Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 73 tema

Perskaiciau P.D.James "Juodasis bokstas",tik neturiu ikvepimo komentuoti,nes nei patiko,nei ne,be nuomones apie sia knyga,perskaiciau ir pamirsau...

O vat Mayle "Metai Provanse",taip ir liko grauztuku,nepriveikiau,nors bandziau dar karta,bet vistiek netraukia,nesiskaito,imu nuobodziauti ir muistytis,mintys skrajoja kitur...nebesikankinau ir padejau i sali,ne mano matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 03 10, 11:41)
O as skaitau jusu zinutes ir nesuprantu, apie kokius "nusvitimus" jus cia kalbat...  blush2.gif Ir "Baltaji tigra" skaiciau, ir Indijoj buvau, bet ne tik kad nezinau, ar "nusvitau", bet nezinau net, kuo tai turetu pasireiksti... lotuliukas.gif Paaiskinkit kas nors, a?  4u.gif

"nusvitimas" - tai, kai zmogelis nuvaziuoja kad ir i ta pacia indija, pabuna savaite, ir staiga, nei is sio nei is to, atranda Dieva(us), atranda "tikraji kelia", pakeicia savo gyvenima "is pagrindu" (pvz, prisiperka suvenyriniu dievybiu statuleliu, apstato tuo "geriu" savo namus), ir ima visiems aplinkui pasakot apie savo religinius isgyvenimus
sorry, but i'm not buying... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(luiziana @ 2011 03 10, 16:24)
O vat Mayle "Metai Provanse",taip ir liko grauztuku,nepriveikiau,nors bandziau dar karta,bet vistiek netraukia,nesiskaito,imu nuobodziauti ir muistytis,mintys skrajoja kitur...nebesikankinau ir padejau i sali,ne mano matyt smile.gif

man ji irgi nepatiko. tikejaus lengvo, juokingo skaitalo. gavau lengva, bet nejuokinga
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2011 03 10, 19:39)
"nusvitimas" - tai, kai zmogelis nuvaziuoja kad ir i ta pacia indija, pabuna savaite, ir staiga, nei is sio nei is to, atranda Dieva(us), atranda "tikraji kelia", pakeicia savo gyvenima "is pagrindu"
... ir eina į Seimą! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 03 10, 20:50)
... ir eina į Seimą!  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pries tai dar nusiteist reiktu del bendros tvarkos ir pilnatves biggrin.gif
Atsakyti
Aš, kaip visada, iš savo varpinės, bet man patiko smile.gif :

MUZIKA

Ji - skrybėlė nuo saulės,
Apsiaustas nuo skersvėjų,
Pirštinaitė sužvarbusiems pirštams,
Telefono ragelis,
kai nėra artimųjų,
Traukinys į nežinomą šalį,
Tvarstis ant perrėžto vakaro, sparnai iš skausmo pakilti,
Mėnulio apvaizda vidurnakčiui,
kinų restorano žibintas išalkusiems...
Ji - jūržolės,
kuriomis apsigaubus
Ateina Ramybė...

(D. Teišerskytė)

Gavau tiek, tikiuosi - visas.

Atsakyti
Tęsiu kuklią pažintį su Murakami`u, baigiu klausyti Слушай песню ветра. Пинбол . Sunkiai aš jį suvokiu, bet vis gi patinka. good.gif  Atrandu ir neblogo humoro. Kažką dar būtinai skaitysiu.
Papildyta:
Saule^, Tu ką!? Lietuviams tai "misija neįmanoma"!  lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klopedija: 10 kovo 2011 - 19:59

man ji irgi nepatiko. tikejaus lengvo, juokingo skaitalo. gavau lengva, bet nejuokinga

keista rasti bendraminciu drinks_cheers.gif ,maniau vienintele jau busiu,kuriai nepatiko,nes visi taip alpeja nuo tos knygos...
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2011 03 10, 20:57)
Tęsiu kuklią pažintį su Murakami`u, baigiu klausyti Слушай песню ветра. Пинбол . Sunkiai aš jį suvokiu, bet vis gi patinka. good.gif  Atrandu ir neblogo humoro. Kažką dar būtinai skaitysiu.
Papildyta:

