Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *53 Namučiai...

Kažkuri ieškojot "Metai Provanse", tai sena.lt yra už 18 Lt.
Atsakyti
http://www.pegasas.l...pardavimas/8588

Matėt?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 03, 14:17)

kur jau nematysi ,kai į el. paštą siuntinėja reklamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 03, 15:17)

Nuplaukia mano akropolio akcijos. sad.gif Nebus knygoms nuolaidos. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adžani: 03 kovo 2011 - 14:39
QUOTE(Magnė @ 2011 03 03, 12:56)
Apie Sanajevo knygą skaičiau tik gerus atsiliepimus, turėtų būti įdomu. O bibliotekoj radai? Ar pirkai?

Bibliotekoje pas mus yra vienas egzempliorius. Laisvas mačiau, niekas neskaito.

QUOTE(muminukas @ 2011 03 03, 13:11)
bibliotekoj nugriebiau Tiffany žiedas Lauren Weisberger, ji parašė Ir velnias dėvi prada, kuri, beje, man nepatiko  biggrin.gif tai ir iš šitos nieko nesitikiu, bet perversiu.

O ko nepatiko tas Velnias? Toks lengvas smagus skaitaliukas. O jeigu dar teko kada viršininkę panašią turėti smile.gif.
Atsakyti
sveikos.

peržiūrėjau Pegaso nuolaidas. Aš tai čiupčiau Didžiuosius lūkesčius ax.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 03 03, 14:11)
bibliotekoj nugriebiau Tiffany žiedas Lauren Weisberger, ji parašė Ir velnias dėvi prada, kuri, beje, man nepatiko  biggrin.gif tai ir iš šitos nieko nesitikiu, bet perversiu.

Ir velnias dėvi Prada man tai visai patiko. Šimtą kartų įdomesnė už ,,Tiffany žiedą''. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2011 03 03, 15:06)

Ir velnias dėvi Prada man tai visai patiko. Šimtą kartų įdomesnė už ,,Tiffany žiedą''. ax.gif

tai gal nė pradėt neverta? g.gif

perskaičiau tą ANGELO KRIOKLYS. na, nieko neprarasi ir neskaitęs - saldi, grynai amerikietiška istorija. toks Hallmark, Rosamundės Pilšer tipo filmas išeitų.
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif
QUOTE(LEEja @ 2011 03 03, 11:11)
blusu turgus, tik ar tikrai Flagmane jis, o ne Gedimino9 4 a.?
ta knyga as turiu, galiu mainyt i kokia kita jei ka domina  4u.gif

Taip taip, G9, o ne ten. Susipainiojau. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 03 03, 12:42)
Labas,
Tai va, tobulinimosi tikslais skaitau ir aš, dar gerai, kad knygas labai mėgstu, ir dar gerai, kad rusų literatūra tikrai labai įdomi smile.gif
Bulgakovo „Meistras ir margarita“ jau perskaičiau, buvau bibliotekoje susiradusi būtent tokį leidimą, su paveiksliukas ir pakankamai dideliu šriftu, kad smagu būtų skaityti... Be to, ir įdomu buvo, nes man tai viena geriausių knygų. Skaityk, nėra sunku ir įdomu.
O "Baltoji gvardija“ tai net nesu skaičiusi, net neįsivaizduoju, apie ką ten.
Bet kol kas rusiškų knygų sąrašas pakankamai "ilgas", po "Anos Kareninos" (kurią žadu skaityti pusę metų) labai noriu perskaityti Павел Санаев. Похороните меня за плинтусом. Mačiau neseniai filmą, labai patiko.

aš ir mačiau tą filmą,bet į pabaigą,per tv rodė. O sakykit "Meistras ir Margarita" yra išversta į liet.kalbą? Man labai sunkiai sekasi skaityti rusiškai..
Atsakyti
QUOTE(Siberica @ 2011 03 03, 16:40)
aš ir mačiau tą filmą,bet į pabaigą,per tv rodė. O sakykit "Meistras ir Margarita" yra išversta į liet.kalbą? Man labai sunkiai sekasi skaityti rusiškai..

yra. bet tiražas baiginėjasi, jei dar nesibaigė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 03, 16:25)
tai gal nė pradėt neverta?  g.gif

na, gali pabandyti. tiesiog aš tikėjausi daugiau iš jos.

QUOTE(Siberica @ 2011 03 03, 16:40)

yra mirksiukas.gif ir manau, kad gal net keli leidimai yra.. va: http://www.suknyga.l...as ir margarita
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 03 03, 16:59)
yra. bet tiražas baiginėjasi, jei dar nesibaigė smile.gif

dar nepasibaigęs (pati knygyne ne vieną egzempliorių mačiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar perskaiciau Erle Stanley Gardner "Kai nekimba nezvejok"- knyga gali patikti nebent nepazengusiems ir neisrankiems detektyvu skaitytojams,man ji visai per lengva,nors ir neatspejau zudiko,jis ten visai toks nei prie ko buvo,bet knyga vistiek neturi jokio cinkelio,stilius rasymo toks eiliniu detektyvuku seno tipo...Zodziu neverta gaist laiko... 4u.gif
Atsakyti