Labukas

Na ir šaltas rytas
QUOTE(shanet @ 2011 03 28, 20:46)
Cypai,nustebinai,nu nebuc pagalvojus,kad skumbre skanu

.
O tu ja kazkaip paruosi? Kaip kepat....tiesiai guldai ant groteliu ar i folga vyniojat???
Mano visos zuvytes folgoj su prieskoniais,darzovikem ir guldau ant zariju....apkasu jomis.
[/b]
Aš irgi būčiau nesugalvojusi, bet draugei turguje patarė, tai visi ir išbandėm

draugė kepa folijoje, as tai išimu stuburą, na padarau išklotinę, paprieskoniuoju, palaikau kiek laiko, paskui dar svogūnų žiedais pripjausti į vidų(čia kam patinka jie būna tokie dūmo skonio

), perlenkiu ir ant grotelių, gražiai apskrunda, na biški prikimba, bet manau jei prieš tai pateptum aliejuje, tai nekibtų. Bandžiau ir folijoje, bet taip man skaniau