QUOTE(irmusiux @ 2011 02 28, 14:50)
QUOTE(Karinuks @ 2011 02 28, 14:05)
Labukas
O as apsirgau
tai siandien busiu be sporto (o savaitgali pas mane visad iseigine), tai vel tolsta shredo pabaiga 
O as apsirgau
sveikatėlės tau
QUOTE(samanta* @ 2011 02 28, 14:12)
mo,ta programa su storuliais vadinas-the biggest Loser Workout-last chanse workuotas ja turiu,ten kaip tik riebaliuku deginimui,ne ryskinimui,trukme 61min
Papildyta:
ui sveikatyte Tau
,palauks tas shredas tik pasveik 
Papildyta:
ui sveikatyte Tau
ačiuuukas
QUOTE(maruša @ 2011 02 28, 10:12)
Smilgele, man tokie jau pastebimi pokyčiai pasimatė kažkur dabar, kai liko vos kelios dienos, na rankų, presų raumenukai išryškėjo. Bet reikia mitybą labai žiūrėt ir saldumynais nesivaišint per daug
Aš kcal skaičiuoju.
Peliute, na nežinau dėl kelio, o tu klausaisi jos patarimų per shredą turintiems problemų su keliais? Tuos pratimus reikia daryti nepilna jėga, nepilnai tūpt ir t.t. Gal su gydytoju net reiktų pasikonsultuot arba keist treniruotę
frea, o ne per mažai kcal? Aš sportuoju kasdien po valandą ir to mano kcal riba yra 1617, būna ir mažiau +/-100-200 kcal.
Peliute, na nežinau dėl kelio, o tu klausaisi jos patarimų per shredą turintiems problemų su keliais? Tuos pratimus reikia daryti nepilna jėga, nepilnai tūpt ir t.t. Gal su gydytoju net reiktų pasikonsultuot arba keist treniruotę
frea, o ne per mažai kcal? Aš sportuoju kasdien po valandą ir to mano kcal riba yra 1617, būna ir mažiau +/-100-200 kcal.
Na as zinau kad man turetu tiksliai apie 1668 kcal buti,bet as noriu kad man greiciau viskas nukristu,tai valgau maziau kokius 1400-1500
QUOTE(mukalyte @ 2011 02 28, 16:43)
Labukas,as vis karts nuo karto apsireiskiu pas jus su prasymais.gal galit mestelt the biggest Loser Workout-last chanse workuot programyte?
aciukas
aciukas
torrentuose ieskok
QUOTE(mukalyte @ 2011 02 28, 18:05)
man tai per skype atsiunte saulyte
Sveikos visos naujai prisijungusios
Aš irgi tai pastebėjau, nes pastoviai kuprinuosi, o pradėjus sportuoti kažkaip pagerėjo, pakito laikysena. Tokia pasitempusi jaučiuosi
QUOTE(frea @ 2011 02 26, 13:18)
Ogi pradėjau daryti P90x programą (Lean version)
O raumenų ar neužsiauginai nuo šios programos? QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 02 28, 13:21)
Ir jaučiu kad mažiau kuprintis pradėjau
Aš irgi tai pastebėjau, nes pastoviai kuprinuosi, o pradėjus sportuoti kažkaip pagerėjo, pakito laikysena. Tokia pasitempusi jaučiuosi
šiandien pasportavau visą the biggest Loser Workout-last chanse workuot programelę
blyn man nei jusu video nerodo nei tos programso neeina atsisiusti
siandien sportavau tik po 8min.ta programele, meginu po biski vel isivaziuoti.