Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

Na, vintazininkes smile.gif Kur prapuolusios? smile.gif Ash tai vis perku si bei ta, daugiausia ebay, nors pastaruoju metu ir charity shopuose uztenku suknele viena kita biggrin.gif Paskutinioji laura ashley, tik laukia patrumpinimo. O ebay tai kazkodel nelabai sekmingi pirkiniai man doh.gif Gaunu ir vaizdas visai ne toks kaip nuotraukoje doh.gif Vienos liemuo po krutine, kita shiaip nelabai dailiai atrodo...ech...

Vakar visai netiketai papirkau vintage aquascutum striukyte, bus rudeniui prie dzinsu [ be to,kad panasios spalvos batukus neseniai isigijau]

user posted image

Tikiuosi sita normaliai atrodys biggrin.gif

Ir ne vintage, bet vintage inspired clarks batukus. Pamenat gal kai kazkada tuos melynus rodziau. Tai vis del to neprisijaukinau ju. Situ platforminiu seniai ieskojau, nes visur mano dydis ispirktas, tai kai vakar netiketai radau ir dar juodus, tai griebiau biggrin.gif

user posted image

O shiaip tai tik pasakysiu, ka jau sakiau anksciau smile.gif Dziaukites lietuviskai rubukais smile.gif Tai turbut vienintelis dalykas, kurio man truksta gyvenant UK sad.gif
Atsakyti

Tiesa, nusipirkau toki dalyka, kuri manau leisiu atgal i ebay biggrin.gif Tai vadinamuosius galoshes, kurie yra skirti batu apsaugai lietinga diena smile.gif Dabar toks dalykas nelabai ir gaminamas, manrods. Nusipirkau apsigavus, maniau,kad tai botai, bet gavus pasirode,kad ne. Jie skirti batam su kulnais biggrin.gif

Mano panasus i siuos

user posted image

O cia shiaip imetu, parodyt kas per daiktas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
va va,cia rast drabuzi uz 10p-tai tik turguose ir tai nebus vintage.o charity pardese-kiek pasiseke rast,tai nieko grazaus ir pigiau nei 2£ nebuna ax.gif
as papirkau ebay dar viena laura ashley sijona,bet velgi-ilgis ne mano,mat jis buvo taisytas,maniau bus mano ugiui,bet nei siaip nei taip,nors siaip labai patiko.
va sitoki
user posted image

turiu palaidiniu pora,tinkanciu prie jo,tik va su avalyne-nesumastau,ka avet
Atsakyti
Gin, tiek stiukė tiek batai labai labai. Nors vintažas man tik teoriškai patinka, bet šituos daiktelius mieeelai priglausčiau..
Atsakyti
Labai labai grai striukė! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 06 28, 22:23)
as papirkau ebay dar viena laura ashley sijona

MLP,
sijonas ne smulkaus veleveto?
Mėgstu tokius sijonus, net jei ir ne velevetinis

Gin,
striukė labai faina. Ir Clarks batukukai mieli thumbup.gif
Atsakyti
Gin,clarks batukai kokie.Platformos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2011 06 29, 07:23)
MLP,
sijonas ne smulkaus veleveto?
Mėgstu tokius sijonus, net jei ir ne velevetinis

Gin,
striukė labai faina. Ir Clarks batukukai mieli  thumbup.gif

ne,ne velvetas,o tokia storoka medvilne.as ieskojau tokio,kad tiktu prie kaubojisku batu arba panasiai,tai sis kolkas geriausiai tinka.o ta su zaliais rastais,kur kazkada rodziau paleisiu vel turbut i ebay.nebent butu norinciu is LT isigyt ji ax.gif
Atsakyti

Dekui, merginos 4u.gif

Gavau jau siandien savo striuke, tai labai dailiai atrodo smile.gif Tiks ir prie sukneliu/sijonu, ne tik prie dzinsu smile.gif Bet labiau svarkas, nei striuke smile.gif Sakyciau tinkama britishkai vasarai biggrin.gif
Atsakyti
batukai kokie dailūs wub.gif

o aš iš tėvų atsitemsiu fotiką ir nofotografuosiu naujausias savo spintos gyventojas smile.gif
Atsakyti
va biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti

Dalios abi labai smile.gif Tokios paprastos, kuklios.Pats tas kasdienai mirksiukas.gif
Atsakyti