Įkraunama...
Įkraunama...

Gurmanės ir kulinarės lieknėja!

kadangi svoris mazeja,eneregijos beveik nebera- siandien pietum-anglevandeniu kupini makaronai su varske ir zalumynais. bandysim ax.gif
Reikia semtis jegu,kad nenualpciau kur nors.
Dar neragavau,tai negaliu sio recepto rekomenduot (as nesirinkciau pastos vakare. pirmoj dienos pusej thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 03 24, 10:20)
kadangi svoris mazeja,eneregijos beveik nebera- siandien pietum-anglevandeniu kupini makaronai su varske ir zalumynais. bandysim  ax.gif
Reikia semtis jegu,kad nenualpciau kur nors.
Dar neragavau,tai negaliu sio recepto rekomenduot (as nesirinkciau pastos vakare. pirmoj dienos pusej  thumbup.gif )

Su energija prastai. Jaučiu, kad net sportuoti einu be meilės, turiu save prikalbinti, kad tai būtina ir reikšminga. Man padeda ridikėliai ir salotos. Bet labai neilgam, o be to, tingiu pjaustyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 24, 11:04)
Su energija prastai. Jaučiu, kad net sportuoti einu be meilės, turiu save prikalbinti, kad tai būtina ir reikšminga. Man padeda ridikėliai ir salotos. Bet labai neilgam, o be to, tingiu pjaustyt  blush2.gif

O man zinokit mergytes jau matyt i sirdi atejo pavasaris 4u.gif . Nors ir zada savaitgaliui sniega. Pries pora savaiciu dar tunojau pikta ir be jegu ant sofkes. O dabar pas mane jau tiek energijos. As jau nesitveriu kailyje kaip noriu eit i lauka, gelynus susitvarkyt, kokiu saloteliu pasisodint jau. Vakar jau vaiksciojau po augalus jau glosciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 24, 11:04)
Su energija prastai. Jaučiu, kad net sportuoti einu be meilės, turiu save prikalbinti, kad tai būtina ir reikšminga. Man padeda ridikėliai ir salotos. Bet labai neilgam, o be to, tingiu pjaustyt  blush2.gif

man sudetingiausia dalis sporte-kai ateinu,turiu persirengt ir t.t. uzejus i sale-viska pamirstu ir varau,kaip turi but biggrin.gif
siandien bandysiu netinget,ir visa likusia savaite saziningai atlankyt.nors presa ir kardio ax.gif
Atsakyti
Kai turėsite laiko kviečiu pasiskaityti apie naują dietą (tokios neradau nė viename lietuviskame dietų sarase). wink.gif

http://www.virtuvesr...a.lt/strpsn.php

Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2011 03 24, 11:31)
man sudetingiausia dalis sporte-kai ateinu,turiu persirengt ir t.t. uzejus i sale-viska pamirstu ir varau,kaip turi but  biggrin.gif
siandien bandysiu netinget,ir visa likusia savaite saziningai atlankyt.nors presa ir kardio  ax.gif

O man ne tik noro nėra, bet ir aplinkybės trukdo. Užvakar nuėjau gerokai vėluodama ir pamačiau, kad neįsidėjau maikutės... teko pėdint namo. Vakar susimaišiau ir nuvažiavau tada, kai nevyksta treniruotės, tai teko sportuoti su treniruokliais. Bet užtat atradau teigiamą dalyką: treniruočių programoje įrašytos apimtys, kokios buvo pradedant sportuoti ir pamačiau, kad liemens apimtis sumažėjo net 8 cm! thumbup.gif Tiesa 1,5 cm padidėjo šlaunų apimtis. Klubai irgi sumažėjo 3 cm.
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 24, 16:34)
O man ne tik noro nėra, bet ir aplinkybės trukdo. Užvakar nuėjau gerokai vėluodama ir pamačiau, kad neįsidėjau maikutės... teko pėdint namo. Vakar susimaišiau ir nuvažiavau tada, kai nevyksta treniruotės, tai teko sportuoti su treniruokliais. Bet užtat atradau teigiamą dalyką: treniruočių programoje įrašytos apimtys, kokios buvo pradedant sportuoti ir pamačiau, kad liemens apimtis sumažėjo net 8 cm!  thumbup.gif  Tiesa 1,5 cm padidėjo šlaunų apimtis. Klubai irgi sumažėjo 3 cm.