pagal eile toliau bus "avies medziokle" ir "dansu dansu dansu"...cia trilogija mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai ką? Naujakrikštai nepatinka? biggrin.gif
taigis čia normalus sindromas, ir visai nebūtina į Indiją trenktis - čia labai dažnas atvejis staiga įtikėjus - ne tik statulėlėmis apsistato, bet svarbiausia - reikia visiems, kurie nenori pasakoti kaip reikia teisingai gyventi biggrin.gif
Vienintelis šios situacijos pliusas - tai išsivadėja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saule^ @ 2011 03 10, 20:01)
pagal eile toliau bus "avies medziokle" ir "dansu dansu dansu"...cia trilogija mirksiukas.gif
Žinau, "avį" jau skaičiau. Ir "dansu" turiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O aš sergu verysad.gif
QUOTE(zis @ 2011 03 07, 02:45)
Labos 4u.gif

Gal galim keistis, jei Saintlina nepriestaraus? smile.gif As tau pribuveja, tu man isrinktuosius? 4u.gif

Keistis, aišku, galim, tik Išrinktieji Jeruzalės bibliotekos, o ne Saintlinos biggrin.gif
QUOTE(Aimma @ 2011 03 09, 00:11)
Beje, SOFIJA5, fantastika man visada atrodė sunkioji artilerija, tad nepelnytai nori įgyti lengasvorės kategoriją lotuliukas.gif

Ah, tai čia tau taip atrodo. O aš , kaip prisipažįstu mėgstanti fantastiką, o prisipažįstu dažnai ir garsiai, tiek visokių nuomonių sulaukiu verysad.gif Na, bent jau nepasijaučiu suaugusia biggrin.gif
QUOTE(Pajauta @ 2011 03 09, 02:30)
Žiūrėk tik mano pribuvėjos neprateriok mirksiukas.gif

Nepraterios, nepraterios, tik man perduos 4u.gif

QUOTE(zis @ 2011 03 09, 19:56)
Labos 4u.gif
As pries kelias dienas baigiau skaityti "Gaudi paslapti" ir vis galvoaju ka parasyti. Tiesa sakant, jei tiesiai ir sviesiai, tai knyga man nepatiko. Tiesiog prasta "Da Vincio kodo" kopija ir dar blogiau. zodziu - nerekomenduoju. Baigiau sia knyga skaityti tik del graziausiu prisiminimu apie Gaudi Barselona.

Va, va, taip ir maniau, kad tau nepatiks, tik per susitikimą nutylėjau. Kažkada tą knygą iš širdies peikiau ax.gif

QUOTE(luiziana @ 2011 03 10, 18:24)

Tikrai matyt, kad ne tavo. O aš "Kapitono Korelio mandolinos" tiesiog neįveikiau biggrin.gif
Atsakyti
"nusvitimas" - tai, kai zmogelis nuvaziuoja kad ir i ta pacia indija, pabuna savaite, ir staiga, nei is sio nei is to, atranda Dieva(us), atranda "tikraji kelia", pakeicia savo gyvenima "is pagrindu" (pvz, prisiperka suvenyriniu dievybiu statuleliu, apstato tuo "geriu" savo namus), ir ima visiems aplinkui pasakot apie savo religinius isgyvenimus

Aciu uz paaiskinima! 4u.gif Panasiai ir galvojau, tik nesusigaudziau, kaip tie nusvitimai galetu buti susije su "Baltuoju tigru", tai pamaniau, gal kazkas kita turima omeny... ax.gif

Bet siaip tai ka zinau... kad ir toj pacioj Indijoj (o ir kitose panasiose salyse turbut) viskas aplink yra tiek kitaip, tiek neiprasta, kad net galva sukasi... ir nuo kai kuriu sventyklu, ypac nuosalesnese vietose esanciu, tokia nezemiska ramybe dvelkia... as tai nesistebiu, kad labiau egzaltuotos sielos ten pabuve kuriam laikui nusvinta . Kaip Bruksniukas sake, paskui dazniausiai issivadeja tie nusvitimai biggrin.gif
Atsakyti