Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

Man baisoka hanteliais mosuot prie vaiko, kol kas džiaugiuosi, kad ilgai ir kietai miega dieną, kai nebemiegos, teks sportuot kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 02 21, 14:52)
kokio amziaus?  rolleyes.gif

liniuotėj blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 21, 15:05)
liniuotėj  blush2.gif  wub.gif

wub.gif labai panasiai kaip maniskiai

vaikai labai greit supranta kad prie mosikuojanciu ranku ir koju lysti nera ko mirksiukas.gif tai vienas is naturaliu dalyku... patys save turi saugoti smile.gif
lipa ant stalo - pats saugokis, kad nenukristum ir pan...

vyresnelis megsta sokineti su manim thumbup.gif ir jam i nauda...
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 02 21, 15:40)
wub.gif  labai panasiai kaip maniskiai

vaikai labai greit supranta kad prie mosikuojanciu ranku ir koju lysti nera ko  mirksiukas.gif  tai vienas is naturaliu dalyku... patys save turi saugoti smile.gif
lipa ant stalo - pats saugokis, kad nenukristum ir pan...

vyresnelis megsta sokineti su manim  thumbup.gif  ir jam i nauda...

wub.gif
maniškiai lipdavo kartu su manim ant treniruoklio,žodžiu,nemačiau prošvaisčių pasportuot,o sumigus jei bandydavau,taI kaipmat kuris nors nubunda nuo girgždėjimo,tai liūdėjau liūdėjau,kol sykį MB dar neišvažiavus sakau pasaugok,aš pasportuosiu (MB tik savaitgaliais grįžta), gi žiūriu,tikrai,pasakai keliskart,ir nebelenda,nuo to karto nebebijau su jais sportuot thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien su MB 2 kartus į tramvajų bėgom, toks mini sportas gavosi biggrin.gif Einu dabar pasportuosiu, nes paskui visai aptingsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 02 21, 20:25)
Šiandien su MB 2 kartus į tramvajų bėgom, toks mini sportas gavosi biggrin.gif Einu dabar pasportuosiu, nes paskui visai aptingsiu 4u.gif

žiūrint kokį atstumą,bet irgi neblogas sportas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2011 02 21, 20:42)
žiūrint kokį atstumą,bet irgi neblogas sportas  lotuliukas.gif

Gavosi gal apie 4-5 min biggrin.gif Apšilimą padariau biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
kaip sekasi sportuot? aš tai kažkaip jau įėjau į sportavimo ritmą, tik sporto rūšis vis pakaitalioju kad neatsibostų ax.gif mano mažius irgi su manim sportuoja, aš "stenu" ir jis išpaskos lotuliukas.gif
Penktadienį bandysiu pasimatuot, gal nors 0,5 cm kur nors sumažėjo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif mane vel tokia sloga uzpuole, kad vos galva pakelti galiu doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
Parsisiunčiau Jillian Michaels 30 Day shred, kiek mačiau, ten trys dalys. Gal galėtumėt pasakyti, jas kaitaliojant reikėtų daryti ar pirma vieną kažkiek laiko, paskui kitą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarotoja @ 2011 02 22, 11:00)
Sveikos,
Parsisiunčiau Jillian Michaels 30 Day shred, kiek mačiau, ten trys dalys. Gal galėtumėt pasakyti, jas kaitaliojant reikėtų daryti ar pirma vieną kažkiek laiko, paskui kitą?  4u.gif

Kiekvieną dalį sportuoti po 10 dienų, pirmą dalį 10 dienų, antrą dalį ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chérie @ 2011 02 22, 13:11)
Kiekvieną dalį sportuoti po 10 dienų, pirmą dalį 10 dienų, antrą dalį ir t.t. mirksiukas.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif einu pradėti 4u.gif
Atsakyti