Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose... 12 namučiai

jauciu tuoj mano visos pastangos nueis veltui per pora savaiciu tokio nesveiko valgymo, kaip niekad noriu saldumynu valgau ir valgau doh.gif net negaliu sustoti vis noriu ir noriu verysad.gif
Atsakyti
aurute, gal baltymų daugiau vartot pamėgink? Skaičiau, kad kai trūksta baltymų, tada norisi kažko saldaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 02 22, 14:35)
aurute, gal baltymų daugiau vartot pamėgink? Skaičiau, kad kai trūksta baltymų, tada norisi kažko saldaus ax.gif

man rodos cia man pms viska gadina verysad.gif o kokie produktai turiu daugiau baltymu?
Atsakyti
Nete daug info yra, aš taip smulkiai nepasakysiu, na bet žuvis, mėsa, sūris, pieno produktai, kai kurios daržovės, jūros gėrybės. O jei labai traukia saldumynai, gal džiovintus vaisius pamėgink? Man sueidavo datulės, figos, bananų traškučiai, tik, aišku, saikingai biggrin.gif Arba valgyk juodą 70 proc. šokoladą, daug nesuvalgysi, bet saldumynų alkį numalšinsi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 02 22, 14:43)
Nete daug info yra, aš taip smulkiai nepasakysiu, na bet žuvis, mėsa, sūris, pieno produktai, kai kurios daržovės, jūros gėrybės. O jei labai traukia saldumynai, gal džiovintus vaisius pamėgink? Man sueidavo datulės, figos, bananų traškučiai, tik, aišku, saikingai biggrin.gif Arba valgyk juodą 70 proc. šokoladą, daug nesuvalgysi, bet saldumynų alkį numalšinsi wink.gif

man gyvenime taip nera buve kad taip saldumynu noreciau, as siaip visai ne tokia saldumynu megeja, o db net nutelos nusipirkau doh.gif kuria valgydavau tik vaikystej ir tai lb retai, o db baigiu visa indeli su batonu susveisti doh.gif
Atsakyti
O tu pamėgink pasiskaičiuot, kiek ten kcal cool.gif Dabar, kai skaičiuoju kcal, labai gerai sustabdau save nuo saldumynų ar kitų kaloringų dalykų, jei jau labai noriu, pasiskaičiuoju, ar telpu į kcal normą ir ar reiktų atsisakyt pvz. vakarienės dėl to biggrin.gif
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 02 22, 08:47)
kaip sekasi sportuot? aš tai kažkaip jau įėjau į sportavimo ritmą, tik sporto rūšis vis pakaitalioju kad neatsibostų ax.gif  mano mažius irgi su manim sportuoja <...>

Ir pas mane nusistovėjo ritmas, tik kol kas dar tą shredą kankinu, gerai, kad skirtingi lygiai, o tai tikrai atsibostų smile.gif Kaip, kokias sporto rūšis kaitalioji? O sportuot su saviške (1.5 m.) bandžiau, bet netinka man taip, darau pratimus nepilna jėga, nes kibina ji mane, net Teletabiai nesudomina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maruša @ 2011 02 22, 14:53)
Kaip, kokias sporto rūšis kaitalioji? O sportuot su saviške (1.5 m.) bandžiau, bet netinka man taip, darau pratimus nepilna jėga, nes kibina ji mane, net Teletabiai nesudomina doh.gif lotuliukas.gif

Ai vieną dieną pvz šian dariau 1 val kalanetikos, vakare dar lanką manau pasuksiu. Ryt jau pasrikinėsiu pagal cardio treniruotę ir presui darysiu. Po to dar užpakaliui darau pilatesą, ir kai labai prasikalstu Jillian zones darau (baudžiu save lotuliukas.gif ).
Maniškis tai vyresnis, tai pukši kartu, nes suprakaituoja, išrausta visas biggrin.gif
O dėl saldumynų, tai aš be jų niekaip doh.gif schmoll.gif Kasdien turiu savo "dozę" šokolado suvartot blush2.gif (priklausomybė g.gif doh.gif )
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(chérie @ 2011 02 21, 20:25)
Šiandien su MB 2 kartus į tramvajų bėgom, toks mini sportas gavosi biggrin.gif Einu dabar pasportuosiu, nes paskui visai aptingsiu 4u.gif

lotuliukas.gif sportas sportas
o kur gyvenat, kad tvamvajai vazineja? g.gif

QUOTE(M.i.g.l.e @ 2011 02 22, 08:47)
Labas rytas 4u.gif
kaip sekasi sportuot? aš tai kažkaip jau įėjau į sportavimo ritmą, tik sporto rūšis vis pakaitalioju kad neatsibostų ax.gif  mano mažius irgi su manim sportuoja, aš "stenu" ir jis išpaskos lotuliukas.gif
Penktadienį bandysiu pasimatuot, gal nors 0,5 cm  kur nors sumažėjo g.gif  biggrin.gif

Tikrai pasijus thumbup.gif po pirmos savaites jau jaucias rezultatai blush2.gif svoris gali nekisti, o apimtys keicias 4u.gif

as ir dar vis shred 30-ies dienu kankinu smile.gif paskutiniam lygi esu... iki tamsiaodes dar man yra ka veikti smile.gif bet su sviesiaja draugauju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Piemene @ 2011 02 21, 09:08)
Oho  blink.gif  Neilgai ištempčiau, taip sunkiai atrodo biggrin.gif Po kelių mėnesių gal ir galėčiau ką iš savęs išlaužti  lotuliukas.gif

Vaje tokiu tempu as nugriuciau po minutes biggrin.gif

Na ka savaite beveik be sporto,MB visa laisva laika atima blush-anim-cl.gif Bet nusipirkau dvi treniruotes i kalanetika, ketvirtadieniui ir sestadieniu,bandysiu jei patiks nusipirksiu abonementa ir pradesiu lankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2011 02 22, 14:13)
o kur gyvenat, kad tvamvajai vazineja?
Vokietijoj 4u.gif

Atsakyti
Man vis Turbo Fire prieš akis vaidenasi, taip sudomino, tai ir siunčiuosi, bandysiu bent po truputį pratintis prie tokio tempo ir šiaip "įsikirst" smile.gif
Atsakyti
Mane irgi tas Turbo sudomino ir dar Tae Bo atsisiunčiau pradedantiesiems, labai fain treniruotė, jei netiks tas shred with weights, bandysiu kurią nors iš šitų. Tae Bo tai išvis kiek teko skaityt, labai efektyviai lieknina thumbup.gif
O shredo 3 lygy tai man taip įdomiai, presiukui ir rankoms pratimus jau su juoduke drąsiai darau, dar kardio kai kurie, pvz. double jump rope, rock star jump ir jumping lunges kliūna man, na bet tuoj įpusėsiu tą lygį ir įsivažiuosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maruša: 22 vasario 2011 - 16:21