Mano gyvenime šiuo metu trūksta cinkelio
Atrodo nedarau vien tų veiksmų, kuriuos privalome daryti kasdien (mano atveju darbas ir studijos), bet einu prasiblaškyti, praleidžiu laiką ir triukšmingai, ir ramiai. Turiu pakankamai užimtumo ir veiklos. Tarsi nėra per daug bėdų. Lyg ir užtenka spalvų. Bet kažko trūksta... Norėčiau išbandyti kažką naujo ar tiesiog atrasti kažką tokio, jog širdį pakutentų. Dabar viskas taip... tiesu. Norisi bangų.

negaliu uzmigti...kaip uzmigti, jei akys stacios?
QUOTE(EatMoreCoffee @ 2011 04 16, 17:09)
Jau kelios dienos gyvenu tarsi miegodama, tarsi tai ne mano gyvenimas, o kažkoks prastas sapnas iš kurio netrukus pabusiu. Negaliu patikėti, kad viskas,ką sunkiai ir ilgai planuoji, gali taip greitai imti ir sugriūti. Ir vėl tenka pradėti iš naujo... Kai atrodė, kad visas bus tiesiog tobula, būtinai turėjo atsirastu trukdžiai, kliūtis, papildomos problemos...
Ką gi, tai vadinama gyvenimu.
Kaip nors. Ech...
Žingsnelis požingsnelio svajonės link, o kalnas į kurį reikia kopti vis statyn ir statyn.
Ką gi, tai vadinama gyvenimu.
Kaip nors. Ech...
Žingsnelis požingsnelio svajonės link, o kalnas į kurį reikia kopti vis statyn ir statyn.
Jeigu nori prajuokinti Dieva - papasakok jam savo planus. As turejau viena plana, lygiai 10 metu jo siekiau, man atrode, kad tai tik tai ko man apskritai truksta. Viskas sugriuvo ir kai pradejau griuti - pamaciau, kad taip yra tik geriau. Niekada nezinai, tiesiog, jeigu nesigauna - paklausk saves kur tave tas prives ir ar tau to tikrai reikia.. Tikriausiai, tau D suplanavo kazka kita, o griuvesius tau pateikia kaip kazkokia pamoka.
QUOTE(alisia31 @ 2011 04 17, 03:05)
negaliu uzmigti...kaip uzmigti, jei akys stacios?
1. melisos ir metu arbata.
2. Alus (gausu vitamino B ir ziauriai migdo)
3. Medziagu atsparumo vadovelis.
QUOTE(Maidenana @ 2011 04 17, 11:26)

(mano patirtits irgi su šiuo vadovėliu taip byloja

QUOTE(^Austėja^ @ 2011 04 16, 23:39)
o deja tas zmogus kuris turejo manimi rupintis, tuo metu kai buvau duobej ir bejege, nesirupino ir dabar nieko nepadeda, tik kazko nori is manes, negaliu nieko padet jam, nes jis manim kaip reikejo nesirupino.
o gal nereikėtų taip? jei jis manim nesirūpino, kai man reikėjo, tai ir aš jam nepadėsiu

QUOTE(Maidenana @ 2011 04 17, 10:26)
Aciu uz patarimus.
Visai buvau uzmirsusi apie arbata

Alaus kazkaip nelabai megstu.
O kas cia per vadovelis, apie toki pirma karta girdziu

QUOTE(alisia31 @ 2011 04 17, 20:15)
Aciu uz patarimus.

Jei tokio neturi tai tiks ir paprastas fizikos , chemijos ar filosofijos vadovėlis .
QUOTE(Tylene @ 2011 04 17, 17:21)
o gal nereikėtų taip? jei jis manim nesirūpino, kai man reikėjo, tai ir aš jam nepadėsiu
Gal jei padėtum žmonėms, nelaukdama iš jų gėrio sau- tas gėris ateitų savaime?
o ir šiaip padėdama kažkam, kuriam to reikia-pasijaustum reikalinga 

