Įkraunama...
Įkraunama...

Išsiliejimo skyrelis 4

aisku ne visi blogi. yra superiniu. vienas toks yra, pas kuri nueinu pasisneketi ir pasitarti jei reikia, nors as pas ji nei registruota, nei pinigus moku kokius nors, niekada jam nieko nedaviau. tiesa, esu stipriai apkabinusi vienakart. ir pavz musu pediatre nuostabus zmogus, jos sesute irgi...
tie baisus zmones dirba kauno 2 ligoninej. kiek kartu ten esu pakliuvusi, tiek kartu kraupau. ir ne tik as.
Atsakyti
Na taip, Kauno 2 ligoninėj dirba tokie padarai, kuriuos ne tik gydytojais sunku pavadinti, bet ir žmonėmis... Mano broliui, tuomet buvo 19 metų, įtarė mikro infarktą. su greitąja nuvežė į Kauno 2 ligoninę, o ten tyrimus atsisakė daryt ir tik į amžių pažiūrėję nustatė, kad jam negali būti jokio infarkto. Liepė eiti namo doh.gif Gerai, kad greitosios ekipažas nebuvo išvažiavęs, tai jie pasirūpino ir jį nuvežė į Klinikas. Klinikose atliko visus tyrimus nuo iki. Tik ten keistoka tvarka. Prieš daugiau nei metus kitas brolis pateko į avariją. Man tik paskambino jo bendradarbė ir pasakė, kad gali būti sunki galvos trauma. Atvykus į priimamąjį liepė laukti ir nieko nekomentavo. Sėdėjau 5 valandas ir niekas man nei žodžio nesakė, nei kokia jo būklė, nei ar gyvas. Maniau, kad išprotėsiu per tą laiką.
Atsakyti
Baisu, kai pasiskaitai apie toki mediku elgesi unsure.gif

Bet bent tiek, kad nevisi toki unsure.gif smagu pasiskaityt geru atsiliepimu thumbup.gif o mano tetei pernai vezi rado, tai vienam daktarui vienu metu jau tevai norejo ka nest, tai jis atsisake schmoll.gif mama tai va taip buvo po to blink.gif sako stebuklas kad dar ir normaliu daktaru cia yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 03 28, 13:28)
Sėdėjau 5 valandas ir niekas man nei žodžio nesakė, nei kokia jo būklė, nei ar gyvas. Maniau, kad išprotėsiu per tą laiką.

Mano pazystamas Airijoj gal pusdieni priimamajam lauke su nukirstu pirstu.Visur visko yra...Net ir Vakaru Europoj
Atsakyti
man jau yra metu, neturiu vis dar normalaus issilavinimo, savo namu, draugo, darbo, niekas nenori manes priimti dirbti, nes niekam nepatinku, visiem atrodau juokinga, sirdies draugo irgi neturiu. laisvalaikiu leidziu viena namie, kaip ir visa praeita gyvenima, vaikystes taip normalios neturejau.
o mano metu daug kas mokslus baige, turi darbus, turi jau vaikuti, savo namus, o as nieko, jauciuosi tokia beverte. o svarbiausia, kad neturiu tokiu zmoniu, kurie mane pastumetu ka nors veikti, ypac norisi silumos, jaukumo. nesijauciu nei grazia, nei idomiau, jauciuosi labai blogai, labai sunku gyventi, priprasti prie gyvenimo cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Austėja^: 29 kovo 2011 - 01:51
Austėja,o tai ar bandėt kažką daryti kad visa tai turėtumėt? Kad išsilavinavinimo neturit-šito niekaip nesuprantu,mokytis reikia ir turėsit.O visa kita...širdies draugas atsiras kada nors,to valios pastangom nepareguliuosi,gyventi puikiai galima ir nuomotam būste,o darbas-jei provincijoj gyvenat-aišku misija neįmanoma,bet jei didesniam mieste-randa ten žmonės darbo ir be jokio išsilavinimo.
Atsakyti
QUOTE(Arival @ 2011 03 29, 08:57)
Austėja,o tai ar bandėt kažką daryti kad visa tai turėtumėt? Kad išsilavinavinimo neturit-šito niekaip nesuprantu,mokytis reikia ir turėsit.O visa kita...širdies draugas atsiras kada nors,to valios pastangom nepareguliuosi,gyventi puikiai galima ir nuomotam būste,o darbas-jei provincijoj gyvenat-aišku misija neįmanoma,bet jei didesniam mieste-randa ten žmonės darbo ir be jokio išsilavinimo.

