkur ne LT gyveni. O kokia kaina jei ne paslaptis? ir butinai foto lauksim labai noriu pamatyti kelnytes:)

Man atrodo kai kuriose parduotuvėse LT, ypač online, galima rast tų urugvajietiškų smile.gif
Aš pati iš dibadu.de arba eBay vokiško perku, bet šiaip gan populiarūs siūlai. Kaip ir Araucania arba Noro...

Mažius miega, einu gal ir aš posmą nusnausiu, o tada pasižadu pafotkint, vakare įdėsiu pioneer.gif

Etan, kaip aš tave suprantu lotuliukas.gif aš pati dar neužsikabliavau gerai ant siuvimo, bet labai mintį audžiu. Mums sauskelnių netrūksta, na tikrai daugiau nei vienos nereik, turiu net firminių per daug nusipirkus ir net neišpokuoju doh.gif tai suku galvą, kam čia kitam jas pasiuvus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 13 vasario 2011 - 15:48
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 13, 03:26)

Manau kad Manos del Uruaguy Silk blend, gal ryt prisiruošiu ir nufotografuosiu, kokias dabar iš šitų siūlų nešiojam. Siūlas su šilku ir mažai apdirbtos vilnos, žiauriai švelnūs, ploni ir vėdinas super smile.gif Kainuoja...  unsure.gif

Būtinai pafotkintk, labai įdomu .
O aš visai mėgstu siūlus šilkas/merino vilna iš "geros akys", manau kad tiktų ir šitie, o kaina jų 50 gr- 16 lt. Iš tiek išeina nemažiausios prilaikančios kelnytės. Tai tikra nėra labai brangu kai nusimezgi smile.gif
Atsakyti
Naja, tai aš ir mezgiau iš merino 70 ir šilko 30 proc. mirksiukas.gif
Rodaus ax.gif
user posted image
user posted image
Sunaudojau 150g, gal ir dar daugiau.

Tik jau tiek prikalbėjau, tikiuos, niekam nesudarysiu įspūdžio, kad mūsų kelnytės neperšaunamos ax.gif peršaunamos dar ir kaip, tiesiog labai gerai sugeria ir gerai vėdinas, tai pačios dar nebuvo juntamai sušlapusios. Nei karto nelanolizavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coccinela: 13 vasario 2011 - 22:55