Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdos kaklelio konizacija (6 tema)

QUOTE(lolita4611 @ 2011 03 14, 22:36)
o kodėl pastojimą taip ilgai atidėliojai po konizacijos? juk kiek pamenų sausį tau darė?

dėl darbo... turėjau pereiti i naują darbą, bet užsitesė iki rudens kol vieta atsilaisvino, o iš karto nenorėjau pastoti, bet jau nuo gruožio mėn. planuojam ir vis dar nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 22:42)
dėl darbo... turėjau pereiti i naują darbą, bet užsitesė iki rudens kol vieta atsilaisvino, o iš karto nenorėjau pastoti, bet jau nuo gruožio mėn. planuojam ir vis dar nieko  g.gif

g.gif tai dar nedaug laiko, per metus jei nepastotum, tada galima susirūpinti blink.gif o ką tu tikiesi iš ginės sužinoti? nemanau, kad ji gali numatyti pastojimą arba tarkim kokius sunkumus su tuo susijusius unsure.gif manau per mažai laiko praėjo, kad reiktų susirūpinti...
...aš tai prašysiu, kad man leistų pastoti pirma, jei grės operaciją jaučiu...va tik baisu ar nesuprogresuos, kol vaikščiosiu su pilvu....blogai ir taip ir taip... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 14 kovo 2011 - 21:49
lolita4611,na matai aš nuo 2009 m. bandau pastoti tik pernai pertrauką pasidariau ir tyrimu nemažai dariausi, bet ne visus tai jei BT gera bus tai pasidarysiu visus hormoniniu tyrimu jei ir jie geri tada LAP laukia
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 03 14, 21:49)
g.gif tai dar nedaug laiko, per metus jei nepastotum, tada galima susirūpinti blink.gif  o ką tu tikiesi iš ginės sužinoti? nemanau, kad ji gali numatyti pastojimą arba tarkim kokius sunkumus su tuo susijusius unsure.gif manau per mažai laiko praėjo, kad reiktų susirūpinti...
...aš tai prašysiu, kad man leistų pastoti pirma, jei grės operaciją jaučiu...va tik baisu ar nesuprogresuos, kol vaikščiosiu su pilvu....blogai ir taip ir taip... verysad.gif

tik nepanikuok mirksiukas.gif va aš dabar vaikštau nestuke.gif , nespėjau net biopsijos pasidaryt, ir nesuku galvos, nes šiuo metu vis teik nieko nepakeisčiau ax.gif
P.s. man abi gydytojos sakė išsitirt kaklelį iki galo, ir, jei galima laukt, tada nestuke.gif ir tik po to konizacija, jei jos reikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 22:52)
lolita4611,na matai aš nuo 2009 m. bandau pastoti tik pernai pertrauką pasidariau ir tyrimu nemažai dariausi, bet ne visus tai jei BT gera bus tai pasidarysiu visus hormoniniu tyrimu jei ir jie geri tada LAP laukia

LAP tai čia kas?? blush2.gif aš gi blondinė blush2.gif beje o prolaktinas kaip?
Papildyta:
QUOTE(mucka @ 2011 03 14, 22:53)
tik nepanikuok  mirksiukas.gif  va aš dabar vaikštau  nestuke.gif , nespėjau net biopsijos pasidaryt, ir nesuku galvos, nes šiuo metu vis teik nieko nepakeisčiau  ax.gif
P.s. man abi gydytojos sakė išsitirt kaklelį iki galo, ir, jei galima laukt, tada  nestuke.gif  ir tik po to konizacija, jei jos reikėtų  ax.gif

primink koks tau pap buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 14 kovo 2011 - 21:58
QUOTE(lolita4611 @ 2011 03 14, 22:57)
LAP tai čia kas?? blush2.gif  aš gi blondinė blush2.gif

ir aš blondinė lotuliukas.gif Laparaskopija (kitaip tariant prapūtimas)
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 22:58)
ir aš blondinė  lotuliukas.gif  Laparaskopija (kitaip tariant prapūtimas)

aa taip ir galvojau smile.gif na siūlyčiau neskubėti, dar gi su pertraukom tavo bandymai buvo g.gif dar manau pusmetį galima drąsiai bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2011 03 14, 21:57)
LAP tai čia kas?? blush2.gif  aš gi blondinė blush2.gif
Papildyta:

primink koks tau pap buvo?

buvo lSIL, po to ACUS-H, po to LSIL+HSIL, visais kartais prie viso to buvo puokštė kitų blogybių rasta (uždegimai), kolposkopija rodė labai mažus pakitimus ir tik po gimdymo likusio rando vietoje, kur yra normalu ragėjančios ląstelės, ŽPV nebuvo, o bipsijos nespėjau...Dabar galima būtų pasitikrint, bet ginė sąko, kad nieko tas nepakeis, o kaklelį sudirginsim ax.gif tai lauksiu 2 mėn. po gimdymo ....
Atsakyti
mucka,na tai sveikinu su nėštumo pusiaukele bigsmile.gif
Atsakyti
o dėl bandymų - tai siūlyčiau atsipalaiduoti ir gaminti negalvojant pastosiu ar nepastosiu wink.gif čia vienai mano draugei ginė taip sakė - išvažiuosi atostogų, atsipalaiduosi ir bus viskas ok smile.gif nereikėjo laukt tų atostogų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2011 03 14, 22:02)
mucka,na tai sveikinu su nėštumo pusiaukele  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif aš pati dar nelabai tikiu, kad jau tiek laiko praėjo biggrin.gif
o tau greičiau pagauti gandrą už snapo ir nestuke.gif tapti tongue.gif
Atsakyti
mucka,jau išbandyta ne ir Italijoje buvome kaip tik ciklo viduri, bet nepavyko matuoti pradedu tik šį ciklą o atsipalaidave tai tikrai, nes vis buvau palikusi D valiai nes neseniai parėjau i nauja darba tai sakau mėgaukimes ir nieko neskaiciokim bet jau si cikla viskas sakau imuosi BT biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes
ar priimsit ir mane i sita buri? verkiu pasikukciodama ir galva plysta jau nuo nervu sad.gif
Atsakyti