Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(eglegle @ 2011 02 17, 09:00)
Tikrai kažkokia neatpažintų objektų invazija - nors ir kokia esu pedantiška (visus atomikus pasižymiu, jei nepatinka taip, kaip pardavėjos pažymėta, pasižymiu savaip), ale vis tiek radau vieną mėginuką be pavadinimo  doh.gif Tik prisimenu, kad jis buvo įdėtas popieriniam dėkliuke ir pirktas iš Monmorensi patį pirmą kartą, kai mes tik gyvai susipažinom smile.gif Nu bet tačiau - kas dabar atseks? Nebent Monmorensi fenomenali atmintis...  biggrin.gif

kas do popierinis dėkliukas? g.gif iš lessenteurs.com gal?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 17, 21:08)
kas do popierinis dėkliukas?  g.gif iš lessenteurs.com gal?

Nežinau... Ne dėkliukas, na toks kaip buvo SL Noire. O ką aš ten pirmą kartą ėmiau? g.gif Daugiausia smilkalinius, Mystrą biggrin.gif Iš Profumum kažką (gal koks Olibanum? negalėjo ten būt?), jetus, nieko neprisimenu, išskyrus Mystrą bigsmile.gif
Ir net nepasakysiu, kuo kvepia tas mėginukas, nes sloga verysad.gif Vėliau gal kada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 17 vasario 2011 - 20:02
QUOTE(eglegle @ 2011 02 17, 20:01)
Nežinau... Ne dėkliukas, na toks kaip buvo SL Noire. O ką aš ten pirmą kartą ėmiau?  g.gif Daugiausia smilkalinius, Mystrą  biggrin.gif Iš Profumum kažką (gal koks Olibanum? negalėjo ten būt?), jetus, nieko neprisimenu, išskyrus Mystrą  bigsmile.gif
Ir net nepasakysiu, kuo kvepia tas mėginukas, nes sloga  verysad.gif Vėliau gal kada

jeigu toks kaip SL Serge Noire, tai gal:
Les Nez „Let me play the Lion“
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 17, 22:04)
Les Nez „Let me play the Lion“

schmoll.gif unsure.gif nepažįstu tokio unsure.gif Man atrodo, ten buvo vieno gamintojo keli mėginukai, ir vienas iš jų su popieriuku. Reik bandyt ieškot pagal gamintojus, gal koks nušvitimas aplankys, smalsumas pagavo smile.gif
Atsakyti
Acqua di Parma buvo du mėlyni. bet ant jų parašyta pavadinimai.
meskit fotkę, tada tikrai atsiminsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 02 17, 22:20)
Acqua di Parma buvo du mėlyni. bet ant jų parašyta pavadinimai.
meskit fotkę, tada tikrai atsiminsiu   biggrin.gif

Ne, ne di Parma. Mėginukas toks pats, kaip SL Noire, visiškai be nieko, kamštukas be šiauduko. Kiek per sloguotą nosį užuodžiu, kažkas panašaus į Acqua di Sale... nors ne, anas toks saldžiarūgšris, šitas gal labiau koks kedras su citrusais, labiau neša į tipiškus vyriškus, ot velnias, nuo slogos tuoj nosis nubyrės verysad.gif
O gal ten buvo ne "lankstinukas", o tik šiaip ant storesnio lapuko užkabintas tas mėginukas? nu ir atmintis, bilobilo reikia, o ne kvepalų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 17 vasario 2011 - 20:29
o tikrai iš manęs? biggrin.gif aš nemėgstu mėginiukų be pavadinimų laikyt smile.gif nes pati paskui nebeatseku, kas kur smile.gif
Atsakyti
Monmorensi, apsimelavus būsiu iki ausų, nes tas mėginukas buvo visai ne jūsų blush2.gif blush2.gif Staiga prisiminiau, kas tai, ir gautas buvo panašiu metu:
http://www.fragranti...-Wood-1936.html
doh.gif doh.gif
Atsakyti
na va, kaip šaunu smile.gif reiškias, bilobilio nereik dar biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad vieną dieną reikės padaryti gyvą susitikimą visų neatpažintų objektų ir jų savininkių - kad bendromis jėgomis identifikuoti, kas ir kaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 02 17, 23:55)
Man atrodo, kad vieną dieną reikės padaryti gyvą susitikimą visų neatpažintų objektų ir jų savininkių  - kad bendromis jėgomis identifikuoti, kas ir kaip biggrin.gif

Pirma dar reikia savininkes identifikuoti hihihi.gif Aš tai visą laiką baiminuosi, kad neužsisakyčiau kokio pamiršto atomiko iš pamirštos narės ir paaiškės, kad tas atomikas - mano jai siųstas hihihi.gif pvz., pirkai atomiką, nepatiko, kažkam nusiuntei kaip dovanėlę prie ko nors - ir paskui pamatai jį parduodamą ir nusiperki tą patį, su tavo pačios ranka užrašytu pavadinimu bigsmile.gif griūčiau iš juoko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 17 vasario 2011 - 22:05
eglegle, man taip buvo su buteliuku, ne atomiku. Tik nare, kuri pardavinejo, pasigailejo manes ir pasake, kad cia tas pats, kuris mano spintutej pries gerus metus dulkejo doh.gif
Atsakyti