Va cia tai super rezultatai thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 24, 12:04)
Kai turėsite laiko kviečiu pasiskaityti apie naują dietą (tokios neradau nė viename lietuviskame dietų sarase). wink.gif

http://www.virtuvesr...a.lt/strpsn.php

Sagabona, turiu tik viena klausimuka. Kadangi gal but koki balandi isbandysiu visa tai, tai man idomu ar galimas cukraus vartojimas. Jis teoriskai tai kaip ir augalines kilmes. Nes as nelabai isivaizduoju kaip duona issikept be cukraus. O gal as klaidingai mastau, gal raugas duonos surugs ir nenaudojant cukraus?? Planuoju balandi sulciu programa paskatint limfos tekejima ir pravalyt zarnyna tai sakau gal apjungsiu visa tai. Ir iki velyku busiu krikscioniskai issivaliusi smile.gif .
Niekad nesidomejau veganine mityba, tai sorry gal sis klausimas pasirodys juokingas. Bet as atsakymo nezinau mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 24, 16:34)
O man ne tik noro nėra, bet ir aplinkybės trukdo. Užvakar nuėjau gerokai vėluodama ir pamačiau, kad neįsidėjau maikutės... teko pėdint namo. Vakar susimaišiau ir nuvažiavau tada, kai nevyksta treniruotės, tai teko sportuoti su treniruokliais. Bet užtat atradau teigiamą dalyką: treniruočių programoje įrašytos apimtys, kokios buvo pradedant sportuoti ir pamačiau, kad liemens apimtis sumažėjo net 8 cm!  thumbup.gif  Tiesa 1,5 cm padidėjo šlaunų apimtis. Klubai irgi sumažėjo 3 cm.

o nieko sau!
as vis irgi zadu pasimatuot is naujo...tik gal siek tiek droviuosi. blogai,kad pati neuzsirasiau savo matmenu,kai pradejau sportuot.
bet ant rubu labai matosi. uzpakalis jau kaba.
nemegstu girtis labai rezultatais. bet gal galutinis bus pasiektas!!!
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 03 24, 16:58)
Sagabona, turiu tik viena klausimuka. Kadangi gal but koki balandi isbandysiu visa tai, tai man idomu ar galimas cukraus vartojimas. Jis teoriskai tai kaip ir augalines kilmes. Nes as nelabai isivaizduoju kaip duona issikept be cukraus. O gal as klaidingai mastau, gal raugas duonos surugs ir nenaudojant cukraus?? Planuoju balandi sulciu programa paskatint limfos tekejima ir pravalyt zarnyna tai sakau gal apjungsiu visa tai. Ir iki velyku busiu krikscioniskai issivaliusi  smile.gif .
Niekad nesidomejau veganine mityba, tai sorry gal sis klausimas pasirodys juokingas. Bet as atsakymo nezinau  mirksiukas.gif .

