QUOTE(zuvyte26 @ 2011 12 18, 16:43)
Dar vienas pamiltas Mona di Orio kvapas iš jos Les Nombres dOr kolekcijos (myliu tiek Ambre, tiek Vanille).
Skaičiau su užsidegimu ir... labai dvejopomis mintimis

Pirma prisiminiau senas žaizdas

. Su kokiu azartu nulėkiau į kreminę, kai tik atsirado trys pirmieji Les Nombres dOr kolekcijos kvapai, laikydama kišenėj reikiamą sumą dviem buteliukam, su giliausiu įsitikinimu, kad man jų
reikės. Cuir manęs nedomino, o štai kitus du buvau pasirengusi pirkt... Ir koks mane užplūdo nusivylimas, supratus, kad tai yra ne TAI, kas buvo anksčiau, kad šita naujoji Mona visai kitokia...
Ambra išliko atminty, kad
blogiau būna tik labai retai, o antrasis (turėtų būti Musk, iki Cuir pamenu ranka nepakilo, o Ambra išmėginau pirmą) - be proto saldus ir vientisas, nebesigilinau ko ten dar yra, nebe tas rūpėjo...
Mintyse sukosi klausimas -
Kodėl? Kodėl parodžiusi, kad gali dieviškai sugroti sudėtingą kūrinį pasirinkai mėginimą sudominti publiką vienu pirštu skambindama kačių valsą?... Nusivylimas buvo toks stiprus, kad iki šiol neradau savy jėgų prisiversti pauostyti ir nuodugniai įsigilinti į bent vieną tos serijos kvapą...
Šviesioji reikalo pusė - savo aprašymu privertei susimąstyti, kad galbūt
nurašiau iš viršutinių natų nesigilinusi... Taip pat vakar rastos Fragrantikoje Bandit mintys, cituoju trumpindama: "
For me, Mona di Orio was a supernova, full of talent, fun and risky, with her own vision of perfumery. She produced the best perfumes in the whole niche department, imho. Than came Luca Turin and labeled her Nuit Noire falsy "civet fart". He hated her for something we probably never find out. It felt personally, if you asked me. He dismissed her whole line without reason. Let me say only this: Luca Turin was and is often wrong, but this time he was wrong big time. Mona di Orio's got talent. Her perfumes reflected that. But unfortunatly Turin's false reviews destroyed her reputation and after that her business. Especially the niche lovers tend to believe in Turin blindly. In the end Orio was forced to discontinue her whole line. What a lost!" sudėliojo atsakymą į tą "Kodėl"... Matyt todėl, kad taip reikėjo. Tik galbūt
ir tame Mona sugebėjo įdėti kažką savito, išskirtinio ir gražaus. Reikės pamėginti surasti. Tau matau pasisekė

.