Įspūdžiai iš kreminės ir po jos
Serge Lutens Datura Noir Kaip sako ir koks velnias mane ten nunešė

. Buvau įsitikinusi, kad šitie bus man per saldūs, per svaigūs ir per ryškūs. Turbūt per daug prisikaičiau atsiliepimų - ir va tau kad nori ant odos patiko (gavau mėginuką prie pirkinio, tik ką pabandžiau). Nei saldūs taip žiauriai, kaip tikėjausi, nei persekioja, nei aštrių natų lenda. Man matyt mira viską suminkština ir sudeda į vietas, o kokosas padaro kompoziciją švelniai pieniška. Dailiai išryškintos, bet nugludintos, sulietos gėlinės natos. Nors ir saldoki, ir vaniliniai, ir šiek tiek migdoliški, bet neįkyrūs ir jaukūs kaip minkštas šalikas. Taip prilipo, kaip savas kailis.
Bandžiau bandyt
Nuit de Cellophane - įtariu, kad nieko nesuodžiau - arba persiuosčius buvau arba jie beveik bekvapiai mano nosiai

. Bet niekad netikėjau, kad gali būti tokių blyškių lutensų... Reikės man juos dar mėginti pauostyti...
O štai
Borneo 1834 patinka tiek viršutinės, tiek širdies natos - sausas kvapas, vos ne dykumos smėlio vaizdinius plukdo, nesaldus, maloniai prieskoniuotas, negaliu riešo nuo nosies atitraukti. Pusdienį kvepia nuostabiai... Ir... išlenda bazėje bukas priplėkęs pridusęs pačiulis... Gal ir gerai - nors ramu, kad ko jau ko, o šitų tikrai nereikia...