Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

user posted image

Sėdžiu ir galvoju, ar jau bėgt plautis, ar dar palaukti - gal kas atsiskleis. kažkada esu juos jau bandžiusi, bet buvau labai nezužavėta. Bet skonis keičiasi - labai norėjau dar kartą pabandyti. O bet tačiau schmoll.gif Ant manęs grynas cukraus saldumas. Kažkas tokio sauso ir tylaus (taip aš įsivaizduoju sotto), bet tokio konkrečiai bukai saldaus. net ne cukrus, o cukraus pudra... Saldumas atsiskleidė praktiškai iš karto ir kol kas nesikeičia. Gal kiek vaisiškumo atsiranda, bet gal labiau nuo kitos rankos, kur sėdi Dior Pure Poson Eliksir... O kur tos woody natos? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 30 lapkričio 2011 - 21:05
KENZO Flower tag
user posted image
juodieji serbentai, mandarinas, rabarbaras
bijūnas, jazminas, pakalnutė
arbata, muskusas, vanilė

skanūs kvepaliukai mergaitėms. Beveidis, įkyriai sintetinis gėlių ir vaisių kompotas su lašeliu muskuso, ir jau visai nieko bendro su pirmąją pudruota gėle-keistuole. Nepatiko ir niekam nerekomendčiau. Tokio fasono kvepalų pilnos prekybcentrių lentynos, o ir piniginei mažiau skausminga.

GUERLAIN Aqua Allegoria Winter delice
user posted image
eglė
pušis, sakai
vanilė, cukrus, opoponaksas

Iš jų tikėjausi ryškesnio miško įspūdžio, daugiau jėgos, bet kaip ir kitos alegorijos šitie gana lengvučiai, o taip norėtųsi tą kvapą pasinešioti ilgiau. Šilti, ramūs, elegantiški. Nei tokie žali, nei tokie woody kaip gali pasirodyti pažiūrėjus į natų piramidę, bet užtat kaip reikiant pasaldinti, užuodžiu ir švelnų lyg laužo dūmelį. Kvepinčiausi jais visais metų laikais, bet pirmas įspūdis tikrai žiemiškas (kažkiek čia bus kaltas ir išankstinis nusiteikimas), sukėlė asociacijas su jaukiu Kalėdų rytu prie eglės (ne dirbtinės!), šiugždant dovanų popieriui ir garuojant arbatai, o už lango žvilgant sniego pusnims. Turėtų tobulai derėti su minkšta vilnone suknute rolleyes.gif

Atsakyti
http://www.fragranti...-Eve-12814.html
user posted image

Pauosčius patiko kvapas,atrodo,kad ir laiko.Gal yra turinčių atsiliepimų?

Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 31, 12:58)
user posted image
ružavai-mergaitiškai-uogiškai-saldainiškai-saldus-nuotaikingas-valgomas kvapas  biggrin.gif

po pirmų minučių pamaniau tą patį,tačiau po kelių valandų ant mano riešo išliko tik stiprokas rytietiškas aromatas.
Atsakyti
nesenai isbandziau Calvin Klein Forbidden Euphoria
kazkodel man labai panasu i Givenchy very irresistible
saldokas schmoll.gif
Atsakyti
Montale Black Aoud Montale for men
Pirmas mano pauostytas Montale (nepatrauklios man atrodė skarbonkės, o ir gausa kvapų sukūrė atstumiantį įspūdį - pažiūri į tiek ir... na ko tikėtis iš masinių kepinių, ai...). Būčiau turbūt niekad į juos nosies neatsukus, bet priklydo netyčia mėginukas smile.gif. Ir išjudino senokai prigesusį susidomėjimą dar neuostytais kvepalai. Suveikė taip sakant smile.gif

Pačiulis. Maloniai rūgštokas, ryškus, bet neįkyrus pačiulis man dominuoja pradinėse natose. Pirmoji asociacija buvo su Tom Ford White Patchouli. Vyriškas tai vyriškas, man asmeniškai būtų per drąsus kvapas. Bet patiko. Širdy išlindo drėgna rožė - ilgokai uosčiau ir galvojau, kad rožės pateikimas panašus į pravėsusį Agent Provocateur Agent Provocateur, tik man gražesnis, subtilesnis labdanum'o ir pačiulio fonas, nei vetiveriškai medieniško Agento... Labiausiai vyro reakcija nustebino - " ką čia uostai?" Atkišau riešą. "Tai kad nieko nėr.". Nieko sau nieko. Man geras 12 val. kvepėjo... O jis taip nieko ir nerado...

