Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Deverax @ 2011 03 23, 02:57)
O kokį pristatymo būdą jūs renkatės?

Rinkausi standart delivery visą laiką ir gavau visus siuntinukus, tik vienas ilgiau užtruko, jau norėjau rašyt į Asos, bet kitą dieną atėjo.
Atsakyti
as ir susirasiau su asos, tai jie liepia laukti iki 29, o kokio nors numerelio neduoda, nes tai - neregistruotas siuntinys. pasto siuntiniu kontroles skyriuj aiskina, kad neregistruotu is uzsienio visai nebuna..zodz..vadinasi moralas toks, kad pastininkes gali laisvai savintis siuntinius ir niekas nieko niekam..juk susekti neimanoma. tik man kitas klausimas - kaip asos zino, kad mes siuntinius gavom? juk galima gaut ir rasyt, kad negavau.. blink.gif man bais pikta vien nuo minties, kad sedi cia menesi lauki, o kazkas vagia suknele, kuria per seila taip sunkiai pagavai..
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 03 23, 09:32)
as ir susirasiau su asos, tai jie liepia laukti iki 29, o kokio nors numerelio neduoda, nes tai - neregistruotas siuntinys. pasto siuntiniu kontroles skyriuj aiskina, kad neregistruotu is uzsienio visai nebuna...

Kaip tai nebūnaa? gi Asos neregistruotu tuo nemokamu ir siuničia...aš kai pirmąkart pirkau iš ten, kai nuėjau i paštą pasiimt, padavė man siuntinį, aš klausiu "o pasirašyti niekur nereikia?", paštininkė pasakė, kad ne, nes čia neregistruotuas siuntinys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 03 23, 08:50)
Kaip tai nebūnaa? gi Asos neregistruotu tuo nemokamu ir siuničia...aš kai pirmąkart pirkau iš ten, kai nuėjau i paštą pasiimt, padavė man siuntinį, aš klausiu "o pasirašyti niekur nereikia?", paštininkė pasakė, kad ne, nes čia neregistruotuas siuntinys  schmoll.gif

As irgi pirma karta buvau labai nustebusi, kai nedave pasirasyti. Tik tada supratau, kad tai yra neregistruoti siuntiniai ir juos tikrai galetu pasisavinti. Vakar gavau kosmetikos is kitos parduotuves, tai ir neregistruotas buvo. Gerai, kad pastininkes mane jau pazysta biggrin.gif ir tikrai yra geros, nes kitu atveju tektu siustis tik registruotu, kuris gan brangus doh.gif
Manau, merginoms, kuriu pastas nepatikimas, vienintele iseitis imti registruota pristatyma g.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 03 23, 08:32)
as ir susirasiau su asos, tai jie liepia laukti iki 29, o kokio nors numerelio neduoda, nes tai - neregistruotas siuntinys. pasto siuntiniu kontroles skyriuj aiskina, kad neregistruotu is uzsienio visai nebuna..zodz..vadinasi moralas toks, kad pastininkes gali laisvai savintis siuntinius ir niekas nieko niekam..juk susekti neimanoma. tik man kitas klausimas - kaip asos zino, kad mes siuntinius gavom? juk galima gaut ir rasyt, kad negavau.. blink.gif man bais pikta vien nuo minties, kad sedi cia menesi lauki, o kazkas vagia suknele, kuria per seila taip sunkiai pagavai..

Aš irgi šiandien skambinau į Lietuvos pašto siuntų informacijos skyrių, tai man pasakė, kad tokių siuntų Lietuvoje rasti neįmanoma, nes paštas pats nežino ar ta siunta iš viso yra išsiųsta iš UK. Sakė kreiptis į Asos, o jie turi ieškoti informacijos apie tą siuntinį. Klausiau, ką daryti, jei manau, kad mano pašto skyriuje dirba nesąžininga darbuotoja, sakė galima rašyti skundą, bet reikia turėti įrodymų, o jei jų neturi tai tik tikimybių teorija. Galvoju vis tiek rašysiu skundą, kad toliau nesisavintų siuntinių, nes paštininkė laisvai gali savintis neregistruotą siuntinį, nes niekaip neįrodysi, kad ji taip elgiasi.
Keisčiausia, kad kai šiandien atėjo paštininkė (atnešė registruotą laišką), ir pasakė, kad pas jus tik siuntinukai eina (nors paskutinį gavau prieš kelias savaites),tai paklausiau, kodėl man neateina siuntinys iš UK, tai ji sako, jog jei neregistruotas, tai nesukontroliuosi ir lauk toliau, neieškok pašto skyriuje. Labai jau ji nenori, kad aš eičiau ieškoti į paštą. Po pokalbio su paštininke jaučiu, kad aš siuntinių iš Asos negausiu, o turi ateiti jų trys, iš kurių du jau vėluoja verysad.gif Beje, man priklauso Vilniuje Žirmūnų pašto skyrius.

Gal kas žinote, ar Asos i-parduotuvėje yra tokia informacija, kad jei siuntiesi Standart Delivery, tai jie neatsako už siuntinį? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 23, 02:44)
Rašiau, prašė palaukti iki kovo 30 d., tuomet vėl rašyti. Tai jei pasirenki "Standart delivery", jie gali negražinti pinigų, arba nesiųsti prekės iš naujo unsure.gif ?

