Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

Geras mezgimo būdas, čia pati sugalvojai ar kur yra aprašyta kaip megzt?
Nu va kad nelanolizavai tai čia nustebinai - piusas siūlams. Kiek matau tai pakankamai ploni jie, mano kelnytės irgi iš itin plono siūlo, bet lanolizuotos, o laiko tai irgi stebėtinai gerai, nors gerai systelėjus tai sudrėgsta, tik tiek, kad bais greitai išsivėdina.

Liuks

Dabar mezgu kašmyro vilnos sauskelnę pagal Inesos Stanelės aprašymą - žiūrėsim kas išeis, o kai išeis tai pasirodysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 02 13, 22:54)
Naja, tai aš ir mezgiau iš merino 70 ir šilko 30 proc.  mirksiukas.gif

Labai grazios kelnytes isejo thumbup.gif
Kuriuo principu klyniuka mezgei?
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 02 14, 01:07)
Nu va kad nelanolizavai tai čia nustebinai - piusas siūlams. Kiek matau tai pakankamai ploni jie, mano kelnytės irgi iš itin plono siūlo, bet lanolizuotos, o laiko tai irgi stebėtinai gerai, nors gerai systelėjus tai sudrėgsta, tik tiek, kad bais greitai išsivėdina.

Liuks

Dabar mezgu kašmyro vilnos sauskelnę  pagal Inesos Stanelės  aprašymą - žiūrėsim kas išeis, o kai išeis tai pasirodysim smile.gif

sveika, jei nori gali klynuka daryt platesni,tada geriau apgaubtu sauskelne ar iklotuka,kazkoks jis man pasirode per siauras. Sekmes darbuojantis smile.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras blush-anim-cl.gif

QUOTE(NAJA @ 2011 02 13, 22:07)

Pati mezgiau ir žiūrėjau, kas gaunas.
Mezgiau 2mm virbalais mirksiukas.gif

QUOTE(gitulia @ 2011 02 13, 22:36)
Kuriuo principu klyniuka mezgei?

Tuo pačiu kaip ir anas dryžuotas - išplatinant.
Atsakyti
Juračiuks, Coco, Etan mega_shok.gif gal jau nebegirsiu, bo išstorėsit biggrin.gif o šiaip tai tikrai kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesa stanele @ 2011 02 14, 10:20)
sveika, jei nori gali klynuka daryt platesni,tada geriau apgaubtu sauskelne ar iklotuka,kazkoks jis man pasirode per siauras. Sekmes darbuojantis  smile.gif

O, ačiū už patarimą .
Atsakyti
QUOTE(etan @ 2011 02 12, 14:51)
sveikos mamaites, graziu daikteliu prisiuvot primezget, ir jokiu broku nesimato smile.gif ! balionas jums  4u.gif

rodausi ir as - nemoku tik kitaip nuorodu sudeti, kad iskarto foto matytusi, kaip kad jus dedat sad.gif

http://www.flickr.co...N06/5438477144/
http://www.flickr.co...in/photostream/
cia tokia viskas viename turbut nakciai gavosi, nes didoka ir storoka...dar nematavau, bet tikiuosi vieno ikloto nereiks issimti... isoreje impregnuota medvilne (tikiuosi kvepuos ji...), viduje trikotazas, o iklotukai is storo frotinio ranksluoscio - vienas su flisu, kitas trikotazu apsiutas, kad odeles neerzintu frotas.
Ir dekui Juraciukui, kad operatyviai atsake, jog guma kantavimui reikia zigzagu siuti - sauskelne apsiuvau be vargo ir be pedeles smile.gif

ir dar vienas darbelis ne i tema, bet kad paciai patinka pasmalsauti tai irgi pasirodysiu  blush2.gif

kaip grazu, man ypat tos languotos medziagytes kelnyts grazios
Atsakyti
Labdein,

šiandien dukriukui meškiuką rengėm ax.gif

user posted image

P.S. aš jau greit į darbus, tai ne visad gausis gal pasirodyt, tai dabar dedu viską i feisbuka: ir kelnes ir suknes ir sauskelnes. Ti jei kas norit, mielai prasom i draugus blush2.gif meitai.lt reik susirast
Atsakyti
Tomy, graziai apsirenget thumbup.gif Seilinuko tik truksta biggrin.gif
Atsakyti
Na jau grožiai visų swoon.gif Šaunuolės mamytės 4u.gif

QUOTE(Felisė @ 2011 02 10, 16:35)
panasu, kad gryno ir nereikia  mirksiukas.gif
visuose lanolino yra +/- panasiai smile.gif
as anksciau naudojau sonnet. dabar lanacare. sio naudojimas man atrodo paprastesnis. siaip jeigu reikia daugiau lanolizuoti galima ir pamirkyti jame. skirtumo nepastebejau.

Dar klausimukas 4u.gif Išskalbus reikia perskalauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuk: 15 vasario 2011 - 13:02
Tomy, nerandu tavęs FB, tik tavo psl meta.
Atsakyti
QUOTE(Nuk @ 2011 02 15, 13:00)
Dar klausimukas 4u.gif  Išskalbus reikia perskalauti?

taip, reikia isskalauti.
Atsakyti