Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

Mergaites ir man tas pats doh.gif kovo 3 diena viena mamyte uzsake man is asos suknute, nes pati nemokejau blush2.gif ir vis dar negavau, bet ji tikrai uzsake....o pas mus Kedainiu paste lyg ir nevagia unsure.gif daznai uzsisakineju, bet dar niekada nebuvo niekas dinge schmoll.gif Negi visoms ta pacia diena (3-4) uzsakytus siuntinius butent is asos galiu pavogti 4u.gif Gal cia is asos kazkas ne taip.... blush2.gif
Atsakyti
Merginos, čia nebūtinai apie asos, bet apskritai perkant inernetu gavėjo adresą nurodykite darbovietės. Nemanau, kad kas vogtų įmonei adresuotą siuntinį, be to, pašto kurjeriai į darbą pristato, nereikia į jokius paštus vaikščioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nebera koduku ir greiciausiai jau nebebus. Dabar asos dalina tik asmeninius kodus, jei kazkur suklydo.
As gavau siandien asmenini uz atsiustus, ne tuos dzinsus, kuriuos buvau uzsakiusi.
Atsakyti
Na ir uzviriau cia tema su tom nesaziningom pastininkem..

O kas liecia neregistruotas Asos siuntas- tai irgi niekaip nesuprantu to dalyko, juk taip lengvai galima rasyti jiems "negavau" ir jie siuntines vel ir vel... Anksciau visada visada siusdavo registruotu pastu uz tuos 6svarus, net jei ir siuntimo islaidos juos virsijo
Atsakyti
o aš dabar visada siunčiuosi brangesniu būdu ir jokių problemų nebūna. smile.gif Kas tie keli papildomi svarai už ramybę ir laiku pristatytą siuntinį smile.gif
Atsakyti
As tai kazkaip iki siol gaunu laiku ir esant nemokamam pristatymui. Todel nematau reikalo moketi keliu svaru uz ramybe, nes ir be to pakankamai ramu.
Tfu tfu tfu,kad tik neprisisneketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2011 03 23, 22:34)
Na ir uzviriau cia tema su tom nesaziningom pastininkem..

O kas liecia neregistruotas Asos siuntas- tai irgi niekaip nesuprantu to dalyko, juk taip lengvai galima rasyti jiems "negavau" ir jie siuntines vel ir vel... Anksciau visada visada siusdavo registruotu pastu uz tuos 6svarus, net jei ir siuntimo islaidos juos virsijo

Man yra dingęs siuntinukas su siuntimu už ~6 svarus, t.y. kai anksčiau buvo mokamas siuntimas, prieš šitą free delivery akciją. Ir asos parašė sorry, mes tracking number neturim - negalim žinoti, kur dingo, va jums atgal pinigai.
Atsakyti
Na,ir nesamone su pastais LT g.gif As tai po kiekvieno tokio nesusipratimo po skunda rasyciau. Jeigu visi taip darytu,gal ka pakeistu? g.gif

As dabar grazinsiu asos vienus batus,nes jau kelinta karta neteisingai isvercia US dydi. Pirkau 7,o US dydis 10 doh.gif Su Uggsais irgi yra taip buve doh.gif Vakar parasiau jiems,tai rytoj atsiusius kurjeri kad batus paimtu,man net i pasta nereikes eiti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas pirkot šias suknias ir galit pakomentuot smile.gif
http://www.asos.com/...spx?iid=1453964
user posted image
http://www.asos.com/...spx?iid=1466068
user posted image
http://www.asos.com/...spx?iid=1384771
user posted image

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Sypsena @ 2011 03 24, 12:00)
Na,ir nesamone su pastais LT  g.gif As tai po kiekvieno tokio nesusipratimo po skunda rasyciau. Jeigu visi taip darytu,gal ka pakeistu?  g.gif

Vakar daug informacijos sužinojau apie neregistruotus siuntinius iš užsienio. Jei toks siuntinys dingta, tai jo turi ieškoti siuntėjas (šiuo atveju Asos), bet ne gavėjas. Kitas dalykas, pretenzijos, kuriose nėra nurodytas siuntinio reg.nr. yra nenagrinėjamos, nes nėra įrodymų, kad neregistruotas siuntinys yra išsiųstas iš užsienio. Išvada: kadangi realiai nieko negali įrodyti su neregistruotas siuntiniais, tai jie ir dingsta. Jei būtų įmanoma, ką nors įrodyti, tai tie siuntiniai nedingtų, nes visi bijotų dėl savo darbo vietos.
Atsakyti
Bet kaip idomiai, as tai savo neregistruotu siuntiniu be paraso atsiimt negaliu. O tai jau irodymas,kad as ji gavau. Tai kaip paste gali pavogti, jei lapelis yra, o mano paraso jame ne..? nebent kai siuntinys dingsta kazkur kelyje.
Atsakyti
Kai nemokamai siuntė asos, net pati klausiau, ar nereikia pašte pasirašyti - NEREIKIA. Jokio lapelio.
Atsakyti