Pirmiausiai tai labas vakaras! Atsakau iskart i klausima nes matau dideli susidomejima. Minejau, kad mano abu vaikai lanke si darzeli, vienas baige, o kitas dar buvo likes. Nenorejau, kad mano vaikas butu ignoruojamas kitu aukletoju, kadangi apkalbos kekviename moteru kolektyve labai greitai sklinda. Del to nieko niekam nesakiau. Kadangi mano vaikai abu nebelanko sios istaigos, drasiai galiu viska parasyti. Manau, kad visur ir visada dominuoja juoda ir balta spalvos t.y. geris ir blogis. Is jusu visu daugumos sklido tik balta spalva ir gerosios savybes. Toks vaizdelis susidaro, kad kazkokia darzelio ir net aukletoju "reklama", o kai kuriu net "antireklama". O is manes suzinojot ir "juodos spalvos".
Labai gaila, kad sio forumo neskaito pati darzelio direktore, galbut ir ji cia isdestytu savo mintis. Manau nepasididziuotu, kadangi yra labai sauni ir sazininga moteris! Kuri i savo darba ziuri rimtai ir ji ismano.
Liudna tik, kad darzelio direktore mazai dirbo grupeje su vaikuciais, mano vaikas ja labai mylejo

Aplamai tai isigilinusi i sias visas forumo zinutes, galiu teigti, jog cia dominuoja ir paciu "Zaros" darzelio darbuotoju. Nezinau kiek ir kokiu, bet jauciasi

Malonu buvo, kad atkreipet demesi i mano kritika. Nebenoriu labiau gilintis i si reikala, nes neturiu jokio tikslo. Mano vaikai nebelanko darzelio

Niekam nelinkiu blogo, tik noriu, kad visi Lietuvos vaikai praleistu diena kaip antruose namuose, saugiose ir gerose rankose. Kad aukletojos draugautu su teveliais ir vaikuciais. Juk vaikai daugiau laiko praleidzia darzelyje nei namie. Tikiuosi, kad kazkada aukletojos rimciau prades ziureti i savo darba ir dirbs su malonumu. Ate ir sekmes jums mamytes