pasimokiau as gyvenime, kad kitam budamas geresnis - jiems atrodai blogas, jie tik tavim manipuliuoja ir naudojasi kuo daugiau, tikrai is sito zmogaus puses man nepageres, jis mane tik dar slyksciau vadintu. beto jis pats kaltas, kad esu bloga jam, pats norejo ta ir turi, mes visi esame su jausmais, ne stalas ir ne kede.
QUOTE(alisia31 @ 2011 04 17, 19:15)
Medziagu atsparumas atrodo taip:
Medžiagų atsparumo santrauka
Kokia deformacija vadinama paprastuoju lenkimu (ploksciuoju) lenkimu? Kaip vadinami tiesus lenkiami elementai? Kokios irazos veikia siju skerspjuviuose paprastojo skersinio lenkimo atveju? Koks paprastasis lenkimas vadinamas grynuoju? Kokiu tipu sijos sutinkamos praktikoje ir kokios joms naudojamos atramos. Kokios sijos yra statiskai issprendziamos ir kokios - neissprendziamos? Kam yra lygi sijos pjuvio skersine jega ir lenkimo momentas? Kaip nustatomi skersiniu jegu ir lenkimo momentu zenklai? Kam lygi skersines jegos ir lenkimo momento pirmosios isvestines sijos ilgio atzvilgiu? Koks rysys tarp lenkimo momento, skersines jegos ir isskirstytojo kruvio intensyvumo? Kam sudaromos irazu Q ir M diagramos? Koks tarp ju rysys? Kaip kinta irazos neapkrautuose sijos ruozuose ir apkrautuose tolygiai isskirstytuoju kruviu? Kaip kinta irazos sijos pjuviuose apkrautuose isorinemis koncentruotosiomis jegomis ir koncentruotaisiais lenkimo momentais?
Cia siaip, ant savo kailio isbandyta. Tik pradedavau ji skaityti - griudavau negyva. Labai padeda geram, ilgam, saldziam miegui.
QUOTE(alino4ka @ 2011 04 17, 14:00)
del sios priezasties merginos ir noriu iswaziuoti i uzsieni, kad pamirsti sawo buwusi gywenima, pasikeisti ir tapti kitu zmogumi, kad jame nebutu nieko, kas primintu praejti..
Gali važiuot kur nori, nuo savęs nepabėgsi. Išbandyta.
QUOTE(Maidenana @ 2011 04 18, 09:21)
Medziagu atsparumas atrodo taip:
Kokia deformacija vadinama paprastuoju lenkimu (ploksciuoju) lenkimu? Kaip vadinami tiesus lenkiami elementai? Kokios irazos veikia siju skerspjuviuose paprastojo skersinio lenkimo atveju? Koks paprastasis lenkimas vadinamas grynuoju? Kokiu tipu sijos sutinkamos praktikoje ir kokios joms naudojamos atramos. Kokios sijos yra statiskai issprendziamos ir kokios - neissprendziamos? Kam yra lygi sijos pjuvio skersine jega ir lenkimo momentas? Kaip nustatomi skersiniu jegu ir lenkimo momentu zenklai? Kam lygi skersines jegos ir lenkimo momento pirmosios isvestines sijos ilgio atzvilgiu? Koks rysys tarp lenkimo momento, skersines jegos ir isskirstytojo kruvio intensyvumo? Kam sudaromos irazu Q ir M diagramos? Koks tarp ju rysys? Kaip kinta irazos neapkrautuose sijos ruozuose ir apkrautuose tolygiai isskirstytuoju kruviu? Kaip kinta irazos sijos pjuviuose apkrautuose isorinemis koncentruotosiomis jegomis ir koncentruotaisiais lenkimo momentais?
Cia siaip, ant savo kailio isbandyta. Tik pradedavau ji skaityti - griudavau negyva. Labai padeda geram, ilgam, saldziam miegui.

Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 04 17, 19:23)
Jei tokio neturi tai tiks ir paprastas fizikos , chemijos ar filosofijos vadovėlis .
Jau supratau, kuo nuobodesnis vadovelis.

Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 04 18, 09:51)
Gali važiuot kur nori, nuo savęs nepabėgsi. Išbandyta.
Dar galima ir ant meskos uzsirauti taip lekiant.
Papildyta:
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 04 17, 19:55)
pasimokiau as gyvenime, kad kitam budamas geresnis - jiems atrodai blogas, jie tik tavim manipuliuoja ir naudojasi kuo daugiau, tikrai is sito zmogaus puses man nepageres, jis mane tik dar slyksciau vadintu. beto jis pats kaltas, kad esu bloga jam, pats norejo ta ir turi, mes visi esame su jausmais, ne stalas ir ne kede.
Juk tu nesi kalta, kad jis blogas, o tu gera?