Kodėl turėtų negrąžinti? Grąžina... paprašo palaukti kurį laiką, iki tam tikros datos, tada reikia vėl rašyti ir atgauni pinigus arba prekes siunčia iš naujo. Ir negavus ar vėluojant siuntiniui galite prašyti koduko 10% nuolaidai kitam pirkimuiAsos commitment.

Visa info pateikta Asos psl. apačioje Delivery and returns.
Atsakyti
TAI PINIGUS TAI asos turetu grazinti, bet esme ne ta..esme, kad akivaizdziai vagia..o pastui yra dzin..vansi cia oj kokia puiki tema straipsniui..turesiu galvoj g.gif o jei dar pastininkes ikirto sistema, kad asos uz negautas siuntas grazina pinigus, tai jos is vagiamu siuntiniu juk ir gyventi beveik gali, nes jei zmogus atgauna pinigus uz negauta siuntini jis daznai ir neina jo ieskot i pasta, skundu neraso...o su asos irgi idomu..vansi jie negali pagaut info - gavom mes ta siuntini ar ne..kiek erdves piknaudziauti..siaubas doh.gif o beje, mano pastas irgi zirmunu..12as.. schmoll.gif
Atsakyti
dėl nesąžiningų paštininkų tai taip, nereali situacija - kaip minėjau, irgi esu negavusi siuntinio. Nors kompensaciją gavau, pačiai labai pikta, kad kažkas jį (greičiausiai) tiesiog pavogė. Ir Asos politika ne visai suprantama, kai siuntiniai nesekami ir neregistruojami.
Atsakyti
Deverax, apie Žirmūnų paštą jau esu ne kartą girdėjus nekokius atsiliepimus unsure.gif Tik nenoriu pameluot apie kurį, nes juk jų ne vienas turbūt yra... Mano pašte tai paštininkės mane irgi gerai pažįsta, paštas mažytis, jos labai malonios ir dažnai net dokumento nereikalauja ax.gif
Siūlau rašyti skundą bent jau "profilaktiškai", o ateityje dėl siuntimosi pagalvot - arba rinktis registruotą siuntimą, arba gal siųstis kitu adresu (pvz., tėvų, jei vilniečiai ar kokios draugės) g.gif
Atsakyti
QUOTE(jujuju @ 2011 03 23, 11:13)
o beje, mano pastas irgi zirmunu..12as.. schmoll.gif

doh.gif

QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 03 23, 11:35)
Deverax, apie Žirmūnų paštą jau esu ne kartą girdėjus nekokius atsiliepimus  unsure.gif Tik nenoriu pameluot apie kurį, nes juk jų ne vienas turbūt yra... Mano pašte tai paštininkės mane irgi gerai pažįsta, paštas mažytis, jos labai malonios ir dažnai net dokumento nereikalauja  ax.gif
Siūlau rašyti skundą bent jau "profilaktiškai", o ateityje dėl siuntimosi pagalvot - arba rinktis registruotą siuntimą, arba gal siųstis kitu adresu (pvz., tėvų, jei vilniečiai ar kokios draugės)  g.gif

Mano Žirmūnų 12 paštas. Paštininkė tokia apie 50-60 m. Šiandien skambinau į pašto skyrių, tai sakė atsinešti dokumentą ir ieškos, bet pasiskaičiau internete apie Lietuvos pašte dingusius registruotus siuntinius iš užsienio, tai supratau, kad pasakys, jog nėra ir viskas. Jei jau dingsta registruoti, tai ką kalbėti apie neregistruotą doh.gif Bet vis tiek rašysiu skundą, tik dėl to, kad vėliau man nedingtų siuntiniai. Nežinau, ar tai kiek nors padės, bet nors ką nors padarysiu.
O dėl siuntimosi iš Asos registruotu paštu, tai kartais per sale nusiperki prekę, kurios vertė panaši kaip siuntimo išlaidos. Tuomet neapsimoka pirkti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramirami @ 2011 03 23, 11:05)
Visa info pateikta Asos psl. apačioje Delivery and returns.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deverax @ 2011 03 23, 13:02)
O dėl siuntimosi iš Asos registruotu paštu, tai kartais per sale nusiperki prekę, kurios vertė panaši kaip siuntimo išlaidos. Tuomet neapsimoka pirkti  verysad.gif

Tai siųsk pas mane, perduosiu biggrin.gif
Gal kas iš draugių siunčiasi ir pasitiki savo paštu? Siunčiantis galima juk ir kitą adresą su kitu gavėju nurodyti mirksiukas.gif pvz., padėjau vienai SM narei net iš kito miesto, ji normaliai gavo siuntinuką g.gif
Atsakyti
paskambijau, liepe nestis dokumentus tipo ieskos...atseit suprantu jusu nerima, bet pastininku daug, o mes cia salej sedim..bla bla..sakau as visada siuntinius pas jus einu pasijamti..manau, jau joms skambino zmogai, pyko, del to moteriske akivaizdziai susierzinus atsiliepe..nezinau, ryt ieskosiu, o jei ne - maziausiai ka galiu padaryt- parasyt straipsni. ir tema yra ir naudos gal bus, nes viesumo vagys nemegsta schmoll.gif
Atsakyti