Įspūdžiai apie MONTALE VELVET FLOWERS...
Jazminas, Ylang Ylang, Šafranas, Rožė, Vaisių natos, Persikų žiedai, Sandalas, Muskusas - "viskas viename".

Nesu saldėsių mėgėja, bet kaip po torto kartais norisi silkės - taip aš analogiško impulso vedina įsigijau Velvet Flowers. Beveik prieš metus

taip ir nebuvo kilęs noras kvėpintis, bet ir atsisveikinti ne (vis atrodo, kad aš kažką juose praleidžiu, neužčiuopiu esmės) Žodžiu "ir noriu, ir negaliu". Mano nuomone, pavadinimas yra visai "ne į temą" - nei aksomo, nei gėlių juose nerasta. Tiksliau būtų "Sweet sugar". Degintas cukrus, tačiau nebanalus, praturtintas prieskoniais (kurių , beje, sudėty nerodo), tolimu gėlių ir vaisių mix'u. Cukruotos gėlės chano seralyje

Nei paauglišku (dėl saldumo), nei prabangiu, ar kokiu ypač rytietišku, nepavadinčiau. Pagal atsiliepimus internete supratau, kad suvokiamas gana skirtingai - yra užuodžiančių net greipfrutą ar panašumą su Alure edt (mano manymu - visiška nesąmonė) Saldumą kiek nugesina agarmedis (tikėtina, kad jo "pėdsakų" vis tik yra , ir lengvas šipriškumas, suteikiantis tam tikrą metalinį skambesį. Žodžiu, kvapas toks netradicinis, kiek avantgardiškas, su potekste į dizaino (kv.) eksperimentą. Visai tiktų meniškoms natūroms, ar net neformalėms (čia jau priklausytų ir nuo "krypties"

) Na ir, subalansuotas metančioms svorį. Ryte vienas purkštelėjimas , ir visą dieną į saldumynus negalėsite žiūrėti. O jei 2 - ir valgyti nesinorės.

Laikosi beprotiškai ilgai.