Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

L'Artisan Dzing!

vieni iš įdomesnių L'Artisan'ų. prisiskaičius buvau komentarų prieš testuojant ... fecal, zoo smell, stable smell, very animalic ... ir panašiai biggrin.gif

bet man ne visai taip. pradžia aštroka ir smarkiai odinė. labai labai daug odos. taip, šiek tiek turi arklidės priekvapio smile.gif nors kad kvapas būtų labai animalistinis, nepasakyčiau. po kokio pusvalandžio kvapas ima keistis ir keičiasi labai radikaliai. nuo aštrios arkliškos odos prie .... totaliai saldžios ir visiškai nepiktybinės karamelės. skaitau, kad daug kas lygina su Bvlgari Black. schmoll.gif man savo natūra labai jau primena A. Tauer Lonestar Memories.

bazė tokia maniakiškai saldi, kad prikiši nosį prie rankos ir iš karto mintis "fui, kaip saldu", bet tuoj pat vėl traukia pauostyti, ir taip toliau biggrin.gif

paskaičiau, kad kvepalų idėja - cirkas. nežinau, kaip kvepia cirkas, 100 metų jame nebuvau, bet kvepalai tikrai verti pauostymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 25 birželio 2011 - 22:39
user posted image
Illuminum White Gardenia Petals

Garsieji vestuviniai kvepalai. Nekreipiant dėmesio, kad neva tai turi būti "kažkas tokio" - man tai paprastas (ir net prastas) baltų gėlių ir saldaus kokoso derinys. Primena higienos priemones, jei kas duotų pauostyt aklai, pagalvočiau, kad kažkokie vieni iš daugelio maximinių "kvepalų", kurie iškart rėksmingai trenkia į nosį, o paskui šleikštokai nusaldėja. Bandau įsivaizduoti prie vestuvinės suknelės - niekaip man nelimpa. Norisi kažko skaidraus, skambančio, kaip žiedai pavasarį čurlenant upeliams. O kalbant apie vestuves, prisiminiau vienus kvepalus, kuriais buvo pasikvėpinusi AMARILIS, kai kažkada buvom susitikę paskutinį kartą (deja, nepaklausiau, kokie ten kvepalai, o ir AMARILIS, ko gero, nebeprisimins...).
Taigi, žinoma, Kate reikalas, kuo kvėpintis, bet apskritai - iš kur ji juos ištraukė? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 02 liepos 2011 - 09:28
QUOTE(eglegle @ 2011 07 02, 10:27)

Taigi, žinoma, Kate reikalas, kuo kvėpintis, bet apskritai - iš kur ji juos ištraukė?  biggrin.gif

Viskas,turbūt,iš patriotiškumo-pirk prekę britišką,tskant g.gif
Taip vaizdingai nupasakojot,kad visai praėjo noras jais domėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 02, 13:16)
visai praėjo noras jais domėtis biggrin.gif

Mano nuomone, tikrai neverta schmoll.gif Baltų gėlių ir kokoso derinių, ko gero, yra įdomesnių, nuo kurių bent galvos neskauda (aš ne žinovė šios srities, bet, manau, tokių turėtų būti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 07 02, 10:27)
O kalbant apie vestuves, prisiminiau vienus kvepalus, kuriais buvo pasikvėpinusi AMARILIS, kai kažkada buvom susitikę paskutinį kartą (deja, nepaklausiau, kokie ten kvepalai, o ir AMARILIS, ko gero, nebeprisimins...). 

Niu gi ziaurus zmogus jus eglegle, dabar gyvensiu kancioj visa diena, kokie ten kvepalai buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sonoma Scent Studio Incense Pure

user posted image

2010 metų Sonoma Scent Studio kūrinys, pakeitęs 2007 metų Encens Tranquille, kurio gamyba buvo nutraukta dėl IFRA taisyklių (neteko uostyt, deja).

nuostabus smilkalinis kvapas. tirštas, sausas, tamsus, dūminis (bet ne parūkytas smile.gif), toks dark rich woody resinous smile.gif kas man labai patinka, kad nekelia asociacijų su bažnyčia ir jos apeigom.
mėginėlis jau seniai pas mane voliojasi, bet kodėl tik dabar aš jį išsitraukiau, tai nežinau smile.gif reiks dar kelis kart pratestuot, bet kol kas realus pretendentas į norų sąrašiuką.

natos: Frankincense, myrrh, labdanum absolute, cistus, oakmoss, patchouli, sandalwood, cedar, ambergris, orris, angelica root, elemi, vanilla
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 02 liepos 2011 - 15:22
QUOTE(eglegle @ 2011 07 02, 13:41)
Mano nuomone, tikrai neverta  schmoll.gif Baltų gėlių ir kokoso derinių, ko gero, yra įdomesnių, nuo kurių bent galvos neskauda (aš ne žinovė šios srities, bet, manau, tokių turėtų būti)  smile.gif

bet vat kiek žmonių pabandė ir patikrino. Kiek britų pirko dėl to, kad jų Keitės GAL tai buvo TIE vestuvių kvepalai, "pasak kai kusių šaltinių".......
sėkminga akcija, šia prasme, tam tikra biggrin.gif

Atsakyti
Bet Kate man atrodo elegantiška, stilinga, visąlaik labai skoningai besirengianti. Jos vestuvinių kvepalų neuosčiau, bet galvoju, kad keistoka, jei kažkokius nekokius būtų išsirinkusi g.gif
Pagal čia esančius atsiliepimus tai manęs vien jau baltos gėlės nežavi, o jei dar kokosai prie jų, tai visai doh.gif
Atsakyti
Monmorensi
labai viliojantis aprašymas šių Sonoma Scent Studio Incense Pure ir natos labai viliojančios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 07 02, 20:18)
vien jau baltos gėlės nežavi, o jei dar kokosai prie jų, tai visai doh.gif

Taip, ir man keistokai atrodo toks jos pasirinkimas... Nebent čia tikrai kokia nesąmonė ir TIE kvepalai iš tiesų buvo visai kiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 07 02, 20:16)
Taip, ir man keistokai atrodo toks jos pasirinkimas... Nebent čia tikrai kokia nesąmonė ir TIE kvepalai iš tiesų buvo visai kiti  biggrin.gif

kaip sako britai, laxatronas biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 07 02, 19:16)
Taip, ir man keistokai atrodo toks jos pasirinkimas... Nebent čia tikrai kokia nesąmonė ir TIE kvepalai iš tiesų buvo visai kiti  biggrin.gif

bet čia juk skonio reikalas ax.gif
Atsakyti