as gyvenu didmiesty, bet kad nelabai kas nori manes, netinku daug kam, niekad ir su kuo nors is sirdies neturejau su kuo pasikalbeti. isvis nemoku bendrauti, sunku uzmegzti kalba, i ja isilieti.
issilavinimas, tai koks jis, baigiau m-kla, po to dar kai ka, o universitetinio neturiu, nes reikia uz ji baisius pinigus moketi.
paskutiniu metu prisiklausiau, visi tik issteka, turi antra puse, vaikuti turi, o as nieko, o man jau virs 20 ketvirtis, isvis atrodo, kad neturesiu niekad normalaus gyvenimo, nes daug kam nepatinku, nes per nuolaidi esu, bijau daug ko, net vadina atitinkamai, beveik is nieko jokiu graziu zodziu negirdziu ir niekad negirdejau, dar kai paaugle buvau, tai is mamos bendradarbiu gyre mane del vieno dalyko, tai motina manes labai neapkente ir dabar tik sunu ji myli.
Atsakyti
Pirma nusibrėžkit sau aiškiai,kas yra normalus gyvenimas.Nes kol kas normalus gyvenimas pas jus yra-noriu to ką turi kiti ir kad aš niekada neturėsiu to ko noriu.Ir save programuojat iškart nesėkmei.Vyro turėjimas nereiškia laimės,gali pasitaikyti koks pavydus,su kuriuo košmaras bus būti kartu.Pats ištekėjimo faktas laimės tikrai neatneš.Gerai apmokamas darbas-na turėjau aš tokį vienu metu,net pykindavo ryte pagalvojus kad į darbą reikia eiti,ant tiek jis buvo sunkus-irgi laimės neatneša.
Išsilavinimas yra ne viskas,turiu giminaitę,kuri tingėjo mokytis,senais laikais baigė proftechninę,o vėliau atsirado noras mokytis ir gerą darbą turėti,baigė buhalterių kursus ir dabar uždirba milžinišką algą palyginus su manim,baigusia universitetą.
Bandykit būti laiminga čia ir dabar,tada būsit įdomi žmonėms,ir savaime viskas atsiras.O darbo bent jau Vilniuje nekvalifikuoto tikrai pasiūla yra didelė,jei rimtai ieškotumėt,tikrai rastumėt.
Atsakyti
QUOTE(^Austėja^ @ 2011 03 29, 15:23)
as gyvenu didmiesty, bet kad nelabai kas nori manes, netinku daug kam, niekad ir su kuo nors is sirdies neturejau su kuo pasikalbeti. isvis nemoku bendrauti, sunku uzmegzti kalba, i ja isilieti.
issilavinimas, tai koks jis, baigiau m-kla, po to dar kai ka, o universitetinio neturiu, nes reikia uz ji baisius pinigus moketi.
paskutiniu metu prisiklausiau, visi tik issteka, turi antra puse, vaikuti turi, o as nieko, o man jau virs 20 ketvirtis, isvis atrodo, kad neturesiu niekad normalaus gyvenimo, nes daug kam nepatinku, nes per nuolaidi esu, bijau daug ko, net vadina atitinkamai, beveik is nieko jokiu graziu zodziu negirdziu ir niekad negirdejau, dar kai paaugle buvau, tai is mamos bendradarbiu gyre mane del vieno dalyko, tai motina manes labai neapkente ir dabar tik sunu ji myli.

Austėja, per daug save lyginat su autoritetais. Juk jei turėtumėt visa tai, ką išvardijot, manau lygiai taip pat blogai jaustumėtės, nes lygintumėt save vėl su kitais. Taip galima visą gyvenimą nugyvent liūdesyje, tiesiog kažkaip reikia pakeist įsitikinimus.
Atsakyti
QUOTE(Blackgate @ 2011 03 29, 14:31)
Austėja, per daug save lyginat su autoritetais. Juk jei turėtumėt visa tai, ką išvardijot, manau lygiai taip pat blogai jaustumėtės, nes lygintumėt save vėl su kitais. Taip galima visą gyvenimą nugyvent liūdesyje, tiesiog kažkaip reikia pakeist įsitikinimus.

as tikrai zinau, kad man reikia pripazinimo, silumos, svelnumo, jaukumo, i ka atsiremti, as tada bunu labai laiminga, o dabar tai ir gyvenu liudesiu, nes man nera ko sypsotis.
Atsakyti
Ko šypsotis ir kuo džiaugtis yra VISADA.Siūlau pirma susirasti darbą.Tam reikia,kad iš tolo nuo jūsų šviestų noras ir ryžtas dirbti,ir kad drabdavys tą pajustų vos jus pamatęs.Įteikit sau kad labai labai noriu dirbti,ir pirmyn.
Nereikia į nieką ramstytis,reikia labiau pasitikėti savimi.
Na ir paraleliai pamastyti kuo čia man tokiu įdomesniu užsiėmus,kas teiktų daug džiaugsmo ir finansiškai kainuotų kuo mažiau,o gal net visai nekainuotų.Tada liks mažiau laisvo laiko mastyti kokia aš nelaiminga.
Atsakyti
QUOTE(Arival @ 2011 03 29, 16:40)
Ko šypsotis ir kuo džiaugtis yra VISADA.Siūlau pirma susirasti darbą.Tam reikia,kad iš tolo nuo jūsų šviestų noras ir ryžtas dirbti,ir kad drabdavys tą pajustų vos jus pamatęs.Įteikit sau kad labai labai noriu dirbti,ir pirmyn.
Nereikia į nieką ramstytis,reikia labiau pasitikėti savimi.
Na ir paraleliai pamastyti kuo čia man tokiu įdomesniu užsiėmus,kas teiktų daug džiaugsmo ir finansiškai kainuotų kuo mažiau,o gal net visai nekainuotų.Tada liks mažiau laisvo laiko mastyti kokia aš nelaiminga.

drinks_cheers.gif
Atsakyti