Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

QUOTE(Kazarnienė @ 2011 02 18, 00:51)
man taip buvo su buteliuku, ne atomiku.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif apie buteliuką dar nepagalvojau lotuliukas.gif o kita vertus - o gal po metų jis taptų didžiausia meile, be to, savas, patikrintas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 17, 23:01)
Pirma dar reikia savininkes identifikuoti  hihihi.gif Aš tai visą laiką baiminuosi, kad neužsisakyčiau kokio pamiršto atomiko iš pamirštos narės ir paaiškės, kad tas atomikas - mano jai siųstas  hihihi.gif pvz., pirkai atomiką, nepatiko, kažkam nusiuntei kaip dovanėlę prie ko nors - ir paskui pamatai jį parduodamą ir nusiperki tą patį, su tavo pačios ranka užrašytu pavadinimu  bigsmile.gif griūčiau iš juoko  bigsmile.gif

Tik ką man taip buvo - apkeliavęs matyt pusė svieto grįžo man atgal mano pačios atomikas be mano pačios noro. Klaidų ten buvo - ne į tuos norėjau mainytis, mergaitė matyt ir neįtarė, ne su manim tiesiogiai mainėsi. Bet gavau ir sentimentai grįžo - mano tai mano smile.gif. Savas, patikrintas.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 18, 08:22)
Tik ką man taip buvo - apkeliavęs matyt pusė svieto grįžo man atgal mano pačios atomikas be mano pačios noro. Klaidų ten buvo - ne į tuos norėjau mainytis, mergaitė matyt ir neįtarė, ne su manim tiesiogiai mainėsi. Bet gavau ir sentimentai grįžo - mano tai mano smile.gif. Savas, patikrintas.

Kvapas mažų mažiausiai BOOMERANG turėtų vadintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 02 18, 09:27)
Kvapas mažų mažiausiai BOOMERANG turėtų vadintis smile.gif

Kvapas vadinasi NU

Į temą - bandau Jicky EDP. Ir ką gi galiu pasakyti - stipresnis už EDT ir tiek. Minčių, kad tai visai kiti kvepalai, kaip pvz. apie skirtingas Mitsouko koncentracijas man nekilo. Ryškiau, aštriau, nieko man ten animalistinio, nieko erzinančio, apsikvėpinau iš visų pusių gerais 6 papurškimais - pakeliu.

Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 18, 10:56)
Į temą - bandau Jicky EDP. Ir ką gi galiu pasakyti - stipresnis už EDT ir tiek. Minčių, kad tai visai kiti kvepalai, kaip pvz. apie skirtingas Mitsouko koncentracijas man nekilo. Ryškiau, aštriau, nieko man ten animalistinio, nieko erzinančio, apsikvėpinau iš visų pusių gerais 6 papurškimais - pakeliu.

Manęs Jicky EDP nesužavėjo tiek, kad labai norėčiau juos turėti. Jeigu Shalimar ar Mitsouko EDT ir EDP bei PP ženkliai skiriasi, tai Jicky to didelio skirtumo nematau. Bet EDT myliu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2011 02 18, 12:08)
Manęs Jicky EDP nesužavėjo tiek, kad labai norėčiau juos turėti. Jeigu Shalimar ar Mitsouko EDT ir EDP bei PP ženkliai skiriasi, tai Jicky to didelio skirtumo nematau. Bet EDT myliu labai smile.gif

Jeigu neturėčiau nė vienų ir kiltų klausimas EDT ar EDP, aš taip pat imčiau EDT.

Gavusi pirmiau EDP - tikrai kuo sėkmingiausiai naudočiau ir dar papildomai EDT nepirkčiau. Abiejų turėti nematau prasmės, nes nepagavau esminio skirtumo.

Nebent naują buteliuką pirkčiau ir neatidaryčiau - kaip atsargas, kad turėčiau kai baigsiu turimus. Nes Jicky, bet kurios koncentracijos, turėti tikrai labai norėčiau. Visada.

Beje, EDP laikosi man neblogai - pavartotas 6 ryto. Dabar 11,30, kvepia.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 18, 08:56)

QUOTE(Minerva @ 2011 02 18, 11:08)

Mat kaip g.gif Matyt čia man vienintelei Jicky EDT ir EDP net labai skiriasi unsure.gif EDT myliu (laukiu buteliuko, subrandinus tą norą ir apturėjus juos atomike), o su EDP kategoriškai mano biolaukai nesutampa doh.gif cool.gif , negalėčiau kvėpintis EDP variantu aneikaip schmoll.gif
Nors aplamai pati esu pastebėjusi tendenciją, kad paprastai Guerlain kvepalai man labiau patinka būtent EDT koncentracijos.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image

Is meginelio
Lauke, ziema, kvepejau puikiai, bet patalpoje islindo saldumas, per stiprus man g.gif
Atsakyti
Lancome Benghal: bandžiau surasti imbierą (patinka jis man kvepaluose), deja, nieko neradau ant savo odos, tik vos vos lengvą muskusą ir kažkokį pėdsaką vaisių. Išnyko kaip dūmas du pšykai vienoj vietoj unsure.gif verysad.gif Dar vienas į nusivylimų sąrašą...
Ant kitos rankos - Byredo Blanche: parduotuvėj kur kas įdomesni man jie pasirodė, o dabar šiek tiek primena Balenciaga Paris (oi, ir vėl tos fialkos, nenoriu...) verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 21 vasario 2011 - 20:01
perpiet buvau pasiganyt ir pagaliau ant rankos pasipurškiau Bois 1920 "Vento di fiori":
user posted image
Kvapas saldokas, turi šiokios tokios gaivos, užuomina į citrusus (neapsisprendžiu - žiedams per rūgštus, citrusams per saldus). Gražus šviesių gėlių su vos vos žaluma kvapas. Man pasirodė toks optimistiškas vėlaus pavasario kvapas: jau visur šviežia žolė, medžiai su išsprogusiais lapais, šviečia saulė ir po truputį skleidžiasi žiedai.
Finalas. Po kokių 2-3 val. - malonus, vyriškas kvepalas g.gif Subalansuotumas: vos saldumo, vos gaivos ir žaluma (ją suteikia sąmanos, manau gerai išsiverčiau ). jei praeitų pro šalį taip kvepiantis vyras būtinai atsisukčiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 22 vasario 2011 - 16:32
Eilinis rožinis vandenukas user posted image
Atsakyti