Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien testavau

Ne šiandien testavau, bet šiuo metu atradau puikų aromatą "prieš naktį ir sau" - Etro Shaal Nur. Tie citrusai su smikalais (man taip jaučiasi) lauke skamba gana keistokai ir net, sakyčiau, ne visai "švariai", bet lašelis ant rankos arti arti - pats tas. Kažkodėl staiga išniro toks vaizdinys - sena bažnyčia, joje vaikšto vienuolės ir tylėdamos dalija visiems po lėkštutę su citrinos griežinėliu ir šalia pabarstytu prieskonių mišiniu.
Ko gero, laikas miegot, jau turbūt nusišneku smile.gif
Atsakyti
Įspūdžiai iš kreminės ir po jos smile.gif
Serge Lutens Datura Noir
Kaip sako ir koks velnias mane ten nunešė smile.gif. Buvau įsitikinusi, kad šitie bus man per saldūs, per svaigūs ir per ryškūs. Turbūt per daug prisikaičiau atsiliepimų - ir va tau kad nori ant odos patiko (gavau mėginuką prie pirkinio, tik ką pabandžiau). Nei saldūs taip žiauriai, kaip tikėjausi, nei persekioja, nei aštrių natų lenda. Man matyt mira viską suminkština ir sudeda į vietas, o kokosas padaro kompoziciją švelniai pieniška. Dailiai išryškintos, bet nugludintos, sulietos gėlinės natos. Nors ir saldoki, ir vaniliniai, ir šiek tiek migdoliški, bet neįkyrūs ir jaukūs kaip minkštas šalikas. Taip prilipo, kaip savas kailis.

Bandžiau bandyt Nuit de Cellophane - įtariu, kad nieko nesuodžiau - arba persiuosčius buvau arba jie beveik bekvapiai mano nosiai biggrin.gif . Bet niekad netikėjau, kad gali būti tokių blyškių lutensų... Reikės man juos dar mėginti pauostyti...

O štai Borneo 1834 patinka tiek viršutinės, tiek širdies natos - sausas kvapas, vos ne dykumos smėlio vaizdinius plukdo, nesaldus, maloniai prieskoniuotas, negaliu riešo nuo nosies atitraukti. Pusdienį kvepia nuostabiai... Ir... išlenda bazėje bukas priplėkęs pridusęs pačiulis... Gal ir gerai - nors ramu, kad ko jau ko, o šitų tikrai nereikia...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 02 25, 17:07)
Įspūdžiai iš kreminės ir po jos smile.gif
Serge Lutens Datura Noir
Kaip sako ir koks velnias mane ten nunešė smile.gif. Buvau įsitikinusi, kad šitie bus man per saldūs, per svaigūs ir per ryškūs. Turbūt per daug prisikaičiau atsiliepimų - ir va tau kad nori ant odos patiko (gavau mėginuką prie pirkinio, tik ką pabandžiau). Nei saldūs taip žiauriai, kaip tikėjausi, nei persekioja, nei aštrių natų lenda. Man matyt mira viską suminkština ir sudeda į vietas, o kokosas padaro kompoziciją švelniai pieniška. Dailiai išryškintos, bet nugludintos, sulietos gėlinės natos. Nors ir saldoki, ir vaniliniai, ir šiek tiek migdoliški, bet neįkyrūs ir jaukūs kaip minkštas šalikas. Taip prilipo, kaip savas kailis.

Bandžiau bandyt Nuit de Cellophane - įtariu, kad nieko nesuodžiau - arba persiuosčius buvau arba jie beveik bekvapiai mano nosiai  biggrin.gif . Bet niekad netikėjau, kad gali būti tokių blyškių lutensų... Reikės man juos dar mėginti pauostyti...

O štai Borneo 1834 patinka tiek viršutinės, tiek širdies natos - sausas kvapas, vos ne dykumos smėlio vaizdinius plukdo, nesaldus, maloniai prieskoniuotas, negaliu riešo nuo nosies atitraukti. Pusdienį kvepia nuostabiai... Ir... išlenda bazėje bukas priplėkęs pridusęs pačiulis... Gal ir gerai - nors ramu, kad ko jau ko, o šitų tikrai nereikia...