Parfums de Nicolaï Number One

Pirma kvėptelėjau iš tepamo mėginuko ant savo odos, paskui į natas pažiūrėjau. Likau labai nustebinta. Baltom gėlėm man nė iš tolo, nebent šalia užkimšto buteliuko kas nors puokšte mosavo, ne daugiau smile.gif Žolės ir šieno mišinys viršutinėse natose. O žalumos natų čia pasirodo nėr sad.gif. Nepadarė įspūdžio. Pravėsę jie man tapo artimais taip pat pravėsusiems Caron Fleur de Rocaille. Gėliški (Caron'e tą gėlinę natą aš nurašydavau mimozoms, čia jų nėr, tai nežinau, kas sudaro meduotų, aštrokų gėlių įspūdį)... Jau be žalumos, bet ir be jazminų, tuberosų, rožių... Nesupratau matyt aš to meno... Ne man Patricia... Deja, eilinį kartą įsitikinu...

Carla Fracci Salome'

sena svajonė puostyti visus Carla Fracci kvepalus. Vis arčiau prie išsipildymo. Gražus, jaukus, šiltas, lengvas aromatas. Pasirodė toks mamytės - geros, ramios, globėjiškos naminės moters kvapas smile.gif. Gal dėl gražaus nekompotiško vaisių derinio, gal dėl neįkyriai lengvų gėlinių natų, o gal dėl tonka pupelių kuriamo vientisumo, sulietumo pojūčio. Turėčiau - tikrai nuoširdžiai mylėčiau. Juose man viskas pasirodė savo vietose - išbalansuota, suderinta, išdirbta... Panašią nuotaiką man kurdavo Dior Dolce Vita (nesakau, kad jie panašūs kuo nors daugiau nei šiltas lengvumas), tik Dolce Vita man greitai įkyrėdavo ir persekiodavo, o Salome' leidžia apie save pamiršti...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 12 08, 09:16)
Montale Black Aoud Montale for men
rožės pateikimas panašus į pravėsusį Agent Provocateur Agent Provocateur
Parfums de Nicolaï Number One
Nesupratau matyt aš to meno... Ne man Patricia... Deja, eilinį kartą įsitikinu...

rusma sugrįžo thumbup.gif
su tais teiginiais visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžusi rusma smile.gif labai laukiu tavo kvepiančių įspūdžių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 12 08, 09:16)
Sveika sugrįžusi rusma smile.gif labai laukiu tavo kvepiančių įspūdžių ax.gif

įspūdžių buvo, tik įkvėpimas ką nors parašyti apleidęs... Taisysiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 12 08, 08:16)

Carla Fracci Salome'

sena svajonė puostyti visus Carla Fracci kvepalus. Vis arčiau prie išsipildymo. Gražus, jaukus, šiltas, lengvas aromatas. Pasirodė toks mamytės - geros, ramios, globėjiškos naminės moters kvapas smile.gif. Gal dėl gražaus nekompotiško vaisių derinio, gal dėl neįkyriai lengvų gėlinių natų, o gal dėl tonka pupelių kuriamo vientisumo, sulietumo pojūčio. Turėčiau - tikrai nuoširdžiai mylėčiau. Juose man viskas pasirodė savo vietose - išbalansuota, suderinta, išdirbta... Panašią nuotaiką man kurdavo Dior Dolce Vita (nesakau, kad jie panašūs kuo nors daugiau nei šiltas lengvumas), tik Dolce Vita man greitai įkyrėdavo ir persekiodavo, o Salome' leidžia apie save pamiršti...

Rusma, Tavo aprašymai wub.gif wub.gif wub.gif taip gera pasidare, na taip gera, nemoku apsakyt jausmo, koks apeme skaitant apie si kvapa wub.gif
Atsakyti
Oho, rusma parejo, beveik Kaledos smile.gif bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2011 12 08, 14:20)
Oho, rusma parejo, beveik Kaledos  smile.gif  bigsmile.gif  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nepykit, kad spaminu, bet sunku susilaikyt.
Ačiū, merginos, kaip miela pas jus sugrįžti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 12 08, 14:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nepykit, kad spaminu, bet sunku susilaikyt.
Ačiū, merginos, kaip miela pas jus sugrįžti smile.gif

Pagaliau, rusma!!!!!! Ryte ryju kiekvieną žodį, kai skaitau aš tavo aprašymus.
Atsakyti