Sveikutes, na as jau po konsultacijos

Pirmiausia tai nuejus pasake kad siuo metu negali daryti jokiu proceduru nes dingo elektra ligoninej ir nezino kada atsiras, bet kai as nesiruosiau leistis jokiai procedurai tai prieme tipo konsultacijai. Gydytoja is kart buvo nusistaciusi daryti konizacija net nepaziurejusi i mano ligos istorija. Kai paklausiau kokie mano pakitimai ir kodel man nedare biopsijos o is kart po kolposkopijos siulo konizacija, tada ji atsiverte mano ligos istorija ir sako tai kad tau daryta biopsija tuo pat metu kaip kolposkopija

likau be zado, sakau kodel tada man nieks nieko nepaaiskino? Sako negaliu atsakyti nes ne as dariau (buvo kitas gyd).
Na tai mano pakitimai cin1-cin2. Klausiau ar galima kuri laika dar stebeti, stiprinti imuniteta, ar yra galimybe kad pageres savaime, o ji tik pasake, gal but, bet gali ir blogeti tai kam laukti
Pasakiau kad noriu vaikuciu, kad bijau komplikaciju, o ji tik pasake kad yra moteru kurios yra tureje ir po 3 tokias proceduras ir po to pagimde ir ne viena vaikuti

Zodziu buvau priimta labai nemaloniai ir kaip ji issireiske per daug internete prisiskaiciusi. Paprasiau kopijos visu tyrimu, tai pasake kad negali siuo metu padaryti nes nera elektros, paprasiau kad atsiustu pastu, bet pasake gerai, nieko net nepasizymejo, tai kazkaip manau kad man dar 100 kartu teks skambinti ten kol jie man ka nors issius
Tai va, registruosiuosi kitoje ligonineje ir bus matyt ka man ten pasakys. Zinoma tai uzims daug laiko, bet leisti kad dabar ispjautu o paskui galvoti kad gal visai to nereikejo, nenoriu

Na jei bus pablogejimas tada tebunie, bet jei yra galimybe kad viskas susitvarkys, tada pabandysiu. Tik man idomu o neskiria jokio gydymo, vaistu ar kazko panasaus tam kad stebeti, gal viskas susitvarkys savaime? Kaip man paciai sau padeti? Ar uztenka tik stiprinti imuniteta? Kaip manot ar nedarau klaidos nesidarydama konizacijos?