Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

QUOTE(Dzeizy @ 2008 10 09, 20:46)
as irgi snd nusipirkau si aliejuka.... dar nebandziau tai nieko negaliu pasakyt, bet kas jau kas bet kvapas man irgi per astrus pasirode, vyrisku adikalonu trenkia  biggrin.gif  na tikiuosi man jis patiks  smile.gif

kvapas man irgi labai nepatinka,butent kazkokiu vyrisku odekolonu smarkiu "kvepia" biggrin.gif bet vistiek perku nes labai geras bent jau mano plaukams smile.gif kaip tik uzbaigiau ta didesne pakuote,galvoju gal is seduction serijos pabandyt vertetu
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 10 10, 16:21)
kvapas man irgi labai nepatinka,butent kazkokiu vyrisku odekolonu smarkiu "kvepia" biggrin.gif bet vistiek perku nes labai geras bent jau mano plaukams smile.gif kaip tik uzbaigiau ta didesne pakuote,galvoju gal is seduction serijos pabandyt vertetu

as snd jau isbandziu... ir esu labai patenkinta... tas kvapas nesijaucia kaip ant slapiu plauku uztepi smile.gif tikiuosi bus ir toliau toks rezultatas... thumbup.gif
Atsakyti
naudoju purskikli Alfaparf Semi Di Lino Illuminating Finish. labai patenkinta juo, tik kad lb greit baigiasi... Ir dar kazkoki naudojau vietoj purskiamo balzamo, bet kaip vadinasi nepamenu, zaliam buteliuke. kvapas gal ir nieko, bet poveikio nepastebėjau.
Atsakyti
naudoju jau puse metu ta seruma plauku galiukams, tai kaip tik svaigstu nuo to "vyrisko" kvapo wub.gif del poveikio: tai didelio skirtumo tarp jo ir pries tai naudotu Paul Mitchell Skinny serumo nematau, bet alfaparf kvapas zyyymiai labiau patinka wub.gif
jau ipusejau su didele bonkute, mastau, koki sekanti isbandyti? gal kerastase? g.gif
Atsakyti
bet kaip visu skoniai skirtingi - man tas kvapas semi di lino aliejuko tai labiausiai irgi nepatiko doh.gif kazkoki grynai dieduko adekolona primindavo biggrin.gif o va paul mitchell super skinny - tai lb gaiviai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruliaa @ 2008 10 04, 21:16)
perskaiciau  visa  tema,bet  taip  ir  neapsisprendziau kokiu  vis  gi man  premoniu  nusipirkti  is sitos firmos?
kokius  jau  parekomenduotumet?

Gal tau jokių nereikia išvis? lotuliukas.gif
Na čia juokauju kadangi priemonių spektras yra platus ir net nepamini ko tau reikėtų. Taigi, atsižvelk i savo poreikius ir pirmyn į parduotuvę wink.gif

Alfaparf naudoju Nutri Seduction linijos Divine Cream (plaukų formavimo kremas). Pirkau su tikslu, kad mano garbanoti plaukai atrodytų bent kiek tvarkingiau. Tačiau viltys nepasiteisino, plaukai vis tiek veliasi. sad.gif Bet šio kremo pliusas - plaukai neišsausėja kaip naudojant kitas priemones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruliaa @ 2008 10 03, 12:20)
perskaiciau  visa  tema    bet  taip  ir  nieks  neatsake   kur  vilniuje  galima  nupirkti arba  nusidazyti  su sitais  dazais.

man ir sitai parupo,bet atsakymo temoj neradau blush2.gif atsiliepkit,jei kas zinot, kurioj kirpykloj Vilniuje naudoja sitas priemones ir dazus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sultru beauty: 09 lapkričio 2008 - 16:58
as nusidaziau visunitoi,norejau nusipirkti dazu medinese sukose,bet nezinau kokius dazus maise kirpeja neatskleide paslapties,nezinau ka daryti,teks dazytis kirpikloje,nesutaupisiu kitaip pati dazydama nes nezinau spalvos nr.
Atsakyti
Perskaiciau visa tema ir kazkodel susidare tokia nuomone, jog linija Nutri Seduction yra geresne negu Semi Di Lino g.gif Konkreciau aliejukai siu seriju..... Gal kas bandet abu aliejukus ir patartumet tiesiai sviesiai, kuris geresnis buvo?... ax.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(audruzele @ 2008 11 09, 21:42)
ikelk savo foto ir gal atrasim tavo plauku spalvos nr. (as dirbu su alfa pafr )

Audruzele, kadangi dirbi su sia produckija, kaip klientes atsiliepia i mano paminetas serijas?... rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 09 lapkričio 2008 - 21:25
QUOTE(Sunreja @ 2008 11 09, 22:23)
Perskaiciau visa tema ir kazkodel susidare tokia nuomone, jog linija Nutri Seduction yra geresne negu Semi Di Lino  g.gif  Konkreciau aliejukai siu seriju..... Gal kas bandet abu aliejukus ir patartumet tiesiai sviesiai, kuris geresnis buvo?...  ax.gif  4u.gif

Papildyta:
Audruzele, kadangi dirbi su sia produckija, kaip klientes atsiliepia i mano paminetas serijas?...  rolleyes.gif  4u.gif

semi di lino aliejukas tirstesnis, o nutri seduction skystesnis. man asmeniskai labiau patinka semi di lino. klientes su sviesintais plaukais renkasi semi di lino , o tamsiaplaukes - nutri seduction. siaip abi linijos lygiavertes, nemaza klienciu dalis renkasi pagal kvapa. semi di lino stipraus vyrisko kvapo, nutri seduktion - svelnaus geliu kvapo. aisku ir kaina ju skiriasi smd - apie 50 lt., o ns apie 80 lt.
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 11 10, 12:44)
semi di lino aliejukas tirstesnis, o nutri seduction skystesnis. man asmeniskai labiau patinka semi di lino. klientes su sviesintais plaukais renkasi semi di lino , o tamsiaplaukes - nutri seduction. siaip abi linijos lygiavertes, nemaza klienciu dalis renkasi pagal kvapa. semi di lino stipraus vyrisko kvapo, nutri seduktion - svelnaus geliu kvapo. aisku ir kaina ju skiriasi  smd - apie 50 lt., o ns apie 80 lt.

Niu va, dabar dar labiau galva susisuko doh.gif Pagal aprasyma, tai semi di lino labiau prieziurai skirtas, o nutri seduction kaip ir gydo galiukus issisakojusius.... g.gif Nors sako tirstesnis - geresnis...... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 10 lapkričio 2008 - 12:54
QUOTE(Sunreja @ 2008 11 10, 13:50)
Niu va, dabar dar labiau galva susisuko  doh.gif  Pagal aprasyma, tai semi di lino labiau prieziurai skirtas, o nutri seduction kaip ir gydo galiukus issisakojusius....  g.gif  Nors sako tirstesnis - geresnis......  unsure.gif

issisakojusius galiukus reikia kirpti. semi di lino ir seduktion yra skirta kasdieniniai prieziurai . tad gal daugiau kaina gali nulemti apsisprendima.
Atsakyti