Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

QUOTE(Siberica @ 2011 03 02, 23:51)
Jungiuosi su "Šanchajaus sugulove",negaliu daug ko pasakyt,nes tik pora psl. perskaiciau. blush2.gif Galvą nuo slogos skaudėt ėmė.. =< o dar mažius zyzia pastoviai,jau net nežinau kaip jam įtikt..dar ir panešiot reik 12kg sverianti,o prisėdu ir rėkia tada..

4u.gif Mano irgi žiaurus rankinukas buvo iki 2 metų kol nepradėjo į darželį eiti doh.gif biggrin.gif Skaityt turėjau laiko tik per mažiaus pietų miegą ir naktim, o forumui laiko iš viso nerasdavau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 03, 12:11)
blusu turgus, tik ar tikrai Flagmane jis, o ne Gedimino9 4 a.?
ta knyga as turiu, galiu mainyt i kokia kita jei ka domina  4u.gif

gedimino 9. Tikrai
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2011 03 03, 11:14)
4u.gif  Mano irgi žiaurus rankinukas buvo iki 2 metų kol nepradėjo į darželį eiti  doh.gif biggrin.gif  Skaityt turėjau laiko tik per mažiaus pietų miegą ir naktim, o forumui laiko iš viso nerasdavau..  doh.gif

Aš tai per mobilų jungiuos smile.gif Labas rytas. Vakar prieš miegą išgėriau Coldrex,tai po 1h pabudau,širdis baladojos,oro trūko..kažkaip jis mane ne taip paveikė. =< Aš tai savo knygų nepardavinėsiu,nes esu žiurkėnas,man patinka viska kaupti.
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 03, 11:16)
gedimino 9. Tikrai

O kokiom dienom jis čia vyksta?
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2011 03 03, 12:11)
blusu turgus, tik ar tikrai Flagmane jis, o ne Gedimino9 4 a.?
ta knyga as turiu, galiu mainyt i kokia kita jei ka domina  4u.gif

"Mergaičių auklėjimą"? Aš ją skaičiau, labai seniai, ačiū smile.gif
Mane sudomino kaip aš čia tokia neapsišvietus ir nežinau kad Vilniuj blusynas yra. Dabar žinau biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 03, 13:25)

7dieniais.
o kai nutirps sniegas - mokytoju namu kiemelin turbut vel kraustysis
as jame esu mumiu troliu seno leidimo knygute uz lita nusipirkus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 03, 12:25)

Sekmadienį nuo 12 iki 16 lyg, tiksliai nepamenu, reiktų pagooglinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2011 03 03, 08:54)
Sveikos 4u.gif

Dabar bandysiu "Šanchajaus sugulovė" pradeti skaityt rolleyes.gif paskui irgi pardavinėsiu smile.gif

uz kiek pardavinesi? unsure.gif
Atsakyti
Argija, labai gera citata knygos pradžioj 4u.gif

Naujoje temoje registruojuosi su "Popieže Joana" (Čekuolį kol kas padėjau į šoną). Taip jos norėjau ir ieškojau, pagaliau radau iš ko pasiskolint ax.gif Nusinešiau vakar į darbą, ramus budėjimas pasitaikė, pradėjau skaityt- taip lengvai skaitosi, įtraukė nuo pirmų puslapių smile.gif Galvoju- kaip gerai, nemažai paskaitysiu, kai taip ramu ir... užmigau iki šiandien ryto lotuliukas.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 01, 23:17)
Labuuu,
išsilaikiau per vieną dieną 2 savo skolas  clap.gif  clap.gif  dabar jau niekas nebaisu, net penktadienį laukiantis valstybinis egzaminas, nors dar nieko jam nesimokiau  biggrin.gif  rolleyes.gif
---------------------------------
Jei kas nepatingėsit, čia tik kelių klausimukų apklausėlė, atlikit smile.gif

http://www.manoapkla...sa/215253951/0/

Nu va, kaip smagu thumbup.gif
---
Atsakyta 4u.gif

QUOTE(Aguonytė @ 2011 03 02, 16:33)
registruojuosi su S.Oksanen ,,Valymas''  4u.gif

Pavydžiu cool.gif biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 03, 09:08)
Labas rytas  huh.gif  noriu miegot...

Ką naktį veikei? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2011 03 03, 13:07)
Nu va, kaip smagu thumbup.gif
---
Atsakyta 4u.gif

Ką naktį veikei? biggrin.gif

4u.gif
Naktį skaičiau, na, nelabai ilgai, iki kokių 2-3, bet vistiek kažkaip miegas ima... Ryt man valstybinis egzaminas universitete fear.gif
Atsakyti
Labas,

QUOTE(Magnė @ 2011 03 03, 10:16)
Aš susiplanavus perskaityt rusiškai M. Bulgakovo "Baltoji gvardija"*Meistras ir Margarita", pasidėjus tą knygą artimiausiu metu skaitytinų sąraše, bet kažkaip vis nesiryžtu pradėti. O reikia rusų kalbą tobulinti, juk susiplanavau šiais metais perskaityt nors pora rusiškų knygų. Bet įsivaizduoju, kaip lėtai skaitysis.

Tai va, tobulinimosi tikslais skaitau ir aš, dar gerai, kad knygas labai mėgstu, ir dar gerai, kad rusų literatūra tikrai labai įdomi smile.gif
Bulgakovo „Meistras ir margarita“ jau perskaičiau, buvau bibliotekoje susiradusi būtent tokį leidimą, su paveiksliukas ir pakankamai dideliu šriftu, kad smagu būtų skaityti... Be to, ir įdomu buvo, nes man tai viena geriausių knygų. Skaityk, nėra sunku ir įdomu.
O "Baltoji gvardija“ tai net nesu skaičiusi, net neįsivaizduoju, apie ką ten.
Bet kol kas rusiškų knygų sąrašas pakankamai "ilgas", po "Anos Kareninos" (kurią žadu skaityti pusę metų) labai noriu perskaityti Павел Санаев. Похороните меня за плинтусом. Mačiau neseniai filmą, labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 03, 12:42)
O "Baltoji gvardija“ tai net nesu skaičiusi, net neįsivaizduoju, apie ką ten.

Aš irgi neskaičiusi, bet mano turimas egzempliorius su šitais dviem romanais, tai matyt skaitysiu abudu. Tikiuosi, kad Bulgakovo bus įdomūs abu romanai.

Apie Sanajevo knygą skaičiau tik gerus atsiliepimus, turėtų būti įdomu. O bibliotekoj radai? Ar pirkai?
Atsakyti
bibliotekoj nugriebiau Tiffany žiedas Lauren Weisberger, ji parašė Ir velnias dėvi prada, kuri, beje, man nepatiko biggrin.gif tai ir iš šitos nieko nesitikiu, bet perversiu.
Atsakyti