Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

QUOTE(senmerge @ 2011 04 07, 00:09)
Sekso trūkumas juodai rauna stogą , jaučiu , kad išprotėsiu .

ne tu viena ... cry.gif
Atsakyti
jauciuosi kaip nereikalingas zmogus, kitiems nepatinkantis, nieko nemokantis, nesuvokiantis ir turintis tik visa gyvenima kenteti ir patirti pazeminima. cry.gif
Atsakyti
nera nei noro ka nors veikti.
jauciuosi kaip dunduke, kaip durniausias pasaulyje zmogus, kaip kvailiausias, kaip balta varna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 09 balandžio 2011 - 22:39
Kaip skauda sielą,baisiau nei pirma meilė........taip skauda ir nėr kam pasiguosti...taip reikia jo...skauda...
Atsakyti
QUOTE(rubija @ 2011 04 09, 22:50)
Kaip skauda sielą,baisiau nei pirma meilė........taip skauda ir nėr kam pasiguosti...taip reikia jo...skauda...

kas nutiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 04 09, 23:38)
jauciuosi kaip dunduke, kaip durniausias pasaulyje zmogus, kaip kvailiausias, kaip balta varna.

kodel taip jautiesi? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Aš kaip visada - nelaimių rinkinys...
tik šį kartą viskas rimta ir baisu. Susižalojau koją... po konsultacijos ligoninėje sužinojau, kad reikalinga operacija po kurios reabilitacija iki metų cray.gif
Mano darbas aktyvus, ten reikia ne tik daug vaikščiot bet ir bėgioti, manau, kad mane turėtų atleisti... Jau norėčiau nesidaryt operacijos, bet likti raišai visą gyvenimą irgi nesinori...
Reikia baigti unverą liko kelios dienos, bet panašu, kad nebaigsiu. Nieko nesinori sėdžiu namie ir apraudu savo liūdną ateitį
Atsakyti
pasiguosiu ir as unsure.gif jauciuosi baisiai vienisa, nera aplinkui nei vienos drauges ar draugo, kuriam galeciau issipasakoti. Baisiausia kad tas vienisumas varo i depresija, kaupi viska savyje, kol galiausiai ateina laikas ir pradeda asaros teket del nieko verysad.gif o ir siandien va, uzsukau i viena tema siame forume, tai kaip supratau ne taip paklausiau kazko, visos uzsipuole. Daznai pastebejau kad jei narys nedaug zinuciu turi ir matosi kad naujas, tai ji visai kitaip vertina, nei kad senbuvius(teko su senuoju profiliu issiregistruoti del tam tikru priezasciu, o siandien nauja susikuriau). Na o as kai toks zmogus, jautrus ir man mazai tereikia, kad mane paveiktu, tai vel imu i sirdi verysad.gif vat jauciuosi panasiai kaip austeja..
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2011 04 11, 12:37)
Sveiki. Aš kaip visada - nelaimių rinkinys...
tik šį kartą viskas rimta ir baisu. Susižalojau koją... po konsultacijos ligoninėje sužinojau, kad reikalinga operacija po kurios reabilitacija iki metų  cray.gif
Mano darbas aktyvus, ten reikia ne tik daug vaikščiot bet ir bėgioti, manau, kad mane turėtų atleisti... Jau norėčiau nesidaryt operacijos, bet likti raišai visą gyvenimą irgi nesinori...
Reikia baigti unverą liko kelios dienos, bet panašu, kad nebaigsiu. Nieko nesinori sėdžiu namie ir apraudu savo liūdną ateitį

na ir kas ta reabilitacija iki metų? metai greitai praeina mirksiukas.gif
pati esu po kojos operacijos, iš pradžių buvo planuota kad vos kelios sav bus reabilitacinis laikotarpis.. bet teko daryt kitokią operaciją, tai irgi dabar tik po metų sako, gal bus taip kaip buvo. ir tas laikas eina labai greitai mirksiukas.gif (jau skaičiuoju trečią mėnesį rolleyes.gif ). iš pradžių aišku, kad sunku..ir atrodo amžinybė, vėliau juk tik gerėja bigsmile.gif mokytis - galima, (juk ne ranka), pati baignėju univerą rolleyes.gif darbe - nedarbingumas. ir atleist negali mirksiukas.gif jei jau norės tegul atleidžia, kai grįši mirksiukas.gif o per visą gyjimo laikotarpį tai bent gausi pinigėlių.
sveikata pirmoj vietoj, ne darbas ar mokslai mirksiukas.gif
o verkti nėra ko, pagalvok, kad tau žadamas visiškas pasveikimas.. bigsmile.gif o juk gali būt situacijų žymiai blogesnių 4u.gif
aukščiau nosį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2011 04 11, 21:38)
na ir kas ta reabilitacija iki metų? metai greitai praeina mirksiukas.gif 
pati esu po kojos operacijos, iš pradžių buvo planuota kad vos kelios sav bus reabilitacinis laikotarpis.. bet teko daryt kitokią operaciją, tai irgi dabar tik po metų sako, gal bus taip kaip buvo. ir tas laikas eina labai greitai  mirksiukas.gif  (jau skaičiuoju trečią mėnesį rolleyes.gif ). iš pradžių aišku, kad sunku..ir atrodo amžinybė, vėliau juk tik gerėja bigsmile.gif  mokytis - galima, (juk ne ranka), pati baignėju univerą rolleyes.gif  darbe - nedarbingumas. ir atleist negali mirksiukas.gif  jei jau norės tegul atleidžia, kai grįši  mirksiukas.gif  o per visą gyjimo laikotarpį tai bent gausi pinigėlių.
sveikata pirmoj vietoj, ne darbas ar mokslai mirksiukas.gif 
o verkti nėra ko, pagalvok, kad tau žadamas visiškas pasveikimas..  bigsmile.gif  o juk gali būt situacijų žymiai blogesnių 4u.gif
aukščiau nosį 4u.gif

Ačiū. Kažkaip prašlubavau aplink rajoną su šuniu pagalvojau ir prašviesėjo, bet visada šaunu tokius palaikymo postus skaityt. Aš irgi esu paauglystė su menisku prisikankinus, reikia kažkaip ir dabar susiimt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ViduxKLP @ 2011 04 12, 00:12)
Ačiū. Kažkaip prašlubavau aplink rajoną su šuniu pagalvojau ir prašviesėjo, bet visada šaunu tokius palaikymo postus skaityt. Aš irgi esu paauglystė su menisku prisikankinus, reikia kažkaip ir dabar susiimt  drinks_cheers.gif

Ne viskas taip jau i bloga, pati puse metu su kastiliais slubavau, is pradziu atrode pasaulio pabaiga, nes net kojiniu pati negalejau uzsimauti. Po savaites visiskai apsitarnaudavau pati ir kambarius siurbdavau pasisokinedama ant vienos kojos. Bet uztat vaikstant su kastiliais tempas gyvenimo suletejo ir isgirdau mieste ciulbancius pauksciukus, pamaciau zaliuojancius medzius ir dar daug visko, ko nuolat begdama is darbo i darba nepastebedavau. Bus proga pailseti nuo darbu ir pati nustebsite kiek visko yra aplink mus ir mes nepastebim skubedami.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 04 09, 23:38)

Siuo metu jauciuosi panasiai...niekada negalejau pagalvoti kad po 10 metu darbo pagal savo specialybe taip jausiuos...bet dejau jauciuosi...
Atsakyti