Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

QUOTE(senmerge @ 2011 04 07, 00:09)
Sekso trūkumas juodai rauna stogą , jaučiu , kad išprotėsiu .

Iseikite pasilinksminti kur nors.Gal pasitaikys koks demesio vertas objektas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2011 04 11, 08:43)
kodel taip jautiesi? 4u.gif

del to kad man niekas nedaeina, ir visi paskui sako, kad su manim sunku.
Atsakyti
QUOTE(challete @ 2011 04 11, 20:44)
pasiguosiu ir as unsure.gif jauciuosi baisiai vienisa, nera aplinkui nei vienos drauges ar draugo, kuriam galeciau issipasakoti. Baisiausia kad tas vienisumas varo i depresija, kaupi viska savyje, kol galiausiai ateina laikas ir pradeda asaros teket del nieko verysad.gif o ir siandien va, uzsukau i viena tema siame forume, tai kaip supratau ne taip paklausiau kazko, visos uzsipuole. Daznai pastebejau kad jei narys nedaug zinuciu turi ir matosi kad naujas, tai ji visai kitaip vertina, nei kad senbuvius(teko su senuoju profiliu issiregistruoti del tam tikru priezasciu, o siandien nauja susikuriau). Na o as kai toks zmogus, jautrus ir man mazai tereikia, kad mane paveiktu, tai vel imu i sirdi verysad.gif vat jauciuosi panasiai kaip austeja..

Tai nereikėjo išsiregistruot, gal būtų užtekę tik niką pasikeist?
Atsakyti
jauciuosi tokia vienisa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 04 15, 00:53)
jauciuosi tokia vienisa  verysad.gif

Aš Jūsų vietoj įsitaisyčiau kokį nors augintinį, kad ir iš prieglaudos. Jau šitie tai tikrai niekada ir jokiomis aplinkybėnmis nepasakys, jog esi nuobodi ir su tavim sunku biggrin.gif
Atsakyti
išsiliejimo skyrelis...lieju..
Jaučiuosi kaip kare,su užristom akim ,be ginklo,plikom rankom,o turiu LAIMĖTI!!!TURIU NUGALĖTI IR TRIUNFUOTI!!!Kokie mano šansai?
Jaučiuos dar...lyg žaidžiau su gyvenimu pokerį,išmokau..o jis sako -Na dabar rusiška rulete sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2011 04 16, 00:12)
išsiliejimo skyrelis...lieju..
Jaučiuosi kaip kare,su užristom akim ,be ginklo,plikom rankom,o turiu LAIMĖTI!!!TURIU NUGALĖTI IR TRIUNFUOTI!!!Kokie mano šansai?
Jaučiuos dar...lyg žaidžiau su gyvenimu pokerį,išmokau..o jis sako -Na dabar rusiška rulete sad.gif

Gyveni ir mokaisi, cia visiems taip.Ikopi i kalna, pasidziaugi leisdamasis ir vel kopti i kita.Nenustok tiket savimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 16 balandžio 2011 - 09:09
negaliu suprasti uz ka man visa tai..
Atsakyti
Jau kelios dienos gyvenu tarsi miegodama, tarsi tai ne mano gyvenimas, o kažkoks prastas sapnas iš kurio netrukus pabusiu. Negaliu patikėti, kad viskas,ką sunkiai ir ilgai planuoji, gali taip greitai imti ir sugriūti. Ir vėl tenka pradėti iš naujo... Kai atrodė, kad visas bus tiesiog tobula, būtinai turėjo atsirastu trukdžiai, kliūtis, papildomos problemos...
Ką gi, tai vadinama gyvenimu.
Kaip nors. Ech...
Žingsnelis požingsnelio svajonės link, o kalnas į kurį reikia kopti vis statyn ir statyn.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EatMoreCoffee: 16 balandžio 2011 - 16:11
Kažkaip visoms sussiimt reikia 4u.gif nors aš vakar jau nužiūrėjimus ir prakeiksmus kaltinau. Bet gal kaip nors.
Pas mane viskas byra dėl staiga pašlyjusios sveikatos, tai linkiu bent jums nesirgt. O svajones galima kad ir lėtai pastatyt. Svarbu, kad butų kas stato wink.gif
Atsakyti
jauciuosi niekam nereikalinga, ir niekada tokia nebuvus, jauciu kad namie reikalinga tik is naudos ir manipuliuot manim ir naudotis.
esu nusivylus savo gyvenimu ir daug nepadarius, o deja tas zmogus kuris turejo manimi rupintis, tuo metu kai buvau duobej ir bejege, nesirupino ir dabar nieko nepadeda, tik kazko nori is manes, negaliu nieko padet jam, nes jis manim kaip reikejo nesirupino.
o galiu buti egoistiskesne, tik savimi rupintis ir neklausyti tu nesamoningu kalbu ir manipuliavimo manimi, galiu susirinkti daiktus ir iseiti, kad nereiktu klausytu tu senu atsilikusiu bobuciu pamokslu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 16 balandžio 2011 - 23:41
QUOTE(alisia31 @ 2011 04 16, 09:50)
Gyveni ir mokaisi, cia visiems taip.Ikopi i kalna, pasidziaugi leisdamasis ir vel kopti i kita.Nenustok tiket savimi.

Galiu tik laukti nieko kito.nes ne nuo manes priklauso...todel ir jauciuosi lyg uzristom akim.. sad.gif baisu
Atsakyti