Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

labas merginos.
norejau paklaust kai esi NGA bet negauni tos pasalpos tik is socialines tuos 97 lt ar juos paskiau skaiciuojas i vaiko prieziuros atostogu vidurki? kaip supratau db minimali vaiko prieziuros pasalpa 390lt o gal kas zino kiek daugiausiai galima gaut kad vis dar pirklausytu tie 97 lt? mes su vaiko tevu neesam kolkas susituoke tai ar jo pajamos skaiciuosis? gaila kad tik neseniai suzinojau. kad daktarui tau israsius NGA pazyma tu ir toliau gali dirbt tik reik informuot darbdavi blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif na ir dar pasitikslinimui jei as pvz iseiciau vaiko prieziuros atostogu 2011 04 21 tai man ismokas skaiciuotu 2010 03 21 -2011 03 21 ir neimtu paskutinio atidirbto menesio ir kovo galo per kuri as turesiu pajamu o iki jo bunant NGA ne? blink.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 03 22, 12:35)
labas merginos.
norejau paklaust kai esi NGA bet negauni  tos pasalpos tik is socialines tuos 97 lt ar juos paskiau skaiciuojas i vaiko prieziuros atostogu vidurki? kaip supratau db minimali vaiko prieziuros pasalpa 390lt o gal kas zino kiek daugiausiai galima gaut kad vis dar pirklausytu tie 97 lt? mes su vaiko tevu neesam kolkas susituoke tai ar jo pajamos skaiciuosis? gaila kad tik neseniai suzinojau. kad daktarui tau israsius NGA pazyma tu ir toliau gali dirbt tik reik informuot darbdavi blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  na ir dar pasitikslinimui jei as pvz iseiciau vaiko prieziuros atostogu 2011 04 21 tai man ismokas skaiciuotu 2010 03 21 -2011 03 21 ir neimtu paskutinio atidirbto menesio ir kovo galo per kuri as turesiu pajamu o iki jo bunant NGA ne?  blink.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Vaiko pinigai neisiskaiciuoja i vaiko prieziuros vidurki.
Taip minimali 390 lt,kad gaut 97 lt,reikia kad mot(tev) pasalpa nevirsitu 525 lt.
Kam butent skaiciuojasi,jei del 97 lt-ne,jei del vaiko prieziuros pinigeliu-tai irgi ne.
Kai esi dekrete dirbti negali,nes tu gauni pasalpa uz dekreta,tai kaip tu dar ir atliginima gausi g.gif
Imtu vidurki iki 2011.02.31 minus 12 men.
Atsakyti
Sveikos, vakar sumaniau per VSD el. apdraustuju portala pasiziuret kokia man motinystes pasalpa priskaiciavo. Grafoje ismoketa ismoka pamaciau 2011 03 21, o pavedimo tai nera iki siol... pagalvojau gal formuoja automatiskai ta data kada suformuoji pazima arba planinius duomenys automatiskai sumeta. Ar kas buvot susidures...? NERAMU.... unsure.gif Saskaita prasyme nurodyta teisingai, ju nustatymuose irgi ta pati ivesta
Atsakyti
QUOTE(Olia84 @ 2011 03 22, 12:49)
Sveikos, vakar sumaniau per VSD el. apdraustuju portala pasiziuret kokia man motinystes pasalpa priskaiciavo. Grafoje ismoketa ismoka pamaciau 2011 03 21, o pavedimo tai nera iki siol... pagalvojau gal formuoja automatiskai ta data kada suformuoji pazima arba planinius duomenys automatiskai sumeta. Ar kas buvot susidures...? NERAMU.... unsure.gif  Saskaita prasyme nurodyta teisingai, ju nustatymuose irgi ta pati ivesta

Tai gal ten priskaiciuota kada,buna veluoja jie ismoketi.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 22, 11:45)
Kai esi dekrete dirbti negali,nes tu gauni pasalpa uz dekreta,tai kaip tu dar ir atliginima gausi  g.gif

