Įkraunama...
Įkraunama...

Asos 9-a tema

QUOTE(Deverax @ 2011 03 24, 16:18)
Vakar daug informacijos sužinojau apie neregistruotus siuntinius iš užsienio. Jei toks siuntinys dingta, tai jo turi ieškoti siuntėjas (šiuo atveju Asos), bet ne gavėjas. Kitas dalykas, pretenzijos, kuriose nėra nurodytas siuntinio reg.nr. yra nenagrinėjamos, nes nėra įrodymų, kad neregistruotas siuntinys yra išsiųstas iš užsienio. Išvada: kadangi realiai nieko negali įrodyti su neregistruotas siuntiniais, tai jie ir dingsta. Jei būtų įmanoma, ką nors įrodyti, tai tie siuntiniai nedingtų, nes visi bijotų dėl savo darbo vietos.

Gali irodyti,kad jis buvo issiustas. Tiesiog reikia paprasyti asos irodymo,kad siuntinys issiustas.
Man kazkaip nesitiki,kad pnigu nenori grazinti g.gif Tokiu atveju,tikrai paprasyciau,kad man atsiustu proof of posting ir toliau reikalauciau ziureti kur tas siuntinys dingo. Jie gali susekti ar UK ar uz jos ribu siuntinys dingo. Jei Lietuvoj, tuomet jau pasta purtyti reikia. Nebe tie laikai,kad tik pecius pakyloti belieka siuntiniui dingus.
Papildyta:
QUOTE(Ramirami @ 2011 03 24, 16:30)
Kai nemokamai siuntė asos, net pati klausiau, ar nereikia pašte pasirašyti - NEREIKIA. Jokio lapelio.

Matyt, kiekvienas LT pastas turi savo vidines taisykles ir pagal jas gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pupen @ 2011 03 24, 15:27)
Bet kaip idomiai, as tai savo neregistruotu siuntiniu be paraso atsiimt negaliu. O tai jau irodymas,kad as ji gavau. Tai kaip paste gali pavogti, jei lapelis yra, o mano paraso jame ne..? nebent kai siuntinys dingsta kazkur kelyje.

Čia gal daugiau vidinė pašto skyriaus politika, gal taip kontroliuoja, kad siuntiniai "netyčia" nedingtų ir pan. Nes šiaip siuntiniai be registracijos nr. nesekami, jų nėra pašto duombazėje. Juos net negali kontroliuoti, kaip jie keliauja iš vieno Lietuvos miesto į kitą, ką jau kalbėti apie kitas šalis.
O dėl lapelio, tai visokių yra variantų, pilnas internetas parašytas kaip "dingsta" siuntos, net ir registruotos. Mane tai liūdina toks atsainumas į paslaugų kokybę. Nori nenori pradedi galvoti, kad kažkas negerai, jei vieni pirkėjai gauna prekes iš užsienio, o kitiems (kitose pašto skyriuje), jie vis "dingsta" kelyje doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Sypsena @ 2011 03 24, 15:36)
Gali irodyti,kad jis buvo issiustas. Tiesiog reikia paprasyti asos irodymo,kad siuntinys issiustas.

Negaliu. Pati Asos parašė, kad labai gaila, siuntos negalima sekti, nes nėra registracijos nr. Paprašė palaukti iki kovo 29 d., tuomet vėl rašyti ir spręs šią problemą. Vienu žodžiu, jei siuntinio sumą nebūtų didelė, tai net galvos nesukčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deverax: 24 kovo 2011 - 15:48
QUOTE(Deverax @ 2011 03 24, 16:47)

Papildyta:

Negaliu. Pati Asos parašė, kad labai gaila, siuntos negalima sekti, nes nėra registracijos nr. Paprašė palaukti iki kovo 29 d., tuomet vėl rašyti ir spręs šią problemą. Vienu žodžiu, jei siuntinio sumą nebūtų didelė, tai net galvos nesukčiau.

Paprasyk ju proof of posting mirksiukas.gif
Tavo pinigai tikrai negali dingti. Arba issius is naujo arba grazins pinigus, nes tai ju atsakomybe del dingusio siuntinio.
Man dar ne taip buvo. Kurjeris sumaste siuntini palikti galiniame kiemely,sandeliuke. Gryzus radau imesta rasteli kad siuntinys ten ir ten,bet paziurejus - nebuvo. Pinigus uz preke ir siuntimo islaidas atgavau be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu kodel neiseina man uzsisakyti, vis raso kad negerai, nors dvejas korteles jau bandziau.
Gal kuri is vilniaus arba kauno galetu man uzsakyti?
Arba gal zinote kokia beda galetu buti? kokia valiuta perkate? gal saskaitoj pinigus reikia konvertuoti? as totaliai zalia pirkime internetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 03 24, 19:02)
niekaip nesuprantu kodel neiseina man uzsisakyti, vis raso kad negerai, nors dvejas korteles jau bandziau.
Gal kuri is vilniaus arba kauno galetu man uzsakyti?
Arba gal zinote kokia beda galetu buti? kokia valiuta perkate? gal saskaitoj pinigus reikia konvertuoti? as totaliai zalia pirkime internetu  doh.gif

Nereikia nieko konvertuoti. O gal korteles netinkamos? Ka raso, kai atmeta korteles?
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2011 03 24, 21:34)
Nereikia nieko konvertuoti. O gal korteles netinkamos? Ka raso, kai atmeta korteles?

Va, ka raso:
Unfortunately, we were unable to complete your order. Your card issuer advised us of the following reason:

Your card has been declined.
Common reasons:
• You entered your security code or card details incorrectly
• You have insufficient funds in your bank account
• You supplied an issue number when one was not required
• Payment was referred by your card issuer
• You selected the wrong currency (No TIDs for Solo and EUR)
Atsakyti
Gali buti, kad korteles netinkamos. Jei tinkamos, tai gal ivesti duomenys (vardas, pavarde, adresas (nors jis gal nesvarbus), data) nesutampa su banke nurodytais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokate: 24 kovo 2011 - 19:48
Female, o jusu kortele tinkama apsipirkineti internetinese parduotuvese? Gal naudojates debetine kortele?
Atsakyti
Kokia graži suknelė. wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 24 kovo 2011 - 20:34
QUOTE(Cobre @ 2011 03 24, 22:02)
Female, o jusu kortele tinkama apsipirkineti internetinese parduotuvese? Gal naudojates debetine kortele?

debetines. kodel butinai kreditine reikalinga? unsure.gif
siaubas kaip dingsta dydziai mano nusiziuretuju sukneliu verysad.gif
Atsakyti
sveikos,

na, mano vienas siuntinys rimtai jau užstrigo kažkur.
Kur db rašyti į asos?
ar dar pašte savo paknaisioti?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2011 03 25, 07:35)
debetines. kodel butinai kreditine reikalinga?  unsure.gif
siaubas kaip dingsta dydziai mano nusiziuretuju sukneliu  verysad.gif

Na tai viskas aisku, kortele jusu netinkama. Nu nes reikalinga, su debetine negalit pirkt internetu uzsienio parduotuvese.
Atsakyti