Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų darželis "Žara"

Po vasaros atostogų iš pirmos dienos norit šventės. Juk joms paruošti reikia laiko ir pedagogų, o jie po atostogų grįžo 28 d. Ir iš viso Rugsėjo 1-ma juk mokiniams, o ne lopšeliui. Jeigu netinka auklėtoja Onutė, tai jau vaiko problemos. Draugai veža vaikus net iš Šilainių. 4u.gif 4u.gif Iš viso darželis - nuostabus.
Atsakyti
QUOTE(Nicola @ 2006 09 05, 09:53)
Jeigu netinka auklėtoja Onutė, tai jau vaiko problemos.

blink.gif Nu daržas nieko, blogo pasakyt negaliu, patys ėjom ir buvom patenkinti, Onutės nepažįstu, bet tokie pasakymai tai užmuša blink.gif Kaip suprast - vaiko problemos? blink.gif Tu, moterėle, truputuką išsireiškimus pašlifuotum, ar ką... Dėl tokių chamienių su vienintele žinute gynybos visas daržo autoritetas krenta...
Atsakyti
Aš nieko blogo nenorėjau pasakyti ar tuo labiau įžeisti, bet jeigu tikrai puikus pedagogas, visiems tinka, tai gal vaikas iš anksto nuteiktas ar tik mamai kažkas netinka. Kiek žinai, gana daug tėvų prašosi būtent pas Onutę. Gal kai susipažins, tai pakeis nuomonę.
Atsakyti
Ar zinote kad Ramune is priesmokyklines grupes isejo, as kai suzinojau gaila pasidare nors vaikas mano jau nebeina i darzeli, bet visvien kazkaip faina labai aukletoja buvo, vienintele tikriausiai kuri paruosdavo gerai vaikus mokyklai, nors ir Onute nebloga, bet...Dabar jei reiketu pasirinkti tai tik pas Onute, nes neaisku kaip ta kita paruostu.
Atsakyti
Man labai negražus žodis daržas, kai kalbama apie vaikų darželį. Kažkaip vulgariai skamba. Tikrai Ramune puiki pedagogė, kaip ir kitos. isejo dirbti į biblioteką. Živilė - šauni. Jau pavasarį prašėme, kad jai leistų toliau dirbti su mūsų vaikais. Rugsėjo 1-mą visiems tėvams ir vaikams buvo šventė vien sužinojus, kad dirbs Živilė. Bendrai,visi darbuotojai malonūs.
Atsakyti
Sveiki.As labai dziaugiuosiu.kad mano vaikas puikiai jauciasi darzelyje,esu patenkinta tiek darzelio aplinka,tiek aukletojomis.Jos kaip ir visi zmones zmones,visiems geros,ar blogos buti negali.paprasciausiai reikia kuo daugiau bendrauti su jomis apie savo vaika ir tada viskas bus puiku. biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai reikia tik geranoriškai žiūrėti į auklėtojas. Jos visos puikios. Juk darželis ne ta vieta, kur dirba bet kas. Svarbiausia, kad vaikas gerai jaustųsi, būtų skanus maistas, švari, graži aplinka. Mes viską čia radome ir esame patenkinti. Net savaitgaliais vaikas eitų į darželį, o maisto vis neįtaikau, nes daržely jam skaniau.
Atsakyti
vilmuciuk, vis nesulaukiu parasant, ar priprato mergyte prie onutes, ar nebelankot, o 4u.gif gal pasikeite nuomone.
Atsakyti
Sveikos mamos, idomiai cia rasote ax.gif tik is kaikuriu zinuciu juokas ima biggrin.gif
Nieko blogo negaliu pasakyti apie si darzeli, bet ir nieko gero. Todel, kad geru aukletoju cia mazuma verysad.gif
Atsakyti
Tikrai idomu. Gal galit nors ta ,,mazuma" pavardinti, nes manau, kad sios istaigos nelanket.
Atsakyti
Laba diena. Oho kaip greitai sulaukiau atsako i savo zinute bigsmile.gif .
Nieko blogo nenorejau parasyti apie pati darzeli, saunu, kad yra dar tokios istaigos thumbup.gif . Direktore sauni thumbup.gif ,tikriausiai pergera. Tik va del darbuotoju blush2.gif . Vaikus daznai rasdavau paliktus su seimininkutem, jos geros, bet neturi tam reikalingo issilavinimo ir kam tada tos aukletojos??? zodziu palaida bala verysad.gif . Manau direktore turetu daugiau demesio kreipti i aukletoju darba su vaikais, ka jos visa diena veikia. Dar vienas akcentas man uzkliuvo, kodel vaikai valgo darzelyje tik sriuba, o antro gauna labai mazai, ka jos namo nesasi ta maista? ar pacios suvalgo? Mano vaikai jau buvo nemazi ir labai gerai viska suprasdavo t.y. aukletoju kalbas apie tai, kad yra labai nepatenkintos, kad teveliu reikia laukti iki 18.00val., bet ju toks darbo laikas. Daug pazystamu vaikuciu lanko si darzeli ir mano abu i ji ejo. Galetu buti geresnis darbuotoju kolektyvas. Norejom leisti savo vaikucius i "Zemyna", bet jau nebuvo laisvu vietu, teko leisti i "Zara", kuo arciau namu.
Atsakyti
QUOTE(orange06 @ 2006 10 12, 13:55)
Laba diena. Oho kaip greitai sulaukiau atsako i savo zinute  bigsmile.gif  .
Nieko blogo nenorejau parasyti apie pati darzeli, saunu, kad yra dar tokios istaigos  thumbup.gif  . Direktore sauni  thumbup.gif  ,tikriausiai pergera. Tik va del darbuotoju  blush2.gif  . Vaikus daznai rasdavau paliktus su seimininkutem, jos geros, bet neturi tam reikalingo issilavinimo ir kam tada tos aukletojos??? zodziu palaida bala  verysad.gif  . Manau direktore turetu daugiau demesio kreipti i aukletoju darba su vaikais, ka jos visa diena veikia. Dar vienas akcentas man uzkliuvo, kodel vaikai valgo darzelyje tik sriuba, o antro gauna labai mazai, ka jos namo nesasi ta maista? ar pacios suvalgo? Mano vaikai jau buvo nemazi ir labai gerai viska suprasdavo t.y. aukletoju kalbas apie tai, kad yra labai nepatenkintos, kad teveliu reikia laukti iki 18.00val., bet ju toks darbo laikas. Daug pazystamu vaikuciu lanko si darzeli ir mano abu i ji ejo. Galetu buti geresnis darbuotoju kolektyvas. Norejom leisti savo vaikucius i "Zemyna", bet jau nebuvo laisvu vietu, teko leisti i "Zara", kuo arciau namu.

Labai įdomus Jusu komentarai.Kodel visu siu pretenziju neissakete direktorei,kada jusu vaikai lanke si darzeli?Mano jau antras vaikas lanko si darzeli.Aukletojomis esu patenkinta labai,niekada neteko pastebeti,kad vaikai palikti auklytems.tikrai vyksta uzsiemimai,organizuojama daug svenciu,visa tai atsispindi vaiku darbeliuose ir ju ziniose.Kaip Jus galite galvoti,kad aukletojos nieko neveikia?Grupeje jos turi 20 vaiku ir su visais dirba.O man namuose sunku susitvarkyti su dviem.As visiskai pasitikiu mano vaiko aukletojomis.kas liecia direktore,tai ji tiesiogiai su musu vaikais nedirba ir nieko pasakyti negaliu.
Atsakyti