Nejuokingas klausimas. Ne šeip sau parašiau šitą straipsnį, aš pati užsikrėčiau pasninko idėja. Anksčiau visada prieš šventes bent savaitę stengiausi pasninkauti. Tiesiog savo skonio receptoriams ir gastronominiams kaprizams pasakydavau NE. Gamindavau paprastai, ribojau mėsiškus, atsisakydavau alkoholio ir saldumynų. dabar labai rimtai planuoju nuo balandžio (kaip ir tu) imtis realaus kryptingo pasninko.
Dėl cukraus tai privaloma ir visiškai įmanoma jo atsisakyti. Galima kepti neraugintą duoną, paplotėlius, bandeles. Naudojamas panašus į picos papločio receptą: mielės brinkinamos vandenyje, prisotinama augaliniais riebalais, nenaudojant jokio cukraus, pieno ar kiaušinių. Be to galima mieles rauginti su razinomis, kaip girai.
Paskutiniu metu gana aktyviai siūloma nevartoti sulčių (vaisių, daržovių, žalumynų išspaudų) prie apribotos mitybos. Jei tai būtina, siūloma skiesti jas. Nežinau, kokią sulčių programą taikysi, bet teoriškai ji ne visai tinka pasninkui. Pasninkaujant geriamas tik vanduo. O čia ir man kilo klausimas: šiuolaikinėje mityboje sultys, kaip ir pienas, priskiriami maistui. Pasninkaujant leidžiama valgyti vaisius, leidžiama vandenį paskaninti citrusų išspaudomis, tai gal ir sultis galima... valgyti. Skamba kvailai, bet jei galima valgyti vaisius, tai kodėl turėtų būti draudžiamos jų išspaudos? Bet vėl grįžtu prie to, kad sultys yra intensyvus produktas, veikiantis skrandžio (ypač kai jis tuščias) sieneles, kepenis. Nedera pamiršti, kad natūralių sulčių stiklinė = 5-6 morkos/obuoliai/apelsinai, tiek per dieną vargu ar suvalgome.
Atsakyti
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 24, 17:56)
Nejuokingas klausimas. Ne šeip sau parašiau šitą straipsnį, aš pati užsikrėčiau pasninko idėja. Anksčiau visada prieš šventes bent savaitę stengiausi pasninkauti. Tiesiog savo skonio receptoriams ir gastronominiams kaprizams pasakydavau NE. Gamindavau paprastai, ribojau mėsiškus, atsisakydavau alkoholio ir saldumynų. dabar labai rimtai planuoju nuo balandžio (kaip ir tu) imtis realaus kryptingo pasninko.
Dėl cukraus tai privaloma ir visiškai įmanoma jo atsisakyti. Galima kepti neraugintą duoną, paplotėlius, bandeles. Naudojamas panašus į picos papločio receptą: mielės brinkinamos vandenyje, prisotinama augaliniais riebalais, nenaudojant jokio cukraus, pieno ar kiaušinių. Be to galima mieles rauginti su razinomis, kaip girai.
Paskutiniu metu gana aktyviai siūloma nevartoti sulčių (vaisių, daržovių, žalumynų išspaudų) prie apribotos mitybos. Jei tai būtina, siūloma skiesti jas. Nežinau, kokią sulčių programą taikysi, bet teoriškai ji ne visai tinka pasninkui. Pasninkaujant geriamas tik vanduo. O čia ir man kilo klausimas: šiuolaikinėje mityboje sultys, kaip ir pienas, priskiriami maistui. Pasninkaujant leidžiama valgyti vaisius, leidžiama vandenį paskaninti citrusų išspaudomis, tai gal ir sultis galima... valgyti. Skamba kvailai, bet jei galima valgyti vaisius, tai kodėl turėtų būti draudžiamos jų išspaudos? Bet vėl grįžtu prie to, kad sultys yra intensyvus produktas, veikiantis skrandžio (ypač kai jis tuščias) sieneles, kepenis. Nedera pamiršti, kad natūralių sulčių stiklinė = 5-6 morkos/obuoliai/apelsinai, tiek per dieną vargu ar suvalgome.

Matai mano programoj bus geriama 4 litrai skysciu. 2 litrai sulciu +2 vandens+ stikline uzplikytu maltu linu semenu. Sultys tik skiedziamos bus. Ir nebetkokios o apelsinai greipfurtai ir citrinos tam tikrom proporcijom. Tai mano jau ne pirmi metai isbandytas receptukas. Ir jis skirtas butent limfos pravarinejimui (man tai aktualu nes ji pas mane linkus tam tikruose taskuose uzsistoveti) ir zarnyno valymui. Bet kadangi as jas geriu nuo 1 savaites iki 10 dienu tai naturalu kad paskui tiek pat trunka ir isejimas is programos. Tai vat ir gausis apie 3 savaites. Tai galvoju va ta isejima pasidaryti veganisko pasninko, bet as tada ko gero is vis isimsiu miltinius dalykus.
Atsakyti
QUOTE(hondute @ 2011 03 24, 18:10)
Matai mano programoj bus geriama 4 litrai skysciu. 2 litrai sulciu +2 vandens+ stikline uzplikytu maltu linu semenu. Sultys tik skiedziamos bus. Ir nebetkokios o apelsinai greipfurtai ir citrinos tam tikrom proporcijom. Tai mano jau ne pirmi metai isbandytas receptukas. Ir jis skirtas butent limfos pravarinejimui (man tai aktualu nes ji pas mane linkus tam tikruose taskuose uzsistoveti) ir zarnyno valymui. Bet kadangi as jas geriu nuo 1 savaites iki 10 dienu tai naturalu kad paskui tiek pat trunka ir isejimas is programos. Tai vat ir gausis apie 3 savaites. Tai galvoju va ta isejima pasidaryti veganisko pasninko, bet as tada ko gero is vis isimsiu miltinius dalykus.

thumbup.gif
tik jeigu išsiimi miltinius turi susibalansuoti kuo įvairesnes kruopas, ankštinius, riešutus. O aš kaip tik ketinu sau daugiau leisti, pvz aš paliksiu pieniškus produktus. Ir dar svarstau dėl žolelių arbatos. Stimuliantų - juodos, žalios arbatų, kavos žinoma teks atsisakyti.
Atsakyti