tiesa,nesuprantu,po intensyvaus elipso mynimo jau kelintą dieną skauda nei tai kelių sąnarius,net nežinau,kaip paskayt,tą vietą aplink kelius,kai reikia atsistot,tai vos ne žygdarbis

maruša,kam avatarą pasikeitei,ana strazdanota mergikė labai faina buvo

QUOTE(Karinuks @ 2011 02 24, 22:55)
sakyciau tamstai jau laikas i lova
tai ir nuėjau tada,priverstinai,kai pc išsijungė

QUOTE(Peliutė @ 2011 02 25, 12:52)
kad linų sėmenys padeda sportuojant ir lieknėjant? Greičiau deginami riebalai, medžiagų apykaita greitėja ir panašiai... Gal kas naudojate?
aš į košes dedu,arba iš vakaro užmerkiu su vandeniu,paskui tą vandenį išgeriu,o jas visur barstau.bet kaloringos,jei gerai pamenu,421kcal 100g

QUOTE(frea @ 2011 02 26, 14:18)
Šiaip sportas ir sveika mityba turėtų normalizuoti tavo spaudimą o ne pakelti
Kalbant apie ilgalaikę perspektyvą 

pilnai tikiu,bet kad iš manęs tokia "sportininkė" visą gyvenimą buvo,tai juokas ima,ką pradėdavau,tą mesdavau.gal kai galėsiu vadintis sportuojančia,ir susitvarkys spaudimas,labai tikiuosi

QUOTE(kritike7 @ 2011 02 27, 12:01)
sveikutes,as kiekviena diena uzsuku pas jus,nepraleidziu nei vieno posto,tik ne visad parasyt galiu. Sia savaite kazkaip i pokalbius del darbo vaiksciojau.
ir noris dirbt ir baisu po mot. atostogu,bijau kad nesusitvarkysiu viena ir su namais ir su vaiku ir i darba. visokios mintis sukas galvoj...
ir noris dirbt ir baisu po mot. atostogu,bijau kad nesusitvarkysiu viena ir su namais ir su vaiku ir i darba. visokios mintis sukas galvoj...
sėkmės,viskas bus gerai

QUOTE(Kapish @ 2011 02 27, 18:47)
Kaikuriose sportuoja storuliukai manau žinote apie kurias sporto programas aš čia šneku
kas per programa storuliukams?
reikia jau man susirūpinti,nes matau,tuoj vėl į tokią pavirsiu