Na man Nuit de Cellophane ne pro kur neprimena blyskaus. Tikra geliu parduotuvele, daug svaigiu geliu smile.gif
Atsakyti
Sulaukiau Alchimie mėginuko. Visiškai nesuprantu, ką užuodžiu, bet kvapas patinka. Minkštas, saldus balzakiško amžiaus moteriai derantis kvapas. Mielas. Jei gaučiau dovanų - tikrai kvėpinčiausi, bet to wow faktoriaus, verčiančio stačia galva pulti jų ieškoti, nėra. Na, nebent netyčia užmatyčiau už ypatingai gerą kainą. Atsidūstu lengviau, nes must have sąrašiukas nepasipildė, nors pažintimi esu patenkinta.
P.s. Seseriai po nosim pakišau savo absoliučius favoritus - TF Amber Absolut ir PG Aromassai. Pirmasis jai trenkė laidotuvėmis, antrasis svilėsiais. Keisčiausia, kad praktiškai visame kame mūsų skoniai absoliučiai sutampa. Išimtis tik kvepalai ir vyrai. Nors, pakapsčius giliau, yra vienintelis skonų nesutapimas, nes vyrus juk irgi pagal kvapą renkamės.
Atsakyti
Pakliuvo meginukas L`Eau Ambree Prada.
Virsutiniu citrusiniu natu nelabai uzuodziu, tiksliau, labai graziai prigesintos, ne maistines, o gaivi ju uzuomina. Veliau svelni pudra pasirodo, apjungianti baze.
Svelnus, moteriskes (ne bobiskas kvapas), kuris nekelia pretenziju ir tinka visais metu laikais ir daugumai grupiu.
Jei Prada skirsim prie pop'so, tai cia vienas grazesniu varianti, bent jau man. Pati mielai jais kvepeciau ax.gif
Svelnu, grazu, rafinuota.
Atsakyti
Pirmieji įspūdžiai apie MDCI "Promesse de l'aube":

Klasikiniai kvepalai iš didžiosios “K”. Labai muiliški, aristokratiški, be menkiausios užuominos į bet kokį vulgarumą, stačiai higieniški. Saldumo vos vos. Labai subtilūs, švelnūs, bet konkretūs. Švaros kvapas: neįsivaizduoju kaip jie galėtų ką nors erzinti. Visiška taika ir pasaulio meilė biggrin.gif Iš tų kvepalų, kurie nesunkiai galėtų tapti tykiais signature fragrance, ir aplinkiniai būtų įsitikinę, kad taip štai kvepia nuosava šitos moters oda, ir, ooo, kaip gerai ji kvepia! Dėvisi jie, o ne patys dėvi tave. Gaila tik, kad bazė labai jau booooring, iš esmės – jokia. Ir dar gaila, kad kaina pasiutusi unsure.gif
Atsakyti
Tik siandien isbandziau AG Songes - svelnus tropinis kvapas, atostogu metui ax.gif Tik, kaip ir kiti AG, man jie nelabai laikosi verysad.gif Baze tai grynai Tiare L`Erbolario. Ryski tiare gelyte.
Kita vertus, gal tokiem kvapam ir nereikia sleifo unsure.gif
Atsakyti
By Kilian Back to Black by Kilian Aphrodisiac. Mano neišprususiai nosiai - šiltas, sodrus, turtingas kvapas. Ir visiškai ne "juodas", sakyčiau labiau auksinis hihihi.gif Pradžioje - tirštas medus varvantis nuo korio. Saldumas nėra įkyrus. Vėliau kvapas subtilėja, išlenda tabakas, lyg džiovinta slyva ir dar velniažin kas... Gražiai apgaubiantis, subtiliai laikosi ant odos, mane užkabino, noriu daugiau good.gif
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 03 02, 10:12)
Saldumas nėra įkyrus.

taip atrodė ir man, kol nepabandžiau iš purškiamo mėginuko. saldu ir dar kaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 02, 19:42)
taip atrodė ir man, kol nepabandžiau iš purškiamo mėginuko. saldu ir dar kaip schmoll.gif

Kas nemėgsta saldžių, ypač medaus, kvapų - gali ir nepatikti. Dabar po 9 val. "nešiojimo" užuodžiu tabaką.
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2011 03 02, 11:12)
By Kilian Back to Black by Kilian Aphrodisiac. Mano neišprususiai nosiai - šiltas, sodrus, turtingas kvapas. Ir visiškai ne "juodas", sakyčiau labiau auksinis hihihi.gif  Pradžioje - tirštas medus varvantis nuo korio. Saldumas nėra įkyrus. Vėliau kvapas subtilėja, išlenda tabakas, lyg džiovinta slyva ir dar velniažin kas... Gražiai apgaubiantis, subtiliai laikosi ant odos, mane užkabino, noriu daugiau  good.gif

Aprašymas labai viliojantis wub.gif Labai norėčiau išmėginti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 03 02, 21:42)
saldu ir dar kaip schmoll.gif

man irgi saldu, ir net banalokai saldu - kažkas uostyta, matyta, girdėta... g.gif
Atsakyti