Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

labukas smile.gif
matau sportuojat merginos thumbup.gif saunuoles..
as ryt gal grisiu po 4 dienu pertraukos prie sporto,ziuresiu kaip jausiuos,dabar emociskai isekusi esu
Atsakyti
Kas nutiko, samanta?
Mes labai rimtai susipykom su vyru, jo kaltė, bet man džiugu, kad sportas, tiksliau, susidarytas dienos režimas, gelbsti mane ir neprisiryju iš nervų visokių nesąmonių, o anksčiau gi toks emocinis alkis kamuodavo, kad šakės doh.gif Dabar daug ramiau į viską reaguoju.
Atsakyti
ilgai paskoti,bet nemalonumai su vyru ir man marusa,o dar svarbiausia mano kalte doh.gif ,cia del finanasu,per klaida praradau nemenka pinigu sums,kurios kaip tik reikejo vienam pirkiniui,o apetito ir man siom dienom nera,bet ir sportui negaliu susikaupti schmoll.gif ,na ryt bandysiu kauptis cool.gif
Atsakyti
Ką padarysi, visi gi klysta, ne tyčia gi taip padarei 4u.gif Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 02 22, 16:51)
Ką padarysi, visi gi klysta, ne tyčia gi taip padarei 4u.gif Laikykis 4u.gif

laikausi 4u.gif
Atsakyti
Man šiandien galvą skauda, nežinau kaip išeis pasportuoti doh.gif Tikiuosi praeis.
Atsakyti
Sveikos, naujokes priimat? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Samanta,maruša,balionai jums,kad viskas greičiau susitvarkytų 4u.gif 4u.gif

QUOTE(maruša @ 2011 02 22, 14:53)
O tu pamėgink pasiskaičiuot, kiek ten kcal cool.gif

skaičiuoji kcal? junkis prie skaičiuotojų temukės drinks_cheers.gif

QUOTE(Piemene @ 2011 02 22, 16:08)
Man vis Turbo Fire prieš akis vaidenasi, taip sudomino,  tai ir siunčiuosi, bandysiu bent po truputį pratintis prie tokio tempo ir šiaip "įsikirst"  smile.gif

gal gali įmesti nuorodą,iš kur siuntiesi? 4u.gif

aš kolkas ant elipso užstrigusi.beje,elipso temoje merginos diskutavo,jog nėra gerai sportuoti kasdien,reikia daryti pertrauką.kaip jūs darote?
ir niekaip nesugalvoju,nors persiplėšk lotuliukas.gif ir elipso noriu,ir aerobikos,ir 8 minučių pratimų,o para tik 24 valandas turi lotuliukas.gif verysad.gif galvoju,kaip čia susidėlioti,kad kas dieną vis kas kita būtų,ar dvi dienas elipsas,dvi aerobika,neišmąstau g.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 02 22, 18:46)
Sveikos, naujokes priimat?  smile.gif

4u.gif zinoma priimam smile.gif
Atsakyti
FrostyFrosty, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Laukiam ryt ataskaitos, kaip sekės sportuot cool.gif
QUOTE(MO @ 2011 02 22, 22:38)
- skaičiuoji kcal? junkis prie skaičiuotojų temukės  drinks_cheers.gif
- ir niekaip nesugalvoju,nors persiplėšk  lotuliukas.gif ir elipso noriu,ir aerobikos,ir 8 minučių pratimų,o para tik 24 valandas turi  lotuliukas.gif 

- Tai aš ten kaip ir prisijungus, tik su tempais nespėju blush2.gif Na reiks nosį įkišt...
- Priklauso nuo to, kokia aerobikos trukmė. Jei trumpiau nei valanda, mėgink kaitaliot, elipsą apšilimui, po to aerobiką, jei dar sveikatos bus, gali kokį vieną 8 min problematiškiausiai kūno daliai, o kitą dieną elipsas apšilimui ir 8 min visoms kūno dalims wink.gif O dėl sportavimo kasdien, kol kas vadovaujuosi JM logika, kad reikia kūnui streso, po ko jam teks tik adaptuotis prie režimo ir bus galima pasiekti maksimalių rezultatų, įdomu, ar dar vienam mėnesiui užteks pasiryžimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 02 22, 23:23)
FrostyFrosty, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Laukiam ryt ataskaitos, kaip sekės sportuot cool.gif

- Tai aš ten kaip ir prisijungus, tik su tempais nespėju blush2.gif Na reiks nosį įkišt...
- Priklauso nuo to, kokia aerobikos trukmė. Jei trumpiau nei valanda, mėgink kaitaliot, elipsą apšilimui, po to aerobiką, jei dar sveikatos bus, gali kokį vieną 8 min problematiškiausiai kūno daliai, o kitą dieną elipsas apšilimui ir 8 min visoms kūno dalims wink.gif O dėl sportavimo kasdien, kol kas vadovaujuosi JM logika, kad reikia kūnui streso, po ko jam teks tik adaptuotis prie režimo ir bus galima pasiekti maksimalių rezultatų, įdomu, ar dar vienam mėnesiui užteks pasiryžimo rolleyes.gif

prisijungus? atsiprašau,kažkaip neopastebėjau g.gif blush2.gif
ačiū,liuks idėją pametei thumbup.gif tik kaži,kaip atrodo tas apšilimas ant elipso? g.gif kolkas sportuoju 30 minučių ant besikataliojančios programos,nulipu visa gręžiama,bet jėgų dar tikrai turiu.aišku,čia jau per didelis apšilimas būtų...
ups,pamiršau,kad su vaikais sunku susitart bus,gėda,kad tiek laiko ne jiems skirta būtų g.gif vienos bėdos lotuliukas.gif unsure.gif
pala,o ką ji sako,jeigu gerai supratau,kad sportuoti kas dieną?
Atsakyti
Tai palauk, valandą savo brangaus laiko per dieną tikrai gali skirti sau ir pasportuoti wink.gif
Čia per shredą ji taip šneka, na pagrindžia shredo esmę, ir man tie žodžiai pasiteisina tikrai, dar pastebėjau, kad medžiagų apykaita pagreitėjo thumbup.gif
Atsakyti