QUOTE(Sagabona @ 2011 03 25, 10:58)
Nagi gurmanės norit karštos maisto naujienos?
RŪKYTŲ ALYVŲ ALIUJUS.
Kas ragavot, kelkit letenėles, kas ką žinot - pasakokit. Kas pasakysit, kur Lietuvoj nusipirkti, tai
QUOTE(Sagabona @ 2011 03 25, 14:23)
Ar per sunki užduotis, ar tiesiog nedomina? o gal aliujus turėtų būti ALIEJUS...
Gerai, duosiu paprastesnį "namų darbą"
o kaip jums DARŽOVIŲ DULKĖS (arba daržovių pelenai)?
Apie šitą moną galiu ir aš daugiau papasakot, nes jau išbandžiau. Tam tikras daržovių derinys susmulkinamas pakepinamas ir džiovinamas orkaitėje apie 12 val. 120-150 C. Kol sudega iki pelenų. Tiksliau, jos pasidaro panašios į apanglėjusias granules. Visiškai sausas. Sutrinama blenderiu ir gaunam daržovių pelenus.
cia mums per sudetinga
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2011 03 25, 14:39)
ir ką daryt su pelenais?
matyt kaip prieskonius naudot