Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

QUOTE(irmusiux @ 2011 02 28, 14:50)
Stengsiuosi pasitaisyti  ax.gif  aš vis dar su jumis  4u.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 02 28, 14:05)
Labukas  4u.gif

O as apsirgau  unsure.gif  tai siandien busiu be sporto (o savaitgali pas mane visad iseigine), tai vel tolsta shredo pabaiga  doh.gif

sveikatėlės tau 4u.gif

QUOTE(samanta* @ 2011 02 28, 14:12)
mo,ta programa su storuliais vadinas-the biggest Loser Workout-last chanse workuotas ja turiu,ten kaip tik riebaliuku deginimui,ne ryskinimui,trukme 61min
Papildyta:

ui sveikatyte Tau unsure.gif ,palauks tas shredas tik pasveik 4u.gif

ačiuuukas 4u.gif reiks būtinai pažiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 02 28, 10:12)
Smilgele, man tokie jau pastebimi pokyčiai pasimatė kažkur dabar, kai liko vos kelios dienos, na rankų, presų raumenukai išryškėjo. Bet reikia mitybą labai žiūrėt ir saldumynais nesivaišint per daug biggrin.gif Aš kcal skaičiuoju.

Peliute, na nežinau dėl kelio, o tu klausaisi jos patarimų per shredą turintiems problemų su keliais? Tuos pratimus reikia daryti nepilna jėga, nepilnai tūpt ir t.t. Gal su gydytoju net reiktų pasikonsultuot arba keist treniruotę g.gif

frea, o ne per mažai kcal? Aš sportuoju kasdien po valandą ir to mano kcal riba yra 1617, būna ir mažiau +/-100-200 kcal.

Na as zinau kad man turetu tiksliai apie 1668 kcal buti,bet as noriu kad man greiciau viskas nukristu,tai valgau maziau kokius 1400-1500 blush2.gif
Atsakyti
Labukas,as vis karts nuo karto apsireiskiu pas jus su prasymais.gal galit mestelt the biggest Loser Workout-last chanse workuot programyte?
aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukalyte @ 2011 02 28, 16:43)
Labukas,as vis karts nuo karto apsireiskiu pas jus su prasymais.gal galit mestelt the biggest Loser Workout-last chanse workuot programyte?
aciukas  4u.gif

torrentuose ieskok smile.gif
Atsakyti
ieskojau,bet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mukalyte @ 2011 02 28, 18:05)
ieskojau,bet  schmoll.gif

man tai per skype atsiunte saulyte
Atsakyti
Sveikos visos naujai prisijungusios drinks_cheers.gif

QUOTE(frea @ 2011 02 26, 13:18)
Ogi pradėjau daryti P90x programą (Lean version)
O raumenų ar neužsiauginai nuo šios programos? blush2.gif

QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 02 28, 13:21)
Ir jaučiu kad mažiau kuprintis pradėjau

Aš irgi tai pastebėjau, nes pastoviai kuprinuosi, o pradėjus sportuoti kažkaip pagerėjo, pakito laikysena. Tokia pasitempusi jaučiuosi thumbup.gif
Atsakyti
šiandien pasportavau visą the biggest Loser Workout-last chanse workuot programelę smile.gif
Atsakyti
Gal ir man galit atsiust ax.gif
Atsakyti
blyn man nei jusu video nerodo nei tos programso neeina atsisiusti unsure.gif g.gif
Atsakyti
siandien sportavau tik po 8min.ta programele, meginu po biski vel isivaziuoti.
Atsakyti