Įkraunama...
Įkraunama...

Daugkartinės sauskelnės. 4 tema

QUOTE(Felisė @ 2011 02 15, 13:26)
taip, reikia isskalauti.

ačiū, eisim bandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2011 02 15, 13:22)
Tomy, nerandu tavęs FB, tik tavo psl meta.

meitai.lt reiktų ieškoti. Aš ten visus skudurus dedu smile.gif Greitai pervadinsiu, nes ne tik nešioklės meitai jau ten dedasi su Jumis čia pabendravus biggrin.gif
Atsakyti
Sita tema oi kaip mane itraukus,negaliu nei dienos praleist neapsilankius cia,tiek visos graziai siuva ir mezga,kad net akys issprogsta nuo tokiu groziu,fantastika thumbup.gif Klausykite,galwoju ar nereiktu sukurti nesiokliu siuvimo temos, nugi vistiek ten yra visokiu imantrybiu,kaip ir kas. As mei tai siuvau su uzsegimais savo vyrui, mielai pasidalinciau savo technologija. Tik as kazkaip nedristu ir nemoku temos sukurti ax.gif Gal kuri apsiimtumet si darbeli? o jau gal yra tokia tema tik as praziopsojau apswaigus nuo sauskelniu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Gal galit Jus man paaiskinti kuo sitos medziagines sauskelnes yra geresnes nei vienkartines. tik labai prasau be jokiu moralizavimu:)
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2011 02 15, 18:49)
Sveikos!

Gal galit Jus man paaiskinti kuo sitos medziagines sauskelnes yra geresnes nei vienkartines. tik labai prasau be jokiu moralizavimu:)

Jeigu taip paprastai, tai medziaginese sauskelnese nera visokiu chemijos pramones produktu. O taip pat ekologine prasme nedidinami naudotu sauskelniu savartynai kurie yra kelis simtus metu, t.y. svarinam gamta ateinancioms kartoms biggrin.gif
na ir ko gero uzpakaliukui maloniau jausti svelnia medziaga nei plastika, popieriu ar kazka panasaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 15 vasario 2011 - 18:55
nu va mergaites JURACIUXZX intensyviai siuvo savo sauskelnes ir vakar vakre susilauke savo Jonuko ax.gif jaute, kad tuoj visu tu groziu reikes
Atsakyti
Va kaip smagu, tik tik tiek daug groziu spejo pasiut ir mum parodyt biggrin.gif
Sveikinimai naujai mamytei 2.gif
Atsakyti
o sveikinimai juračiuko šeimynai, ne veltui jin taip skubėjo wub.gif thumbup.gif bet jin tikriausiai visai nepamiegojo prieš susitikimą unsure.gif jetus jetus, laukiam jos sugrįžtant su įspūdžiais wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai Juraciukui ir seimynelei visai didelei!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etan: 15 vasario 2011 - 19:45
mergaiciukes, gal yra kur koks vaizdelis, kaip ta plastikine spade idet g.gif nu niekur nerandu ir juolab neismastau kaip blush2.gif
Atsakyti
NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI JURACIUXZX, SULAUKUS MAŽUTĖLIO 2.gif !

Tikriausiai jau ne vieną sauskelnę spėjo pažymėt biggrin.gif
Atsakyti
Juračiuk, sveikinimai 4u.gif

Kokios mielos tos pirmos savaitės su tais pumpurėliais wub.gif jetus, man kiekvienos dienos gaila buvo, kad taip greit auga..

Pincius, čia paveiksliukai gal padės o šiaip pabandyk YouTube paieškot.
Atsakyti