Įkraunama...
Įkraunama...

ALFAPARF priemonės plaukams

O gal kas isbandet nauja Alfapart serija su bambukais ? 4u.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema bet taip ir nieks neatsake kur vilniuje galima nupirkti arba nusidazyti su sitais dazais.
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2008 05 23, 19:49)
O gal kas isbandet nauja Alfapart serija su bambukais ? 4u.gif

Taip,as kaip tik baigiu sampuna ir balzama is bambuku serijos... Na,net nezinau ka ir pasakyti... ypatingo efekto tikrai nepastebejau... plaukai nei pagerejo, nei pablogejo g.gif vis dar neatrandu savo plaukams tinkamu priemoniu.. verysad.gif
Atsakyti
perskaiciau visa tema,bet taip ir neapsisprendziau kokiu vis gi man premoniu nusipirkti is sitos firmos?
kokius jau parekomenduotumet?
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2008 04 02, 06:33)
Niu man itin patinka ALFAPARF Semidi lino ampulytes tos zydrosios.Po ju plaukuciai tampa svelnus, minkstuciai, blizgus .Man jos pacios paciausios thumbup.gif

Sveikutes! Nusipirkau as tu ampolyciu zydru taip pat, nes taip jau giriate jas, bet niekaip nesuprantu kaip jas naudoti... g.gif Ar po sampuno uzdeti palaikyti ir isskalauti..? Ar uz deti jau po sampuno balzamo ir palikti?? Lauksiu patarimo.. 4u.gif
Atsakyti
Aš ir paveikta reklamos nusipirkau Alfa Parf aliejuką plaukų galams Semi di lino ir labai nusivyliau..., nieko ten gero,bent jau man,vien tik kvapas koks nenatūralus,parfumu atsiduoda... schmoll.gif Net ir nesinori nieko daugiau iš tos firmos pirkti.Čia aišku mano susidariusi nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 10 04, 21:49)
Sveikutes! Nusipirkau as tu ampolyciu zydru taip pat, nes taip jau giriate jas, bet niekaip nesuprantu kaip jas naudoti... g.gif  Ar po sampuno uzdeti palaikyti ir isskalauti..? Ar uz deti jau po sampuno balzamo ir palikti??  Lauksiu patarimo.. 4u.gif

Bent jau aš ampulytę dedu po plaukų išplovimo su šampūnu, palaikau kokias 10 min ir nuplaunu.Paskui nebededu jokių balzamų ar kaukių, nes iškart po ampulytes plaukai buna zvilgantys, minkštučiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(stilla @ 2008 10 05, 15:39)
Bent jau aš ampulytę dedu po plaukų išplovimo su šampūnu, palaikau kokias 10 min ir nuplaunu.Paskui nebededu jokių balzamų ar kaukių, nes iškart po ampulytes plaukai buna zvilgantys, minkštučiai thumbup.gif

Na va ir as pabandziau ampolyte kaip ir sakete, po sampuno...ir galiu pasakyti kad patiko wub.gif plaukuciai labai svelnus, blizga, bet esu bandziusi ir geresni... ax.gif
Atsakyti
labai geras budas pagaivinti ir pamaitinti plaukus ALFA PARF MIDOLO atnaujinta linija. thumbup.gif
Atsakyti
o kurioi kyrpikloi vilniuje galima nusidazyti su sitos firmos dazais,gal kas padesite.aciu
Atsakyti
O gal kas bandėte ampules nuo palukų slinkimo? Ar verta leisti pinigėlius efektas bus?
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 10 05, 13:37)
Aš ir paveikta reklamos nusipirkau Alfa Parf aliejuką plaukų galams Semi di lino ir labai nusivyliau..., nieko ten gero,bent jau man,vien tik kvapas koks nenatūralus,parfumu atsiduoda... schmoll.gif Net ir nesinori nieko daugiau iš tos firmos pirkti.Čia aišku mano susidariusi nuomonė mirksiukas.gif

as irgi snd nusipirkau si aliejuka.... dar nebandziau tai nieko negaliu pasakyt, bet kas jau kas bet kvapas man irgi per astrus pasirode, vyrisku adikalonu trenkia biggrin.gif na tikiuosi man jis patiks smile.gif
Atsakyti