Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(rusma @ 2011 12 11, 07:40)
Joop! All About Eve

Sveiki.Labai laukčiau atsiliepimo apie naująjį Jil Sander Eve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2011 12 11, 11:51)
Sveiki.Labai laukčiau atsiliepimo apie naująjį Jil Sander Eve 4u.gif

Gerai, turėsiu prašymą omenyje, nebandžiusi jų (arba bent nesu tikra). Kažkokį ružavą iš Jil Sander kaip tik rugsėjį uosčiau užsienyje, bet man jis taip nepaliko jokio įspūdžio, kad net neįsidėmejau, kaip vadinosi... Greičiau tai buvo 2009 m. Jil... Bet pagal natas dabar pažiūrėjau - nepanašu į tą uostytą... Tai gal ir Eve. Žodžiu, jeigu kur pasitaikys mano kely - pauostysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 11 gruodžio 2011 - 11:31
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 12 03, 22:50)
VDK taip rašo - Provoslavų cerkvės kvapas, daug vaškinių žvakių, senos ikonos, dūmų įsigėręs medis... "Jautiesi kaip šventoji" - pastebėjo Libertin Louison, šio aromato kūrėjas.

Ne mano vienos pastebėjimas, kad kvapas tam tikru momentu primena Annick Goutal-Ambre Fétiche.
Ant mano odos labai graži, minkšta padūmavusi mediena, pasaldinta žiupsneliu vanilės ir nuostabus muskusas.  Visko jame su saiku - tiek prieskonių, tiek saldumo, tiek smilkalų/dūmų. Drysčiau paprieštarauti gerb. Libertin Louison - kvapas manęs tikrai neprivertė pasijausti šventąja. Iš pradžių net mintis nebuvo kilusi apie bažnyčią. Kvapas man kaip tik šiuolaikiškas, jokiomis senienomis (senais daiktais ir pan.) nekvepia  schmoll.gif
Reiks dar kartelį testuoti ir paieškoti juose vaškinių žvakių.  smile.gif

Libertin Louison Technique Indiscrete - Santa Subita
user posted image
Teko antrą kartą atidžiau pratestuoti kvapą - purškiau ant riešo ir ant rankos sulenkimo....venų biggrin.gif Tai kvapas ant rankos sulenkimo daug intensyvesnis - čia jau radau ir senų daiktų kvapą, sumišusį su degančių žvakių kvapu - labiau dūmais, kai užgesini žvakę nei vašku. Toks tikrai šventų namų kvapas...truputis senų knygų, ar net pergamento kvapas (tik senas čia tikrai nereiškia - pelėsiu kvepia). Manau, kad tos asociacijos su cerkve kyla todėl, kad jau perskaičiau, kokia šio kvapo istorija, t.y. ką šiuo kvapu kūrėjas norėjo išreikšti. Jei būčiau nežinojusi ir uosčiusi tik riešą - viskas kas cituojama aukščiau būtų objektyvus kvapo apibūdinimas. Išvada viena - tikrai dėmesio vertas kvapas.
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2011 12 11, 15:31)
[Išvada viena - tikrai dėmesio vertas kvapas.

Po tokio žavaus aprašymo besąlygiškai norisi išbandyti smile.gif Įtariu, kad man gali labai patikti...

Atsakyti
Atelier Cologne Vanille Insensee
user posted image

Top notes: Lime, cedrat, coriander
Heart notes: Jasmine, vetiver and oak moss
Base notes: Vanilla from Madagascar, oak wood and amber

iki šito mėginuko neįsivaizdavau, kad vanilinis kvapas gali būti šaltas, toks icy. kaip ir daugelį kitų suklaidino pavadinimas, galvojau, kad insensee susiję su incense, smilkalais biggrin.gif ogi nieko bendro, pavadinimas labiau reiškia vanilla insane. tikrai netradicinė vanilė, pradžia citrusinė (laimas), po to ir vėliau daug vetiverio, woody natų ir visur švelni neįkyri vanilė. labai įdomus derinys, įdomūs kvepalai. manau, kad turėtų labai gerai nešiotis vasarą, kai karšta. ir vyrui tiktų, grynas unisex'as.

Atsakyti

Įspūdžiai apie MONTALE VELVET FLOWERS...
Jazminas, Ylang Ylang, Šafranas, Rožė, Vaisių natos, Persikų žiedai, Sandalas, Muskusas - "viskas viename".
user posted image
Nesu saldėsių mėgėja, bet kaip po torto kartais norisi silkės - taip aš analogiško impulso vedina įsigijau Velvet Flowers. Beveik prieš metus lotuliukas.gif taip ir nebuvo kilęs noras kvėpintis, bet ir atsisveikinti ne (vis atrodo, kad aš kažką juose praleidžiu, neužčiuopiu esmės) Žodžiu "ir noriu, ir negaliu". Mano nuomone, pavadinimas yra visai "ne į temą" - nei aksomo, nei gėlių juose nerasta. Tiksliau būtų "Sweet sugar". Degintas cukrus, tačiau nebanalus, praturtintas prieskoniais (kurių , beje, sudėty nerodo), tolimu gėlių ir vaisių mix'u. Cukruotos gėlės chano seralyje g.gif Nei paauglišku (dėl saldumo), nei prabangiu, ar kokiu ypač rytietišku, nepavadinčiau. Pagal atsiliepimus internete supratau, kad suvokiamas gana skirtingai - yra užuodžiančių net greipfrutą ar panašumą su Alure edt (mano manymu - visiška nesąmonė) Saldumą kiek nugesina agarmedis (tikėtina, kad jo "pėdsakų" vis tik yra , ir lengvas šipriškumas, suteikiantis tam tikrą metalinį skambesį. Žodžiu, kvapas toks netradicinis, kiek avantgardiškas, su potekste į dizaino (kv.) eksperimentą. Visai tiktų meniškoms natūroms, ar net neformalėms (čia jau priklausytų ir nuo "krypties" lotuliukas.gif ) Na ir, subalansuotas metančioms svorį. Ryte vienas purkštelėjimas , ir visą dieną į saldumynus negalėsite žiūrėti. O jei 2 - ir valgyti nesinorės. schmoll.gif Laikosi beprotiškai ilgai.
Atsakyti
Hermes Hermessence Santal Massoia