Nebūtinai - jei nepriklauso pašalpa, tai jos ir negauni.
Atsakyti
Pas mane rašo išmokėta išmoka 2011-03-18 pinigėlių taip pat dar nėra. Pasiskambinau ir paklausiau... man atsakė "pinigus gausite šios savaitės pabaigoje" smile.gif
Atsakyti
na as pasalpa NGA negaunu, neuzteko stazo. tik idomu kai iseisu i vaiko prieziuros ar gausiu nuo isejimo ar nuo vaiko gimimo kaip te skaitos jei bunant NGA negavau jokios pasalpos. o dirbt skaiciau kad net jei israso NGA pazymejoma gali tik reikinformuot darbdavi ir negaut NGA pasalpos. o jei isesiu pvz atostogu ne 04.21 o 05.01 tai ataskaitinis laikotarpis bus 2010 04 01 2011 04 01?
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 03 22, 13:50)
na as pasalpa NGA negaunu, neuzteko stazo. tik idomu kai iseisu i vaiko prieziuros ar gausiu nuo isejimo ar nuo vaiko gimimo kaip te skaitos jei bunant NGA negavau jokios pasalpos. o dirbt skaiciau kad net jei israso NGA pazymejoma gali tik reikinformuot darbdavi  ir negaut NGA pasalpos. o  jei isesiu pvz atostogu ne 04.21 o 05.01 tai ataskaitinis laikotarpis bus 2010 04 01 2011 04 01?

o vaiko prieziuros atostogams stazo turit?Nuo vaiko gimymo galit eiti i VPA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 22 kovo 2011 - 12:55
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 03 22, 13:54)
o vaiko prieziuros atostogams stazo turit?Nuo vaiko gimymo galit eiti i VPA.

na kai man israse ta NGA pazymejma stazo neturejau pakankamo todel uz jas ir negavau jokios pasalpos, db va baiges NGa pora dienu atgal vel pradedu dirbt, man iki reikiamo stazo truksta nepilno men. tai galvojiu kad geriausiai iseit 05 01 i vaiko prieziuros atostogas nes kad dar skaiciuotusi kovo galo pajamos nes taip tuos 3 men jokiu pajamu iskirus tuos 97 lt negavau o jei iseisiu baladzio vid tai kovo men pajamos nebus istrauktos, o kaip supranatu kad isejus 05 01 turetu pajamas skaiciuot nuo 2010 04 01 iki 2011 04 01? ar taip suprantu? gal kas zino dar kur galima atsisiut siu metu vaiko prieziuros pasalpos skaiciuokle? blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elenalovein @ 2011 03 22, 14:15)
na kai man israse ta NGA pazymejma stazo neturejau pakankamo todel uz jas ir negavau jokios pasalpos, db va baiges NGa pora dienu atgal vel pradedu dirbt, man iki reikiamo stazo truksta nepilno men. tai galvojiu kad geriausiai iseit 05 01 i vaiko prieziuros atostogas nes kad dar skaiciuotusi kovo galo pajamos nes taip tuos 3 men jokiu pajamu iskirus tuos 97 lt negavau o jei iseisiu baladzio vid tai kovo men pajamos nebus istrauktos, o kaip supranatu kad isejus  05 01 turetu pajamas skaiciuot nuo 2010 04 01 iki 2011 04 01? ar taip suprantu? gal kas zino dar kur galima atsisiut siu metu vaiko prieziuros pasalpos skaiciuokle?  blush2.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

2011.03.31 minus 12 men.
Atsakyti

Sveikos,

Nebekalba tos mamytes, kurios neima NGA. Ar nebijot rizikuoti, ar cia nera jokios rizikos?
Atsakyti
QUOTE(indigas @ 2011 03 23, 10:57)
Sveikos,
Nebekalba tos mamytes, kurios neima NGA. Ar nebijot rizikuoti, ar cia nera jokios rizikos?

Laba,
aš neimu NGA. O apie kokią riziką kalbat? bigsmile.gif
Atsakyti