Dar vyras vieną knygą nusipirko ir dukrytė vieną knygą. Minimalistai
Sveikos, ir aš vakar po knygų mugę pasivaikščiojau
Po darbo. Nusipirkau rekordiškai... mažai knygų
Frajaus "Saldieji Gravio sapnai" ir... neatsilaikiau prieš kitą Frajaus dalį, "Ugurbado sugrįžimas", tik rusų kalba ir tik 3 litai. Pabandysiu rusiškai skaityti, kad taip kankintis nereikėtų, nors Nieko rimto leidimus irgi visus pirksiu
Dar apie tą "blogį" knygose. Man kartais keista, kad kartais žmonės mato tik jį, nors tai visiškai nėra knygos esmė
Dabar klausimas ne į temą:
kaip manote, ar žmogui kuris deklaruoja, kad D.Džoiso "Ulisas" buvo labai įdomi knyga gali patikti Coelho?
Vedu prie to, kad tikras kinomanas, europinio intelektualaus kino žiūrovas, nesakys, kad Titanikas buvo geriausia ką jis matė
kaip manote, ar žmogui kuris deklaruoja, kad D.Džoiso "Ulisas" buvo labai įdomi knyga gali patikti Coelho?
Vedu prie to, kad tikras kinomanas, europinio intelektualaus kino žiūrovas, nesakys, kad Titanikas buvo geriausia ką jis matė
QUOTE(Forget @ 2011 02 20, 14:59)
O kodėl šitoj temoj? QUOTE(klopedija @ 2011 02 20, 16:08)
Nes man įdomi protingų žmonių nuomonė
QUOTE(Forget @ 2011 02 20, 16:13)
Nes man įdomi protingų žmonių nuomonė
Čia rimtai, gal aš kažko nesuprantu ir esu per didelė snobė 
zinai, genialumas nuo beprotystes labai netoli...
cia as pafilosofavau...
QUOTE(Forget @ 2011 02 20, 16:59)
Dar apie tą "blogį" knygose. Man kartais keista, kad kartais žmonės mato tik jį, nors tai visiškai nėra knygos esmė
Uliso neįveikiau, o Coelho mėgstu
Labos
As vakar praryjau "Neabejotinai mires", o siandiena pradedu su "Svetimsale"
Rytoj jau busi perskaicius Fraju?
QUOTE(SOFIJA5 @ 2011 02 20, 16:14)
Sveikos, ir aš vakar po knygų mugę pasivaikščiojau
Po darbo. Nusipirkau rekordiškai... mažai knygų
Frajaus "Saldieji Gravio sapnai" ir... neatsilaikiau prieš kitą Frajaus dalį, "Ugurbado sugrįžimas", tik rusų kalba ir tik 3 litai.
QUOTE(zis @ 2011 02 20, 17:50)
Labos

Oho, kokie tempai
QUOTE(klopedija @ 2011 02 20, 14:06)
Dėmesio!
В память о событиях годовой давности для всех наших пользователей - обьявляется фрилич, т.е. снятие ограничений связанных с рейтингом и количеством набранных таймбонусов.
Срок действия фрилича пока уточняется, следите за новостями
http://rutracker.org/forum/index.php
Siųskimės knygas!
Yra ne tik ru, bet ir kitomis kalbomis! 
В память о событиях годовой давности для всех наших пользователей - обьявляется фрилич, т.е. снятие ограничений связанных с рейтингом и количеством набранных таймбонусов.
Срок действия фрилича пока уточняется, следите за новостями
http://rutracker.org/forum/index.php
Siųskimės knygas!
Ačiū, Klopedija. Nors aš kol kas su reitingu neturiu bedų. Prisisiuntus esu daugiau negu sugebu perklausyti ir peržiūrėti
Labai ilgai kankinau ir šaindien galų gale pabaigiau Лео Таксиль "Забавная Библия" Stilius visai neblogas, bet man pasirodė, kad norint sukritikuoti Bibliją būtų pakakę triskart trumpesnės knygos. Šiaip įdomu būtų išgirsti giliai tikinčių žmonių nuomonę apie šią knygą. Manęs, bedievės ir nekrikštės, ten, žinoma, niekas neįžeidė. Beje, pliusas, susipažinau su Senuoju Testamentu
Patikti gal ir gali, bet nesakys, kad tai 'geriausia, ką jis matė'.
Pvz., man patinka ir Garcia Marquez, ir Kinsella
Kaip ir kino-meno su kinu-pramoga.
O kodėl ne?
Žiūriu iš savo varpinės ir sakau, kad aišku gali
Bet aš niekada 'neprimetu' esanti intelektualioji skaitytoja (nors dievinu H.Hesse kūrybą ir labai patinka F. Dostojevskio knygos, bet man smagu buvo skaityti nemažai P.Coelho knygų), muzikos klausytoja-didi žinovė (nes buvau ir esu "Scooter" fanė, lankanti valstybinio simfoninio orkestro koncertus) ar tikra kinomanė (čia aš palyginimų neturiu, nors gal...mėgstamiausias serialas "Grožio peilis" man visai sulyginamas su auksinę palmės šakelę gavusiu "Pianistu")..
Tiesiog kartais žmonės būna labai įvairiapusiški ir sugeba mėgti, vienodai vertinti rodos visai nesuderinamus dalykus
Aš apie visokius baisumus-negražumus galiu skaityt. Tik man keista, kad aš pati skirtingai reaguoju į tokias knygas su vaikais. Sakykim, "Stipriau už neapykantą" nesujaudino visiškai, o vienas sakinys "Užmirštame sode", kurio dabar net neatsimenu tiksliai (esmė, kad ten žuvo veikėjos 2 m. vaikas) mane taip paveikė, kad visą vakarą negalėjau nusiraminti ir kitą dieną ar mano prišaukta, ar pati prisišaukė bėda. Todėl sakau, kad geriau jau tokiai jautruolei kaip man reikia vengti išvis tokių temų