Užsiliejau iš mėginuko - OMG blink.gif Karštas pienas su plėve fear.gif Siaubas nuo darželio laikų, kelias minutes nieko nesupratau, tik pasijutau vėl sėdinti prie stalo, padėtas tas jau atšalęs pienas su plėve, visi vaikai nuėjo žaisti, o aš viena sėdžiu ir verkiu, nes auklėtoja neleido nueit nuo stalo, kol neišgersiu to pieno (kokia žiauri pedagoginė klaida - trauma visam gyvenimui biggrin.gif ). Paskui išlindo kažkas vaisinio, o gal ir tos figos, kurias komentaruose kažkas užuodžia. Nepatiko, vadinasi, gal ir figos - nesu jų mėgėja. Paskui vienu metu kvapas sumedėjo ir patapo šiltas ir švelnus - gerutis toks, pats kilo nuo rankos aukštyn. Bet greitai vėl pasijautė figos. Pabijojusi, kad nepavirstų į pieną - nusiploviau biggrin.gif Labiausiai patiko, žinoma, minkštos medienos dalis.

Hermes Hermessence Osmanthe Yunnan

Žolės. Sausos arbatžolės? Ir staiga jos pavirsta karšta arbata vėlgi su pienu ( blink.gif ) ir dar su abrikosais. Norėjau jau eit plaut, bet pauosčius vėl tesuuodžiau sausas arbatžoles. Vos vos. Neįdomu...
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 12 13, 20:27)
Hermes Hermessence Santal Massoia
Užsiliejau iš mėginuko - OMG  blink.gif Karštas pienas su plėve fear.gif

Ekis ekis ekis, kaip baisiai skamba.
Siaubas nuo darželio laikų, kelias minutes nieko nesupratau, tik pasijutau vėl sėdinti prie stalo, padėtas tas jau atšalęs pienas su plėve, visi vaikai nuėjo žaisti, o aš viena sėdžiu ir verkiu, nes auklėtoja neleido nueit nuo stalo, kol neišgersiu to pieno (kokia žiauri pedagoginė klaida - trauma visam gyvenimui biggrin.gif ).

Gal pas tą pačią auklėjomės tongue.gif .

Atsakyti
Cha cha, pasirodo ne man vienai tas greimas kelia siauba, bent jau mano seimoj ta pleve buvo taip vadinama.. Kartais kose verdu, uzsideda ji, tai pamaisau, vaikui duodu, ale pati net neziuriu i ta puse wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2011 12 13, 19:44)
Gal pas tą pačią auklėjomės  tongue.gif .

visi pas tą pačią turbūt lotuliukas.gif
na, bet po pieno morkų tarkuotų duodavo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 13 gruodžio 2011 - 22:48
QUOTE(Monmorensi @ 2011 12 14, 00:48)
na, bet po pieno morkų tarkuotų duodavo  ax.gif  biggrin.gif

O, dar vienas košmarėlis biggrin.gif (iškart prisiminiau Hermes Hiris - tai, vadinasi, čia tos auklėtojos kaltos, kad kai kurie kvepalai nepatinka biggrin.gif ) Beje, apie tą pieną galėjau ir nusišnekėt - gal ten visai ne taip kvepia. Ai, uostykit pačios tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 13 gruodžio 2011 - 22:59
Prisijuokiau... pienas su plevele ir man kelia siauba, darzelio deka tongue.gif

Back to black, taip sakant, pasivaiksciojau tarp parduotuviniu lentynu.
Isbandyta- DSquired Potion (vyriski).

Top notes:
red mint leaves, angelica and thyme.
Heart: rose petals, black peppercorns, tear drops of gentian
and cinnamon sticks.
Base: cashmere wood, patchouli, amber and musk.

Nosis: Annick Menardo

Pradzia trumpa, ir jokiu metu ten nejauciu- kuo aiskiausias angelicos ir ciobreliu kartumas, bet ne valgomas, o toks, tarsi puostytum juos isdziovintus ir i miltus sutrintus. Ir tuoj pat i arena iseina CINAMONAS. Sausas, tarsi lazdele siek tiek patarkuota, astrokas, kutenantis nosi, bet ne laselio nesaldus (itariu, taip pasireiskia pipirai, nes tiesiogiai ju nejauciu). Cinamonas turi koki tai vesinanti efekta. Gan greitai atsiskleidzia grazi ambros baze, bet, ko gero, deka paciules, ne saldi, o greiciau tokia konjakiska. Ir tada jau pulsuoja kuo puikiausiai- pauoscius riesa ambros siluma, sleife- cinamono kartoko misinys. Kvapas laikosi labai ilgai, tikras unisex. Tikrai testuosiu dar, ir ko gero noresiu ziemai, bent slakelio.

Siaip DSquired kvapu nemegstu del ju vandeniskumo, skystumo. Kvapu akvatiskumas- nepatinkanti man savybe (su retom isimtim). Potion- sausas, grazus, konkretus, bet pakankamai oriskas (o tai reiskia ir sleifiskas), nesunkus, kas prieskoniniam kvapui, manau yra pliusas.
Cinamono megejoms tikrai verta isbandyti
Atsakyti