Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos r. S/B Minija + S/B Šernai

Labas rytas user posted image....uij ,kaip man truksta tos valandos.

Lavute,su tuo suliniu prajuokinai,tai gal ten jie turi ne vandeniui gert mirksiukas.gif ,o taip -kaip pas mus,kadangi kiekviena pavasari rusys skesta,o mums tai nusibodo,radom tokia iseiti - MB nuziurejo vandens rinkimosi~subegimo taska ir toj vietos isdauze didele skyle,ale sulini....ileidom siurbliuka...prijungem zarnele,kuria pravedem i lauka ir tokiu budu pumpuojam vandeniuka lauk mirksiukas.gif .Va ir sulinys rusy bigsmile.gif !!!

Vandenek,ar jus turit rusi g.gif ,kaip pas jus tuo klausimu???
Kiek zinau,tai visi aplinkui kaimynai skesta....yr pazeistas drenazas.

Atsakyti
Labukas 4u.gif Na ir šaltas rytas unsure.gif
QUOTE(shanet @ 2011 03 28, 20:46)
Cypai,nustebinai,nu nebuc pagalvojus,kad skumbre skanu bigsmile.gif .
O tu ja kazkaip paruosi? Kaip kepat....tiesiai guldai ant groteliu ar i folga vyniojat???

Mano visos zuvytes folgoj su prieskoniais,darzovikem ir guldau ant zariju....apkasu jomis. mirksiukas.gif

[/b]

Aš irgi būčiau nesugalvojusi, bet draugei turguje patarė, tai visi ir išbandėm bigsmile.gif draugė kepa folijoje, as tai išimu stuburą, na padarau išklotinę, paprieskoniuoju, palaikau kiek laiko, paskui dar svogūnų žiedais pripjausti į vidų(čia kam patinka jie būna tokie dūmo skonio tongue.gif ), perlenkiu ir ant grotelių, gražiai apskrunda, na biški prikimba, bet manau jei prieš tai pateptum aliejuje, tai nekibtų. Bandžiau ir folijoje, bet taip man skaniau ax.gif
Atsakyti
sveikos
sulinys rusy tikrai gali buti, pas gimines kaime irgi taip yra ir kaip patogu smile.gif
rusio pas mus ir kaimynus nesiame, o sniego pas mus taio dar daug tik keli ploteliai be sniego doh.gif
Atsakyti
o tai kokiu prieskoniu jei skumbre rukyta?
Atsakyti
Tai kag jinai nerūkyta,o žalia g.gif skumbrė bigsmile.gif
Atsakyti
nu sakau nebent smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,
Gal ne į temą, bet noriu sužinoti kokiu i-netu naudojat Šernuose?
Dėkoju. smile.gif
Atsakyti
Mes tai Teo naudojames smile.gif
Atsakyti
Omniteliu, geguzes men bandysiu kviestis balticum gal dar bandyti erdves nors pries 3metus buvo sake nesimato boksto sad.gif
Atsakyti

Pagaliau ateina siluma 4u.gif 4u.giforai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginttux: 29 kovo 2011 - 21:27
Labukas visiems,na jau siandien galima sakyti kad pavasaris 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Toni21 @ 2011 03 29, 15:33)
Labas merginos,
Gal ne į temą, bet noriu sužinoti kokiu i-netu naudojat Šernuose?
Dėkoju. smile.gif

pas mus tai erdves, ner ko lyginti su Teo smile.gif

Siandien nuo darzelio ejau iki akropolio pertute, (nuo vetrunges), nu fantaskistas oras, buc ejus ir ejus smile.gif

mieste kiek dviratininku blink.gif
Atsakyti